Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie rozumiem jej zachowania

Problem z siostra

Polecane posty

Gość Nie rozumiem jej zachowania

Niedlugo wykoncze sie psychicznie, bo nie wiem juz co mam robic. Jestem niszczona przez swoja wlasna siostre. Ona jest 10 lat mlodsza ode mnie, 14 lat. Robi mi roznego rodzaju swinstwa, rodzica wymysla rozne klamstwa cos co nie mialo miejsca. Do tego jest agresywna i nie raz podniosla na mnie reke. Rodzice sie nie wtracaja, mowia ze jestem dorosla i sama mam rozwiazac swoj problem, bo to ja go mam!!! Jestem po prostu bezradna. Narazie nie moge sie wyprowadzic, ale to wszystko co sie dzieje niszczy mnie psychicznie. Szczegolnie ze rodzice nie widza problemu. Nie wiem juz co mam robic

Ja bym gówniarę sprała. A tak poważnie - moze przestań reagować na jej kłamstwa. Dopóki ona widzi, ze Cię to wkurza to jest to dla niej zabawne. Jak podniesie na ciebie rękę - to jej zapowiedz, ze umiesz oddac i zrobisz to. A psikusy i swiństwa - jak Kuba Bogu - tak Bóg Kubie, Tylko ją o tym uprzedź, niech wie, ze nie jest bezkarna. Ech... te młodsze siostry...

Gość betanna
Spierz ją w ciemnym kącie ,a rodzicom powiedz ,że to nie ty .Mina jej zrzednie .Tylko jej krzywdy nie zrób!!! Spierz mądrze -bezurazowo.

Gość szczesliwa11
takie gowniary najbardziej zaboli jak bedziesz jej mowic ze wogole nie ma cyckow, jest brzydka nie wiem ma pryszcze,krzywe zeby zaden chlopak jej nie bedzie chcial.. ze kolezanki sie z niej smieja [a zwlaszcza twoje] ze twoj kolega mowil ze jest okropna ze az wstyd z nia wyjsc itp. MOWIE CI TO NA 100% ZADZIAŁA!!!

Gość szczesliwa11
takie gowniary najbardziej zaboli jak bedziesz jej mowic ze wogole nie ma cyckow, jest brzydka nie wiem ma pryszcze,krzywe zeby zaden chlopak jej nie bedzie chcial.. ze kolezanki sie z niej smieja [a zwlaszcza twoje] ze twoj kolega mowil ze jest okropna ze az wstyd z nia wyjsc itp. MOWIE CI TO NA 100% ZADZIAŁA!!!

Gość NIe rozumiem jej zachowania
Problem w tym ze ja ja za bardzo kocham by robic jej na zlosc, czy wlasnie tak obgadywac i tu jest caly problem! Nie moglabym jej powiedziec ze jest brzydka ma pryszcze itd (bo ona dobrze wie i sama nieraz stwierdzila ze ja jesem ladna a ona pokraka)

Gość szczesliwa11
to powiedz jej że ją bardzo kochasz i nie podoba Ci sie jej zachowanie bo Cie rani ..