Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet na maksaaaaaaaaa

rozmyslnie rozbijam małzeństwo by byc z kobietą która mnie pociąga seksualnie...

Polecane posty

maja dziecko ale ona jest za mna,ja chce z nia byc dla seksu,choc gram człowieka dla którego wazne sa uczucia i miłosc...chce byc z nia bezwzgledu na konsekwencje

Gość ja ja ja
Zmień swój nick na DUPEK NA MAXA

Gość 1234567....
jednak to prawda ze facet to ŚWINIA !!!!!

mówcie co chcecie,taka juz meska natura,,,zreszta wy swiete tez nie jestescie

Gość DFGFGGGDDGDG
to chore

Gość maszracje
no i masz racje życie jest brutalne i nie ma mietkiej gry czy Toba sie ktos przejmuje rob to co dla Ciebie najlepsze, ja tak robie zawsze i nie przejmuje sie innymi, bo inni nie przejmuja sie mna i dobrze na tym wychodze

zycie jest krótkie,trzeba z niego korzystac i brac co jest dla mnie najlepsze

Gość karo linka 85
I tak zaczyna się robić bagno z zycia.

Gość maszracje
facet na maksaaaaaaaaa -> zaraz mnie tu skrytykuje 100 świetojebliwych osob, ale ja Ci powiem ze sie z Toba zgadzam, trzeba sie patrzyc na siebie a nie na innych ciekawe czy gdyby byla odwrotnasytuacja to jakis placek by sie Toba przejmowal, rob chlopie to co lubisz i miej wszystkich krytykujacych w dupie, nie jestes sam ja tez tak robie

Gość ytrb
maszrację - jestes facetem??? A tak w ogóle to obstawiam,ze to prowokacja

maszracje -dzieki...jak potrzebuje pomocy to nikogo nie ma tylko słysze słowa...radz sobie sam...ok wiec radze sobie sam ..mam wszystkich w dupie i nie ogladam sie za siebie...a jak ktos potrzebuje pomocy udaje ze nic nie widze zeby nie miec potem problemów...znieczulica ..pewnie tak ale mam wasze opinie w dupie:)

Gość yujgyjuyg
nie pierdol farmazonow ze to meska natura.... fakt ze kazdy facet mysli fjutem ale takich cymbałów co to rozpierdalaja rodzine zeby sie troche porżnąć z mezatką.... jakby nie było wolnych kobiet... wiec sie nie wypowiadaj za innych facetów bo kazdy by cie zjebał ze smiechu i z buta jakbys im to oswiadczyl 🖐️

Gość LIyahhhhhhhh
mam nadzieje ze okaże sie że owa kobieta ma zjebany charakter i da Ci popalić kretynie

yujgyjuyg -twoja denna gadka wychodzi mi drugim uchem ...miłosc jest przereklamowana ...a mezczyzna potrzebuje sie wyszalec nawet gdy to jest kosztem kobiety i jej dzieci

Gość maszracje
tak jestem facetem i go popieram, tez mam za plecami sciane i nie wzne co z tylu i z boku, bo jak ja kiedys potrzebowałem pomocy to wszyscy sie odwracali teraz ja to konskwentnie robie i mam wszystkich i wszystkie krzywdy tego swiata w dupie robie tak aby mi było dobrze a jakimi srodkami to obojetne aby efekt finalny byl mnie satysfakcjonujacy "po trupach do celu" jestem z Toba stary nie sluchaj tych ciolków hahaha

Gość yujgyjuyg
jakby miała zjebany charakter to by własnie byla z nim idiotko a ty gogusiu róbta co chceta, dobrze ze ja mam rozum i takich frajerów jak ty odrazu eliminuje na przedstarcie zeby sie nie babrac w tym gównie, ale rozumiem ze sa ludzie ktorych ciagnie do gówna bo sami sa nic niewartymi przegranymi gównami

Gość yujgyjuyg
maszracje - uwazaj bo sie zaraz zesrasz...

jesli Bóg istnieje to chce bym dążył do celu po trupach,tak juz On ten swiat zorganizował,kto zyje inaczej szkodzi sobie i osobom mu najblizszym,,,a mi na sobie i rodzinie najbardziej mi zalezy...obcych mam w dupie..ich los jest mi obojetny jak wczorajsza pogoda

Gość ytrb
maszracje--> jestes wolny czy zonaty ????

Gość yujgyjuyg
to masz chyba przewspaniała rodzinke...co nie kazdemu sie zdaza... przewaznie pomoc mozna dostac od obcej osoby niz od kochanego braciszka czy mamusi...

mezatka??niech sie cieszy ze jeszcze moze sie na cos komus przydac... zreszta seks to obopulna przyjemnosc

Gość Viera Viera
coza pajac. jesli chodzi ci tylko o jej tylek to znajdz sobie inny, podobny :P i zostaw kobiete , ktora ma meza i dziecko dupku! zycze ci aby twoja przyszla kobieta najpierw przyprawiala ci rogi a potem kopnela w tylek dla wiekszego ogiera :P

Gość maszracje
ytrb -> zonaty i wlasnie w podobny sposob poznalem swoja zone byla juz zareczona byla data slubu i takie tam bzdury, no i mialem w dupie tamtego placka, i tak oto jestesmy malzenstwem juz kilka ladnych latek

Gość yujgyjuyg
on nigdy nie bedzie kochany!! wiec o jakiej przyszłej kobiecie ty mowisz?? :D:D do konca zycia bedzie sam i skapcanieje z zalu do swiata szybciej niz jego rodzice :classic_cool: swoja droga musi miec pojebanych rodziców skoro wychowali synusia na takiego smiecia

kazda kobieta lubi twardych mezczyzn nawet takich ktorzy nimi sponiewieraja,ja jej krzywdy nie zrobie,chodzi mi tylko o seks,a seks jest przyjemny dla dwóch stron...