Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tym tym tyryryry

Przedstawiciel handlowy - pytanie o prace Witam,

Polecane posty

Gość tym tym tyryryry

Witam, W gazecie bylo ogloszenie o prace dla osoby posiadajacej samochod osobowy do rozworzenia artykułów AGD. Zadzwonilam, facet potwierdzil, ze rozworzenie artykułów AGD. Przyjezdzam na rozmowe a on mowi, ze praca jako przedstawiciel handlowy. Umowil mnie na piatek jako dzien pogladowy abym zobaczyla o co chodzi. Jak wyglada taka praca, bo nie wiem czy jest sens jechac tam w piatek skoro facet od poczatku oszukuje.

Gość południe Polski
Przedstawiciel handlowy zajmuje się jeźdźeniem po jakims tam terenie i promomowaniem swojej firmy ...

Gość faffa
a co jeszcze mi napiszecie kto pracowal

Czes ja Ci powiem ze raczej bym odpuściła temat bo to moze być akwizycja, chodzenie po chatach i wciskanie jakiś badziewi, ja się raz tak nacięłam ze wywiezli nas ze 100km od miejsca zamieszkania i kazali proponować jakieś pierdoły i jeszcze jakieś teksty tym ludziom wstawiać ze coś tam wygrają jak kupią itp -wałek i lipa jak nic. ogólnie śmieszne to było ale dzien stracony. Dość często piszą ze szukają P H > Chyba ze to jest jakaś znana renomowana firma to inaczej,ale wtedy jest to duze ogłoszenie w gazecie z tym jakie wymagania i wogóle

ja nie pracowałam " to o czym pisałam to tez był sprzęt agd ;) trochę mi to zonkiem zawiewa bo PH raczej zamówienia powinien zbierac na jakieś produkty a nie coś tam rozwozic...

Gość faffa
scarlet1976 dzieki