Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BerenikaA

Spieprzyłam nasze życie

Polecane posty

ale naprawdę nie życzę nikomu przechodzić przez to co ja teraz " wyobraz sobie ... ze są jeszcze tacy co myślą :) ...głową :) i nie pisz czasami ... "nigdy nie mów nigdy " :P

no coz stalo sie i sie nie odstanie teraz musisz sobie jakos z tym wszystkim poradzic....

Gość bzduuura
autorko---skoro uwazasz ze przez 1 blad nie mozesz ponosic konsekwencji do konca zycie, to dlaczego twoj? facet ma je ponosic za ciebie i wychowywac cudzego bachora?

[zgłoś do usunięcia] bzduuura autorko---skoro uwazasz ze przez 1 blad nie mozesz ponosic konsekwencji do konca zycie, to dlaczego twoj? facet ma je ponosic za ciebie i wychowywac cudzego bachora? to tylko dziecko nie musisz go nazywac bachorem...one nie ejst niczemu winne

Gość bzduuura
nie jest winne ale dla faceta autorki jest bekartem czyz nie?

Gość BerenikaA
Sabide--> o niczym nie wie tzn.poczatkowo pisał do mnie czy sie nie martwie ze moge byc w ciazy, napisałam ze nie jestem, chciał sie spotykac itp ale dałam mu do zrozumienia ze bardzo zaluje tego co zaszlo miedzy nami i dał mi spokój

Gość bzduuura
sabide---nie oceniam tylko stwierdzam fakt, a co on oceni skoro autorka rozwaza wrobienie go w ojcostwo? bedzie w nieswiadomosci cale zycie harowal na cudze i wychowywal je, chyba, ze nie jest glupi i zazada testow na ojcostwo

"to juz on bedzie ocenial..a nie ty..." tak, i zapewne stwierdzi, ze to jest chciane i wyczekiwane dziecko :P nie czepiaj się oczywistości

moze warto sie z nim spotkac i powiedziec ze masz obawy bo nie ejstes pewna...i chcialabys wiedziec wrazie cxzego jaka ma grupe krwi?

wiecie co moja siostra ...jej facet nie chcial miec nigdy dzieci,ale wiadomo kobieta chce i w pewnym wieku odczuwa potrzeba maciezynstwa...powiedziala ze jesli on nie da jej dziecka ona odejdzie, bylo ostro miedzy nimi...poklocili sie rozeszli ,dali sobie przerwe..moja siostra poznala kogos ..poszla w tango i zaszla w ciaze..zadzwonila do swojego ex powiedziala mu o wszystkim ze bedzie wychowywac to dziecko sama i ze jest szczesliwa...a ten nie pozwolil jej zostac samej sa ze soba 8 lat od tego zdarzenia a on wychowuje je jak swoje...

Gość BerenikaA
Sabide---> dzięki za wsparcie, rozważałam tą możliwość, ale już sama nie wiem co robic ...

Gość bzduuura
sabide---ale on wie o tym, to jego wybor, a w tym przypadku to podle wrabianie faceta w klamstwo

Gość bzduuura
jak moze nie wiedziec? przeciez byla przerwa miedzy nia a jej facetem, wiec zakladam, ze zanim poszla z innym to minal chociaz miesiac wiec jak moze nie wiedziec? nie bzykala sie z jednym a za chwile z drugim

tego to ja nie wiem ...ale ona nie ejst pewna .. nie pisala ile czasu minelo miedzy jednym a drugim

Gość bzduuura
trwało to kilka tygodni, bardzo go kocham dlatego mocno to przeżywałam, jednak nie to jest najgorsze wyjechałam ze znajomymi na weekend i tam trochę za bardzo zaszalałam.. wiec rozumiem ze przerwa trwala kilka tygodni zanim poszla z innym

Jeśli facet jest naprawdę odpowiedzialny to nie doprowadza do takiej sytuacji. No ale jeśli juz takowa zaistnieje, to nie ogranicza się jedynie do wykładania pieniędzy. No ale czego można wymagać na kafe.

Gość asssaaa
Hmm Tak to w życiu jest sami sobie bruzdzimy a potem trzeba to spijać. Najgorsze ze sama nie wiesz czyje to dziecko. Ja bym powiedziała - szczerosc albo zabije zwiazek albo go wzmocni. Im wiecej się razem pzrejdzie tym wiecej siły się nabiera. A czas leczy rany. Po porodzie zrobisz badania DNA i wszystko bedzie jasne. ---------------------------------------------- http://www.pizamy24.pl

Gość BerenikaA
tydzień różnicy stąd moje wątpliwości, a ginekolog też nie umiałą stwierdzić dokładnie który to tydzień, natomiast ginekolog który wypisał mi recepte na escapelle powiedział później jak stwierdził ciąże że to nie możliwe że po escapelle jestem w ciązy że jeszcze nie miał takiego przypadku...

chihiro no coz ...nic nie poradzisz..malo tutaj facetow odpowiedzialnych :P bzdura zwracam honor

Gość de.molka
a co to znaczy jak komiczne pisze: "i nic" to słowo klucz w tym zdaniu ...kurna mac, mam mature ale tego nie rozumiem. czy to trzeba byc prawnikiem, czy moze mi ktos to przelozyc na "polski"? uprzejmie prosze, zebym mogla brac tez udzial w dyskusji (jednak kafeteria zmusza do myslenia...kazdego lenia, sic!)

"Jeśli facet jest naprawdę odpowiedzialny to nie doprowadza do takiej sytuacji." a odpowiedzialna kobieta? :D "No ale jeśli juz takowa zaistnieje, to nie ogranicza się jedynie do wykładania pieniędzy." a co? Prosi ręke laske, którą puknął w namiocie i nawet imienia nie pamieta? :D " No ale czego można wymagać na kafe. " mozna wymagać faceta nie mającego wyroków na karku? :D Juz pamietam - Twoj facet oszukał masę ludzi i teraz czekasz na niego zakochana, az wyjdzie z pierdla.. To tak w temacie odpowiedzialności :D

jesli przerwa trwała kilka tygodni to lekarz spokojnie jej powie, mniej wiecej kiedy zaszła w ciaże. Może się to wahać o tydzień, dwa, ale nie o kilka tygodni prowokacja i tyle :P

pamietaj ze moglas byc wciazy przed skokiem w bok poniewaz escapell nie ma wplywu na ciaze juz istniejaca i nie wyzadza zadnych krzywd dla plodu

Gość bzduuura
to najpierw piszesz ze przerwa trwala kilka tygodni i pozniej poszlas z innym a teraz okazuje sie, ze po kilku dniach "umierania z tesknoty" juz bylas w lozku z innym?