Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s y l u s i a

Wspólne wakacje- kto płaci ?

Polecane posty

Gość darrijn
a tak swoją drogą to komik mógłby zapodać jakąś fotę dla niewtajemniczonych...ciekawskich tu nie brakuje :)

Gość perfumik
EwelinaEwa,mój na początku był taki że za wszystkie wakacje-wyjazdy chciał płacić,ale jak mu odwaliło za 3lata,to wypomniał mi każdy wyjazd i rzecz którą kupił.

Gość s y l u s i a
perfumik hmmm to nie ciekawie jak ci to wypemniał, bardzo niewporządku, ale to chyba zależy od charakteru....równie dobrze kobieta może wypominać inne rzeczy.... ja o to jestem spokojna, bo znam go na tyle. JAK po takim czasie mi nic nie wypomniał....ja jemu zresztą też nie..

Gość s y l u s i a
mi mała też nie lubie ciążkich perfum. Kenzo są takie delikatnie i czuć mocno wanilie, którą osobiście uwielbiam

Gość s y l u s i a
i właśnie tak chyba rozwiąze nasz pobyt na wakacjach :) tez mu czasem robie prezenciki, może nie jakieś duże, ale zawsze o nim pamiętam :) ostatnio zaprosiłam go do kina i oczywiscie ja placiłam za bilety, ale wiem że z noclegiem nie wygram

Gość s y l u s i a
"nie wiem jak niedojrzalym emocjonalnie trzeba byc, zeby wypominac prezenty " mi mała dokładnie tak jak mówisz. To jest strasznie dziecinne :/ dał prezent bo chciał a nie musiał. Wypominanie rzeczy materialnej to dla mnie szczyt chamstwa i bezwstydności...

Gość perfumik
Niedojrzały emocjonalnie to mało powiedziane,na szczęście przejrzałam na oczy,a jak byliśmy nad morzem to zbierał cały kosz gaci,żeby mamusia mu w domu wyprała,ale jak to piszę to śmiać mi się chce,bo teraz inna się z nim męczy.

Gość s y l u s i a
perfumik mam rozumieć ze go zostawiłaś tak? związek się skonczył....pewnie i dobrze :)

Gość perfumik
No oczywiste,bo kiedyś nazbierał ich tyle że nie miał co włożyć na tyłek :),ale nie chciał wyprać ani 1 pary,ale to tylko szczegół.Teraz ma dziewczynę -robot wielofunkcyjny -i służąca w jednym.

Gość s y l u s i a
no widzisz to typ leniwca, ktorego mamusia skrzywdziła tym, że wszystko za niego robiła, obiadek pod pysk podany. A potem od kobiety oczekuje ze bedzie jego służącą :/ mój niestety nie umie gotować i strasznie nie lubi, ale na szczęście ja lubie i sprawia mi to frajde.

Gość gententelmen
ja jestem gentelmenem i jeśli kobieta mówi że zapłaci to zawsze pozwalam jej płaćić