Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy przegrany

czy obawa przed skorzystaniem z prostytutki to .....................

Polecane posty

Gość niesmialy przegrany

zdrowy objaw czy tez przejaw niesmialosci i paranoi, ze sie zaraze czyms ?

zdrowy objaw to juz nie jestes w stanie poderwac dziewczyny?? troche sie postaraj - tylko nieudacznicy placa za sex

Gość dfds
chyba zdrowy objaw.. też tak mam - coś mnie nachodzi a potem zaczynam myśleć, ilu facetów tam wcześniej było, wszystkie kwestie dot. higieny i po prostu 2-3 godzinki i nara.. nie wiem, czy bym się wyluzował

Gość niesmialy przegrany
mam 25 kilo nadwagi :( zanim zrzuce to minie z pol roku albo i rok

Gość dfds
i to chyba niestety fakt z tymi nieudacznikami. Ja mam myśli żeby pójść tylko w stanach depresyjnych (naprawdę mam tą chorobę). Potem dochodzę do wniosku, że czułbym się jeszcze gorzej.

lepiej poczekać trochę i mieć dobry seks ze zwykłą dziewczyną, niż płacić za seks dziwce... dla mnie to tylko desperaci korzystają z ich "usług" a i jeśli się boisz to chyba jest coś na rzeczy...:)

a co to ludzie z nadwagą nie uprawiają seksu? mój kumpel ma sporą nadwagę mimo to znalazł nawet fajną dziewczynę i być może w końcu straci z nią dziewictwo:) a ma 24 lata

Gość niesmialy przegrany
no boje ale ogolnie jestem strachliwy i niesmialy heh :P a duzo facetow korzysta regulartnie, albo na delegacjach itp wiadomo, sa prostytutki z szosy albo dworca a sa takie ktore zamawa sobie bogaty biznesmen do hotelu perwnie poslowie z Sejmu tez korzystaja :P

satysfakcjonowałby Cię taki seks...? nie lepiej poczekać? uwierz, że seks z osobą którą się kocha, lub przynajmniej coś Cię z nią łączy smakuje znacznie lepiej niż mechaniczna kopulacja z jakąś wyruchaną na wszystkie strony dziwą:)

Gość dfds
tak, wielu facetów korzysta regularnie tylko jeden wspólny mianownik jest taki, że coś im w życiu nie wyszło.

Gość Doswiadczeniec
Najlepiej schudnij, to tez sie da zrobic. Tez bylem niesmialy i poszedlem do dziwki i dalej bylem niesmialy. I ja wiem, czy byl to dobry pomysl ? Oczywiscie bylo z gumka. Ale czulem sie dalej choojowo.

Gość Doswiadczeniec
Jak kolega wyzej zauwazyl, byla to czysta mechanika. Przyjemnosc niewielka, ale bylem mlody i traktuje to jako doswiadczenie, eksperyment. Nie polecam, szkoda forsy a i czujesz sie potem jak szmata. Moze lepszym pomyslem bylaby randka sponsorowana, uwowic sie z laska na pare godzien, niekoniecznie na sex.

Gość dfds
mnie to te randki sponsorowane wkurzają - Panienki chcą wziąć kasę jak dziwki ale udają, że mają klasę. Nawet przez neta możesz znaleźć jakąś dziewczynę..

nie słyszałam o randkach sponsorowanych... ale mój przedmówca ma rację- nawet w internecie można znaleźć fajną dziewczynę, i zobaczysz, że nie warto tracić kasy, skoro można mieć 100 razy lepszy seks z normalną kobietą:)

Gość Doswiadczeniec
Tu nie chodzi o to czy randki sponsowrowane kogos wkurzaja czy nie. Chodzi o to by kolega przelamal niesmialosc ! A predzej czy pozniej, kazda laska kosztuje, wiesz ile mnie kosztuje moja zona !!!!!? (hehehehe) Jasne ,ze sex z ukochana osoba jest najlepszy i najpiekniejszy.

Gość niesmialy i przegrany
chyba sobie odpuszcze... najbardziej dlatego, ze boje sie chorob nie chce sie zarazic dajmy na to opryszczka ktora potem wplynie na moje zycie

dziwki sa czystsze od niejednej zony.... a skad ja wiem ilu facetow bylo przedemna z ta tzw "normalna"??? czasami sie nie ma czasu na bajerowanie w barze...... stac mnie na dobra dziwke....

Gość eszke122
moj facet sypial z prostytutkami zanim mnie poznal i za kazdym razem kiedy sobie o tym pomysle rzygac mi sie chce

Gość biednyyyyyyy
nie stac mnie na dzifki:(:(

Gość niesmialy przegrany
nie chce przymulac ale postanowilem, ze nigdy nie skorzystam z uslug prostytutki a naprawde juz zamierzalem.... nawet zadzwonilem do jednej

Gość gość
QCUgVunuqyyrKFeUOzzaAwb7