Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swinka

mój brat popełnił samobójstwo.!!

Polecane posty

Gość swinka

..i jest mi z tym bardzo ciężko. Nie wiem jak dalej mam żyć.Chciał zabić się w domu, podciął sobie żyły nożem kuchenntm i żyletkami, ale to nie dało, obudził się więc pojechał do lasu i się powiesił. Nie wiem co robić, ciagle zadaje sobie pytanie DLACZEGO:( Czy ktos z was mial taki dramat zyciowy? Jak sobioe tlumaczyc to wszystko?? JA juz nie mam siły...nie wierze, ciagle mi sie wydaje ze on zaraz przyjdzie i wszystko bedzie ok...

Gość fgvfgdfgfdg
nie chciał żyć i tyle jesli rzeczywiście nie widział dla siebie ratunku to tak czy siak by to zrobił

Gość VAN disel
błahahahahahhahaha

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
jechał do lasu z podcietymi żyłami? :D

Gość swinka
kurwa nie wiem czy bylo by to takie smieszne gdyby cos takiego przydarzylo sie wam;/tak, wzial moj rower i zapierdalal nim do lasu. ale to nie byl byle jaki las , do swich rodzinnych stron pojechał, ok 40 min drogi rowerem.

Gość hmmhmmm
To chyba jest ciężko zrozumieć komuś kto myśli "zdrowo". Ja jako nastolatka też miałam problemy ze sobą. Na szczęście zawsze miałam kogoś bliskiego i to przez co przechodziłam nie było w żadnym momencie na tyle tragiczne. Grunt, to, żebys zrozumiała, że to najprawdopodobniej przez depresje, czyli po postu był chory. Ból psychiczny jest czasem po prostu nie do zniesienia i zamiast szukać rozwiązania problemów, zaczynają wydawać się nie do przeskoczenia i ból przekracza granice i chce się to już tylko skończyć. I to nie jest niczyja wina.