Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka0000

to normalne?

Polecane posty

zostawił mnie... wyznał że \"chyba nie kocha\"...wszystko się stało w czwartel. czy to normalne, że jak widzę jakiegoś faceta i wyobrażam sobie że mialabym z nim pogadać to mi się na wymioty zbiera? czy wrócę kiedykolwiek do normalności czy zawsze tak będzie?:(

Gość truizm może
ale prawda- czas leczy wszystkie rany :)

Gość 706012
potrzeba ci czasu i wszystko bedzie ok;)

ale ile czasu? jak ja nie potrafie przestac o nim myslec, ciagle przypominaja sie wspaniale chwile spedzone razem...na dodatek boje sie, ze moze wrocic do swojej bylej:( choc twierdzil, ze tak nigdy nie bedzie.jeszcze ma opis na gg, z ktorego wychodzi ze to ja jestem winna temu, ze sie rozstalismy... mozna przestac kochac, jesli popelnialam bledy? on tez popelnial ale go kochalam i kocham... zawsze myslalam, ze kocha sie nie za cos, lecz pomimo wszystko...

Gość problemmam
moj tez ze mną skonczyl :( w dodatku w sposob taki ze sie 'odcial' nie odbiera tel. nie pisze nie wpada itd :/ .. dla mnei zycie starcilo sens a gdy jakis chlopak sie kreci od razu porownuje go do tego bylego ;/ ze ma gorsze o czy tamto :( zycie jest do dupy i nie porawda ze czas leczy rany bo to juz 6 miesiecy jak nie potrafie zyc bez niego :(

ja dopiero kilka dni, ale nigdy tak nie mialam... po wczesniejszych zwiazkach od razu myslalam o innych, zeby kogos poznac i zapomniec o tamtym... a teraz wiem, ze to byloby najlpesze rozwiazanie ale nie moge, mam blokade...ze juz nikogo takiego nie znajde, ze z nikim mi sie nie bedzie tak dobrze rozmawialo, ze znow dostane po dupie:(

węgiel się nie przyda ale dzięki za radę. a co do faceta do nie chcę narazie.