Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodko_Gorzka_Dziewczyna

Tak sie postepuje z IDIOTAMI!

Polecane posty

Trzeba byc ch*jem w zyciu jak to mawiał jeden znajomy To powiedzenie sprawdza sie w kazdym calu...Nie warto byc uczciwym bo i tak to na nic:-]...Romansuje z paroma chłopakami naraz..a czemu??? bo mam niedojebanego chlopaka ktory od 2 miesiecy nie ma czasu do mnie przyjechac;] a czemu z nim jestem bo liczyłam ze moze jednak w ktorys weekend sie spotkamy cierpiliwie czekalam sama pisalam zeby przyjechal w niedziele a on ze nie ma czasu i uj wie czy mnie zdradza czy co mam na to juz wyjebane zobojetnialam totalnie hahahahaha zenadaaa...zeby mu przypiec napisalam ze zobaczymy sie po wakacjach;] a on ze wtedy to juz zdazy sie z wszystkim obrobic Nosz kurwa...A teraz dostanie to o co sie prosi...APEL do facetow jak sie nie dba i nie pilnuje swojego to sie budzi z reka w nocniku Drazniony pies wkoncu ugryzie .......Kiedys bym nie zdradziła ale teraz to dostalam przyzwolenie Bede szalec i sie bawic I jeszcze mu nieraz pojade a gdy bedzie chcial wkoncu przyjechac to dowie sie ze jestem juz z innym ..

a Ty jestes zwykłym pierdolcem a czy ja pisałam ze daje im dupy? hahahaha trzeba sie bawic i a nie piedolic smuty sedesse idz sie utop przynajmniej cos sie bedzie działo:D

Gość
slodko gorzka - brawo, popieram;)

Gość mała pepitka
i bardzo dobrze robisz :) lepiej niż laski co siedzą i wyją dlaczego chłopak nie zadzwonił ;p jego strata ;p

Dziewczyno widać że się nim przejmujesz bo byś nie zakładała tematu na kafe i nie robiła mu na złość. Źle robi, że tyle do Ciebie nie przyjeżdża. Ja na Twoim miejscu już po miesiącu niewidzenia się doszłabym do wniosku że związek się zakończył i randkowała z innym :)

Lilly nie przejmuje sie ale po prostu jak ktos postepuje jak Idiota to takie cos sprawia ze mam chec oddac z nadwyzka No ktory chłopak nie miałby czasu dla dziewczyny nawet w niedziele????????????o_O

Psychiczna Kafezdzira dzieki dzieki:D

Rozumiem Cię, też tak swego czasu miałam :D:D Tylko czemu nadal z nim jesteś w takim razie? :P

Wiesz Lily nie cierpie tego kuluminacyjnego momentu...czyli słowa to koniec:P hehe nie no wiecie sama nie wiem moze pamietałam nasze poczatki, moze był senstyment...moze chce zeby napisał sam ze rozstajemy sie??? w sumie mam teraz ochote napisac mu ze nie chce juz z nim byc bo to takie chodzenie jak z duchem jest a go nie ma hehehe polowa znajomych pewnie watpi ze nadal jest ze mna..a to jak bylo w Twoim wypadku?

No ale lepiej będziesz się czuła jak sama zerwiesz niż jak on z Tobą :P Też się raz zawiodłam na facecie i się mściłam. Ale niedługo potem mocno się zakochałam i już mi to nie było w głowie :D

Gość Raczki Moje Raczki
Autorko a długo jesteście razem?

no Lily nie wiem jestem na takim etapie ze mi to lotto czy ja z Nim czy on ze mna;]......a jestesmy od listopada zeszłego roku z tym ze miesiac temu on zerwał a potem wrocilismy i nadal taka sama kaszana:D..wiecie co gdybym sie jakos bardziej zaangazowała to bym cierpiała a tak czuje ze panuje nad swoim zyciem

w sumie on nie robi nic abym mogla sie w Nim zakochac poprostu od jakiegos czasu byłam z Nim tak dla reguły chyba

To myślę że po pewnym czasie samo się przerwie....

No ja tak samo...ale taka ze mnie niecierpliwa osoba ze bym wygarł ze nienormalne jest to zeby nie moc przyjechac do mnie chocby na godzine dodam ze mieszka niedaleko;]i ma czym przyjechac...heheh smieszymnie to ze on nadal uwaza ze jestem jego dziewczyna ehhh jak bardzo sie myli...w niedziele pojechałam z nowo poznanym chlopakiem na impreze napisalam mu o tym:D po tym sms zamilkł a wieczorem napisał ze pojechał na jakis koncert hehehehe nie no przykre az zabawne:D,,,, tak mnie korci zeby napisac ze nie chce z Nim byc ale teraz jestem ciekawa co bedzie robił przez ten ponad miesiac (bo ponoc po wakacjach mamy sie zobaczyc xD) sorki ale ciekawa jestem jak bedzie sie zachowywał jak bede puszczała 1 dzwonka raz na 2 dni:D hahahaha sam sie prosił....

Gość humka

a dodam wczoraj wieczorem napisał sms co robie i czemu nic nie pisze??juz...a ja ze nic i nie miałam czasu( tak jak on nie ma czasu dla mnie) to był widac oburzony piszac"ciekawe czym" hahahah i na koniec napisałam ze jade pod namiot dzis a on na to ze czy nie ogladam sie za innymi chłopcami" haha no patrzcie az czasami zaskakuje mnie swoja bystrzoscia;D....jak Ty nie raczysz sie zjawiac to nie bede jak ta ciumcia siedziała bo jestem osoba rozrywkowa ...

Zajebiste podejscie autorko, chociaz ten Twoj chłopak to an prawdę debil skoro tzryma sie z takim szmatławcem jak ty

Gość buba125
Vampire, no tak, wy byscie chcieli żeby płakała po kątach. ale od normalnej dzieewczyny nie dostaniecie tej satysfakcji. chociaz ja na miejscu autorki napisalabym że nie chce ci sie czekac w nieskoczonosc, że albo coś z ty,m zrobi albo koniec. a tak btw, on pracuje czy cos ze nie ma czasu? czy tylko włóczy sie po barach i wyrywa niunie? :P bo to zależy :P

buba ale bys sprawę rozwiazała od razu, a nie jak ten szmatlawiec autorka jakies sucze zabawy sobie urządza. Proste buba prawi dobrze, autorka pieprzy od rzeczy

dzieki ze ktos rozumie miedzy wierszami..zerwałam z idiota dzis....napisałam ze nigdy nie ma dla mnie czasu...on na to ze mam swoj rozum WTF?? haha..szczerze nie płacze po nim i wiem ze po takim chłopaku płakac nie bede nigdy za mocny mam charakter a temu kto bedzie takim 100% chłopakiem to na pewno takiego czegos bym nie zrobiła pozdro dla tych rozumnych i tych ktorzy pieprza a sami lepiej nie robia;] szmaciarzom tak trzeba robic tylko porzadnych szanowac

brawo ... możesz być z siebie dumna, masz klasę i styl :) on ma cie w dooopie a ty zamiast poprostu , tak zwyczajnie jak to robią normalni dojrzali ludzie się rozstać piszesz jakieś pierdoły na kafe i myślisz, że jesteś taką zajebistą zimną suką :D :D

Vampire nie udawaj takiej prostolinijnej i nie pierdol ze dupkow trzeba traktowac inaczej sama jestes sucza...i jesli do konca nie wiesz co u kogo to wara!!!! cukierasek- klase hehe bys znała jego to bys sama oceniła kto ma klase !!! zimna suka ale dla niego juz!

Apropos jesli chłopak sam sie nie garnie przyjechac to po uj ja mam go uswiadamiac??? mi to juz lata rzuciłam go tego kwiatu to poł swiatu

Gość buba125
kto tu mowi o uswiadamianiu? nikt ci nie kaze tlumaczyc czemu zrywasz. chyba twoj chlopak ma mozg? i go uzywa? :) fakt zabawy moglabys sobie darowac. no chyba ze cieszy cie flirt na kazdej imprezie z innym. mam taka kolezanke. mimo ze z zadnym sie nawet nie caluje i tak ma niezbyt ciekawa opinie lafiryndy.

Gość evelyna2012
jestes the best!byłam w podobnej sytuacji tez mnie tak chlopak olewal nie mial nawet czasu w niedziele dla mnie a smsa napisal mi gora 1 na dzien .Poplakalam pare dni bo szczerze to mi na nim zalezaloale w koncu sie wgurwilam i w ogole sie do niego nie odzywala a jak raz zadzwonil czy sie spotkamy to pow ze ok i jak do mnie przyjechal(ma ok 50 km) to powiedzialam bratu zeby wyszedl i powiedzial ze wyszlam z kolega gdzies:)tak trzeba z takimi typami

Otoz jakby miał mózg to by sie zachowywał jak prawdziwy chłopak ktory kocha swoja dziewczyne bo jak sie kocha to sie teskni ergo sie chce jak najszybciej zobaczyc ;]..Nie nie cieszy mnie flirt ale rekompensowałam sobie swoja samotnosc przy nim...dopoki sie nie skumałam jaki on potrafi byc byłam wierna jak pies a jesli sie nie dba o swoja dziewczyne to tak wychodzi;] real life......a jakby ktos nie doczytał i dalej mnie osoadzał to zerwałam z nim pare postow wyzej

evelyna2012- I PRAWIDŁOWO!!!!!!!!!!! jak sie dba tak sie ma;] widze ze ten kto był jest w podobnej sytuacjii to wie ze trzeba nauczyc moresu pozdro dla Ciebie :*

Która jeszcze miała takie lub podobne przejscia i jak postapiła PISAC!!!

Gość barbecue
uppppppppppppp