Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubububuler5

CZY TO WSTYD ,ŻE MAJAC 27 LAT NIGDY NIE BRAŁAM ANTY ?SMIEJA SIE ZE MNIE!!!

Polecane posty

Gość inninis
współczuje tym wszystkim małolatom co uważają, że tabletki nie szkodzą, znam kilka przypadków gdzie zaszkodziły i to dość poważnie więc nikt mnie nie przekona, że są obojętne dla zdrowia ach i jeszcze polecam przeczytać ulotkę sami producenci piszą o skutkach ubocznych więc zagorzałe zwolenniczki nie bądzcie takie pewne

Gość ona888
Jestem w Twoim wieku i tez nigdy nie bralam,nie widze w tym zadnego powodu do wstydu!Mam regularny okres jak w zegarku,wiec nie musialam niczego tabletkami uregulowywac,a metod antykoncepcji jest duzo wiecej i przynajmniej nie ingeruja w organizm.

Gość izabela374
ale od tabletki tez moga powodowac raka dlatego sie je odstawia co jakis czas

Gość ll676
gówno prawda mój wujek jest najlepszym ginekologiem i seksuologiem i wiem dobrze jak jest bo on sam mówi ze nie szkodzą

Gość inninis
a wujek je brał? że taki pewny hahahah śmieszny komentarz, wujek moja droga wie tyle co mu producent napisał w ulotce i nic ponadto

Gość inninis
zapytaj też wujka czy dobrze się bawi na wyjazdach tzw konferencjach naukowych, zwykle zagranicznych organizowanych przez producentów tabletek hehe

Gość ale zenada ...
a po co masz brac to guwno wlasnie te ktore biora rodza potem jakies kalekie dzieci!!! brawo dla ciebie z enie bralas

Gość ll676
idiotki głupie mój wujek jest tak obeznany w temacie ze masakra.studiowal nawet za granicą ..zna sie na tym co robi i nie tylko z ulotek wie czy szkodza tabsy ale on zna ich sklad i wplyw na organizm kobiety i nikt nie jest w stanie tutaj na forum dac argumentu ze tabsy szkodzą !NIKT. NAWET MEJ MAMIE PROPONUJE A KOCHA JA NAD ZYCIE ..GDYBY SZKODZILY NIE PROPONOWAL BY JEJ TABLETEK KRETYNKI!

Gość ale zenada ...
kazda tabletka przyjmowana dluzszy czas zkodzi pomijajac jaies witaminy chociaz lepiej jesc owoce niz lykac ten syf

Gość nikaaaaa5
Głupie masz koleżanki i tyle!!!!! Ja w tym roku tez konczę 27 lat i dopiero teraz zaczęłam brac tabletki, ale nie dlatego, że chciałam tylko dlatego, że okazało sie, że mam policylistyczne jajniki:////// Także nie przejmuj sie koleżankami, przeciez to jest wybór każdej z nas anie jakis przymus:))) Trzym się dziewczynko i olej gadanie koleżanek:)))

Gość ale zenada ...
a skad ten wujek moze wiedziec skoro ich nie bral??? wez mnie nie rozsmieszaj zreszta na poczatku nie szkodza a jak ktos bierze juz z 5 lat?? napewno ma to minusy nie pierdol glupot na kazdego inaczej to dziaal moja kumpela przytyla jak beczka po ych jebanych tabletach

Gość ll676
TAK SA WUJEK MÓWIL NAM ze mitem jest tycie po tabsach dziewczyny tyja dlatego ze zaczynaja brac je jak zaczynaja wspolzyc czyli wiek nastoletni i wtedy sa szczuple a potem jak przekraczaja wiek wiekszy to tyja naturalnie bo przemiana materi sie zmniejsza a nie przez tabsy ale na cos trzeba zwalic oczywiscie i najlepiej na tabletki niczemu nie winne.MÓJ WUJEK POWIEDZIAL ZE PO TABLETKACH SIE NIE TYJE WŁASNIE I TABLETKI ANTY SZKODZILY ALE DAWNIEJ A TERAZ SĄ OPRACOWANE NOWEJ GENERACJI WSZYSTKIE I NIE SZKODZĄ !

Gość ll676
MÓJ WUJEK KOCHANA JEST ZNANYM PROFESOREM Z NAJWYSZYMI TYTULAMI .TO ZNANY GINEKOLOG .SEKSUOLOG I POLOZNIK. I CO SZCZENA OPADŁA>?TO AUTORYTET W SWEJ DZIEDZINIE I CIESZE SIE ZE AKURAT TO MÓJ WUJEK SAMA NAPSIALAS WCZESNIEJ ZE TABLETKI NIE SZKODZĄ NA POCZATKU A SZKODZA TYLKO PO 5 LATACH ICH BRANIA ALE BEZ PRZERWY ..no własnie malo kto kochana bierze tak dlugo tabsy bez przerwy wiec nie pierdziel .jesli bierze sie dwa lata albo rok z przerwami malymi nie szkodzą !

Gość ale zenada ...
taaa ty sama siebie slyszysz?? ona byla zawsze szczupla i co tak ni z tad ni z owad utyla? dopiero jak zaczela brac te guwno to zaczela tyc i nie wiedziala czemu w koncu rzucila te tablety i po czasie waga sie unormowala...wiec nie wciskaj kitow moj wujek i moj wujek bo nikt cie nie slucha!

Gość ale zenada ...
ale widzisz na akzdego dzialaja inaczej ona zaczela tyc wiec te tablety to przereklamowana sprawa

Gość ll676
nie masz racji ..zaczela tyc bo miala juz wiecej lat a wtedy z wiekiem sie przemiana materi zmniejsza i wiecej jadla pewnie.nie zwalaj na tabsy okey ?

Gość co Ty gadasz jaki wstyd
znam mnóstwo kobiet ktore nie brały tabletek i co z tego

Gość inninis
podaj numer do wujka wyślę mu moją koleżankę która po tabletach, które zaczęła brać po 1 ciąży nie może teraz zajść w druga, i drugą koleżankę która na skutek zwężenia naczyń od tabletek anty w wieku 27 lat miała udar mózgu, daj namiary wujka wyślę mu więcej takich przypadków i mój konktretny migrenowe bóle głowy które zaczęły się od tabletek a nie przeszły do tej pory choć nie biorę już 5 lat

Gość ale zenada ...
skoro taki slawny to jak sie nazywa? pisza o nim w gazecie??:P

Gość ll676
mój wujek ma pacjentki ktore biorą latami i są megazdrowe wiec nie pieprzcie głupot

Gość felipowa
w Polsce to w ogóle panuje jakiś ciemnogród. W Polsce ginekolog wykrył u mnie nadżerke i kazal jak najszybciej usunąć. Z racji, że wyjeżdzałam do Niemiec pomyślałam że tam usune. Lekarze w Niemczech wybałuszali na mnie oczy i się śmieli twierdząc że nadżerek sie nie usuwa. Wygląda na to, że w Polsce lekarze chcą po prostu wyciągać kase od pacjentek za zabiegi. Jeśli chodzi o antykoncepcje to tylko u nas krążą jakieś mity o szkodliwości tabletek

Gość ale zenada ...
ma 19 lat i co to jest w wiek w ktorym sie tyc nagle zaczyna??? ona nie ma 30 lat! zreszta ja mam tez 19 i kilka kolezanek i jakos zadna nie tyje o tak o od siebie!! tablety to syf nie bierzcie zreszta kolezanka u gory tez wyrazila co miala po takich tabletkach,...

Gość ja tez mam 27 lat
i nigdy nie bralam tabletek. nie zamierzam sie jakims gownem truc

Gość ll676
inninis ty chora jestes buhahhaa udar mózgu to miala twa kolezanka ale pewno z braku ruchu albo huj wie czego .albo cholesterol miala itd..a ty kurwa zwalasz na tabsy wszystko ..nie ma jak tak ..cocacola i chipsy tez zabijaja i papierosy ale najlepiej zwalic na tabletki cala wine. moze twa kolezanka z udarem palila za duzo fajek i prowadzila zły tryb zycia ..co za idiotki ..matko !

Gość do ll676
Dziecko drogie, ale to że nie szkodzą (wg Ciebie) to jeszcze nie znaczy, że obowiązkiem każdej kobiety jest je brać od 14 roku życia do śmierci. Pozostawmy kobietom wybór i nie dzielmy na te "gorsze" które nie biorą i na te "lepsze" które biorą.

Gość ale zenada ...
naarzie moze i sa NIEKTORE! zi=obaczymy z akilka lat

Gość ll676
FELIPOWA DOKLADNIE ! TYLKO W POLSCE PANUJE MIT ZE TABSY SZKODZĄ ZA GRANICA BY SIE WYSMIALY KOBIETY JAKBY USŁYSZALY MÓJ WUJEK JEST TAK ZNANY ZE PISZA O NIM W GAZETACH ALE NIE POWIEM KTO BO BYSCIE GO ZJADŁY ŻYWCEM !

Gość ale zenada ...
ty frajerko nikt w twoje sciemy nie wierzy truj sie ile chcesz a twoj wujek jase na tym trzepei dlatego tak pierdoli:P

Gość ale zenada ...
a w dupie mam twojego wujka kase na tym trzepie

Gość inninis
no więc dla twej wiadomości tak orzekło konsylium w szpitalu wojskowym we wrocławiu, udar mózgu którego bezpośrednia przyczyną były tabletki anty, dodam że dziewczyna nie paliła i nie nadużywała alkoholu prowadziła zwyczajny tryb życia