Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BerenikaA

Spieprzyłam nasze życie

Polecane posty

Gość tylko ja0909
a twoj chlopak wie o tej ciazy?

"a co to znaczy jak komiczne pisze: "i nic" to słowo klucz w tym zdaniu ...kurna mac, mam mature ale tego nie rozumiem. czy to trzeba byc prawnikiem, czy moze mi ktos to przelozyc na "polski"? uprzejmie prosze, zebym mogla brac tez udzial w dyskusji" może matura robiona zaocznie? :P już Ci tłumacze - laska napisała, że inne sie puszczają i nic... a ona sie puściła i nie jest nic, bo zaszła :D konkluzja - puszczac to sie trzeba umieć :D

"Jeśli facet jest naprawdę odpowiedzialny to nie doprowadza do takiej sytuacji." a odpowiedzialna kobieta? "No ale jeśli juz takowa zaistnieje, to nie ogranicza się jedynie do wykładania pieniędzy." a co? Prosi ręke laske, którą puknął w namiocie i nawet imienia nie pamieta? " No ale czego można wymagać na kafe. " nie prosi o reke ale moze jej pomoc na tyle ile sie da wychowac to dziecko...pieniadze to nie wszystko

Gość BerenikaA
tak kilka tygodni dokładnie wyglądało to tak 2 tyg przerwy potem ten wyjazd tydzien przerwy i pogodziłam się z chłopakiem czyli łącznie 3 tyg nie byliśmy razem

Gość BrIgItTe
Musisz zrobić testy chociaż dla siebie..może nie potrzebnie się martwisz..Skoro nie było przypadków zachowania ciąży po tych tabletkach to znaczy że ..albo jesteś wyjątkiem albo to dziecko twojego obecnego chłopaka...;)

"nie prosi o reke ale moze jej pomoc na tyle ile sie da wychowac to dziecko..." co nie zmienia faktu, ze laska ma już dobrze poperdzieloną sytuację i wracamy do punktu wyjścia - sama powinna zadbać o swoje zabezpieczenie, bo ma wiecej do stracenia, a nie wymagać odpowiedzialności od przypadkowego faceta :P

Gość BerenikaA
oczywiście że wie, nawet niekiedy mi mówi "dobrze ze Ci zrobilem to dziecko bo juz zawsze bedziesz ze mna" jest pewny ze to jego...

"nie prosi o reke ale moze jej pomoc na tyle ile sie da wychowac to dziecko...pieniadze to nie wszystko" zawsze w takich przypadkach szybkich numerków upewniam sie, czy laska sie zabezpieczyła... jesli mnie okłamała/nie zobiła tego prawidłowo, to nie widze powodu by jej pomagać.. ps pieniadze w takim przypadku to wlasnie wszytsko

Gość bzduuura
komiczne---pukasz przypadkowe laski bez gumki? niby taki madry a nie wie iloma syfami mozna sie zarazic

a tak swoją drogą, to niexłego pecha musiałaś mieć, ze tak po jednym strzale Ci dziecko zrobił. Musiał zbierać armię chyba z miesiąc ;)

"nie prosi o reke ale moze jej pomoc na tyle ile sie da wychowac to dziecko...pieniadze to nie wszystko" zawsze w takich przypadkach szybkich numerków upewniam sie, czy laska sie zabezpieczyła... jesli mnie okłamała/nie zobiła tego prawidłowo, to nie widze powodu by jej pomagać.. ps pieniadze w takim przypadku to wlasnie wszytsko wiesz akurat jak ja bym byla panna ktora z toba wpadla...ostatnia rzecza by bylo zebym chciala pieniedzy w przypadku mnie zarabiam bardzo dobrze i laski nie potrzebowalabym... ale przy twoim podejsciu musialabym byc nacpana,pijana jak bela i nieprzytomna by sie z kims takim puscic...ech a jak stwierdzisz czy zrobila to prawidlowo co kupila gumki i niechcacy guma pekla to co nie zalozyla jej prawidlowo to samo sie tyczy kapturkow...albo tabletki antykoncepcyjne widzisz polowa lekow zwlaszcza antybiotykow potrafia oslabic dzialanie tabletek do 60% pewnosci...

taaaa no i potem kobiety maja pretensje,ze nie sa szanowane prze mezczyzn... i w takich przypadkach ja sie temu w ogole nie dziwie... zal.pl.

Komiczne niesamowite, że pamiętasz takie szczegóły, jesteś uroczy:)

Musiał zbierać armię chyba z miesiąc " klaudka ewentualnie zapodział sie jakis jeden notabene ze spuchnieta głową marny dezerter :P

zawsze szczery nie wszystkie chyba ze te co znasz ,w takim razie przykro ze takie towarzystwo

szczery.. prowo -nie prowo.. ale historyjka zalosna... tzn. jej autorka załosna ot co..:P

Gość masaA
zawsze szczery---> faceci popisują się liczbą przelecianych panienek dla nich to jakis maraton.. kto zdobyje wiecej... a potem za żone szukają dziewicę hehehehe to jest śmieszne a jak laska w życiu przespała się z 2 facetami to od razu jest: "nie szanuje się" hehe ojjj te złe kobiety jak one mogą :P

"komiczne---pukasz przypadkowe laski bez gumki? niby taki madry a nie wie iloma syfami mozna sie zarazic" akurat u mnie kwestia przypadkowosci wygladala nieco innaczej :D ale nie chce mi sie tutaj pisać... "wiesz akurat jak ja bym byla panna ktora z toba wpadla...ostatnia rzecza by bylo zebym chciala pieniedzy w przypadku mnie zarabiam bardzo dobrze i laski nie potrzebowalabym... ale przy twoim podejsciu musialabym byc nacpana,pijana jak bela i nieprzytomna by sie z kims takim puscic...ech" czyli ćpasz, zachlewasz sie jak bela? fajne życie prowadzisz :D poza tym nie mam wypisanego na twarzy "mojego podejscia" :D nie wiem czy wiesz, ale źli ludzie nie noszą czarnych płaszczy, nie śmieją sie demonicznie i nie mają nakrycia głowy w kształcie trupiej czachy :D "a jak stwierdzisz czy zrobila to prawidlowo co kupila gumki i niechcacy guma pekla to co nie zalozyla jej prawidlowo to samo sie tyczy kapturkow...albo tabletki antykoncepcyjne widzisz polowa lekow zwlaszcza antybiotykow potrafia oslabic dzialanie tabletek do 60% pewnosci..." tak, znam te bajki... co nie zmienia faktu, ze laski dbajace o zabezepieczenie jakos nigdy praktycznie nie wpadaja za to przytafia sie to takim, ktorym sie duzo wydaje na temat zabezpieczen

sabide... uderz w stol.. hahahha czytaj uwaznie szczerego... tak ze zrozumieniem... o ile to nie klopot... :P pzdr.:)

Gość BerenikaA
Predatorka .. historia z życia wzięta najwidoczniej nie wszyscy są takimi aniołami bez skazy jak Ty, fajnie że Tobie nie zdażają się nigdy błędy i zawsze postępujesz rozsądnie :)

Gość napisała że ten kolega
jaest murzynem czyli afroamerykaninem,sądzę że autorka nudzi się w wakacje i wymyśla

czyli ćpasz, zachlewasz sie jak bela? fajne życie prowadzisz poza tym nie mam wypisanego na twarzy "mojego podejscia" nie wiem czy wiesz, ale źli ludzie nie noszą czarnych płaszczy, nie śmieją sie demonicznie i nie mają nakrycia głowy w kształcie trupiej cza widzisz ale ja zebym z kims poszla do lozka musze go najpierw poznac i pobyc z nim . U mnie znajomosc zaczyna sie od poznania a nie tak jak u ciebie od dupy strony.... co do picia i cpania ---czyt uwaznie musialabym byc w takim stanie by puscic sie... z toba a w takim stanie nigdy nie bylam:)

Gość BerenikaA
napisała ze ten kolega----> ktoś się podszył tym postem, kolega jest polakiem dla ścisłości białym :)

nie wiem czy wiesz, ale źli ludzie nie noszą czarnych płaszczy, nie śmieją sie demonicznie i nie mają nakrycia głowy w kształcie trupiej cza jest generalna zasada - zli ludzie mowia - we are the good guys ;-)

Berniko, a czy ja gdzies napisalam,ze jestem nieomylna toz to ogromna nadinterpretacja z twojej strony... a co do bledow.. czasem zanim sie cos zdrobi warto pomyslec to nie boli:))) a i jeszcze jedno... widzisz miedzy nami jest znaczna roznica.. otoz ja zwyczajnie nie mam potrzeby pisania tu o sobie.. jelsi ty opowiedzialas te zalosna historie licz sie z tym,ze mozesz poczytac rozne opinie na jej temat:))) pozdrawiam:))

Gość och berenika
czy ty naprawdę jesteś taka głupia czy taką udajesz...jakoś wśród znajomych kobiet nie znam takich takich przypadków,musiełaś być naprawdę zdeasperowana jak to prawda co opisujesz