Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MELBA-21

Cy mam sie bac ?

Polecane posty

Gość MELBA-21

3 dni temu kochlam sie z moim chlopakiem. Rozpoczelismy od pieszcot, po czym on zaczal mnie piescic palcami, jezykiem. Po czym ja zaczelam go piescic i trwalo to chwile . Po czym pojawial sie ochota na zblizenie - prawdziwe. Poniewaz byl to 10 dzien cyklu, a nie mielismy prezerwatywy , nie pozwolilam mu na wejscie - pomimo podjetej przez niego proby, wiec czlonek znalazl sie w okolicach pochwy i proba jego wprowadzenia byla. To byla chwila slabosci , ale bylam twarda. Boje sie , ze w trakcie tej chwili wydzieli sie plyn preejakulacyjny i cos z niego mogla dostac sie w okolice mojej pochwy. Dalej piescililsmy sie raczkami , on doszedl na zewnarz, wiec poplynelo z niego co mialo poplynac, co wytarl , nie bylo juz zabawy palcami. Nie wiem czy powinnam obawiac sie tego zblizenia - czlonka w poblizu pochwy i nieudanej proby jego wprowadzenia - co o tym myslicie ? Czy isc po tabletke po - czy ona jest skuteczna ? BArdzo prosze o prade

Gość MELBA-21
mam 13 lat, czy takie zabawy są karalne?

Gość Daria33
Watpie dziecko byś zaszla w ciaze... To wberw pozorom nie jest taka prosta sprawa

Gość MELBA-21
eIe mam 13 lat - mam cale 21 jak podaje nick . Bardzo prosze o porade

Gość MELBA-21
Nie mam 13 lat .

Gość gruszkakula
Raczej nie ma szans na ciążę. Tabletki "po" to olbrzymia dawka hormonów, nie obojętna dla organizmu. Ja bym ich nie stosowała na Twoim miejscu, prawdopodobieństwo ciąży jest znikome.

Gość MELBA-21
Strasznie sie boje , nie wiem sama co robic ? Po rozmowie z chlopakiem zapewnil mnie , ze byo oki, na zdrowy rozum tak tez mysle , ale jednak schizuje ?

Gość ciasto orzechowe
małe szanse bardzo małe

Gość kaferetkaaaaaaaaaa
PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość MELBA-21
Dziewczyny - brac te pigulke , czy sobie darowac ?

Gość lecz się
na nogi. na głowę już za późno... mama wie, że takie głupoty w internecie wypisujesz? sio na stronkę z malowankami!

Gość MELBA-21
Dziewczyny - uwazacie zatem , ze ja mam po prostu cos z glowa. Straszne schizy mnie lapia, w wieku 21 lat juz chyba nie powinny. Chyba musze ochlonac . Uwazacie zatem , zeby wyluzowac

Gość kokorikotka
Ale od czego miałaś zajść w ciąże? Od tego, że w Ciebie nie wszedł? Zajście w ciąże to nie jak pstryknięcie palcami, więc kompletnie nie kumam Twoich obaw ...

Gość MELBA-21
No balam sie tego plynu ewentualnie preejakulacyjnego w okolicach pochwy , ze ewentualnie mogl sie dalej przedostac :(

Gość kokorikotka
Z mężem staraliśmy się o dziecko przez rok. OD dmuchnięcia w nos się w ciążę nie zachodzi, to wbrew pozorom dość skomplikowany proces, więc wyluzuj, idź sobie zrobić maseczkę na twarz i następnym razem stosuj antykoncepcję, żeby potem nie mieć ciśnienia w majtach, że coś nie tak.

Gość poza tym tabletkę po
należy wziąć w ciągu 72 godzin, więc u ciebie i tak już za późno.

Gość MELBA-21
No tak , chyba ta maseczka to najlepszy sposob na te glupie schizy. Dzieki Pa