Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubububuler5

CZY TO WSTYD ,ŻE MAJAC 27 LAT NIGDY NIE BRAŁAM ANTY ?SMIEJA SIE ZE MNIE!!!

Polecane posty

Czego to ludzie nie wymyslą :classic_cool: Wstydzić się,że nie pożera się hormonów,ee tam. Ja mam 20 lat,brac nie zamierzam, mimo że własna matka mi wciska :o

Gość ale zenada ...
zjadly?? no co ty jakbysmy zjadly to kto by nas leczyl?? przeciez jest taki boski fachowca bozee oszlaeje zaraz

Gość ee ty wujek hujek
moj wujek moj wujek moj wujek ile razy jeszce to powiesz?

Gość ee ty wujek hujek
INNINIS-masz racje tez czytalam o podobnej sprawie

Gość skakdfg
inninis a zyje ta dziewczyna 27 letnia co miala udar ?

Gość inninis
żyje, doszła do siebie, młody organizm to się obronił,ale ma jakieś tam ograniczenia nie wszystko może robić, nie może uprawiać intensywnych sportów i coś tam jeszcze w tej chwili nie mam już z nią kontaktu to kolezanka ze studiów

Gość ll676
ANI JA ANI NIKT KOGO ZNAM NIE ZNA KOBIETY KTÓRA BY ZMARŁA PRZEZ TABLETKI WIEC NIE PIEPRZCIE BZDUR ..HAHAHHA

Gość inninis
a czy ty dziecko uważasz że śmierć jest wyznacznikiem szkodliwości tabletek? my tu mówimy o tym że szkodzą zdrowiu i mogą powodować problemy w codziennym życiu a nie że się od nich umiera - daj sobie już spokój

Gość lepiej nie brać
niż brać, po co truć organizm, na pewno nie jest to obojętne dla naszego zdrowia. autorko trzeba się cieszyć ze nie bierzesz i nie przejmuj się głupimi komentarzami, bo to tylko twoja sprawa.

Gość bubububuler5
mimo wszystko zamierzam zacząć stosować te forme antykoncepcji, żaden facet nie lubi gumek. Jutro ide do gina po recepte

Gość no prawdaaaa
wspolczuje autorce bo to pewno dziewica dlatego nie bierze hehe

Gość jssdddddd
Ja mam 32 i nigdy nie bralam :P

chyba zle ta kolezanke zrozumialas ze niby jestes bardziej narazona na raka jakbys nie brała?? chyba chciała ci powiedziec ze od tabsów zwieksza sie ryzyko wystapienia raka przez podwyzszenie hormonów dlatego im wieksze cycki tym bardziej kobieta jest narazona na raka, ale jesli kolezanka chciała ci powiedziec ze bedziesz chora bo nie bierzesz to z niej taka pielegniareczka jak ze mnie kosmonauta

i nie czytaj tych głupot co niektorzy pisza ze tabsy nie szkodza, jeny jakie to głupie a sie wypowiada :O kiedys bardziej szkodzily, dzisiaj mniej ale nadal szkodza, podwyzszaja sie hormony wiec wieksze ryzyko wysapienia raka, zakrzepica zyl i rozne takie, jak jeszcze kobieta pali i w dodatku ma nadwage to wali sobie samobója

Gość bubububuler5
mimo tego zamierzam stosować

ale po co? zeby sie kolezankom przypodobac?? az tak zakompleksiona jestes? :)

Gość glistha69
Bzdury! Tabletki anie nie powodują raka, ani się nimi raka nie leczy, nie sadzę żeby były nawet jakąś profilaktyką. Tabsy sie bierze jak sie potrzebuje, a nie zeby ładnie wyglądały w torebce czy na stoliku, jesteś w stałym związku to wybór należy do ciebie... Jest jeszcze taka opinia ze u kobiet stosujących tabsy częściej się wykrywa raka piersi albo szyjki macicy, owszem jest to fakt ale to dlatego że częściej chodzą do ginekologa. A juz wogóle nie rozumiem dlaczego uważasz ze to wstyd? po jasną cholere sie komuś tłumaczysz? to twoja intymna sprawa, następnym razem powiedz że "tak, stosuję tabsy i jestem zajebista, nawet ich opakowanie pasuje do torebki, stolika i tapicerki w samochodzie!" :D:D:D:D:D:D:D

Gość bubububuler5
jak to po co? żeby sie zabezpieczać, nie lubie gumki i założe się, że mój facet też bedzie bardziej zadowolony bez niej

Gość bubububuler5
wypraszam sobie, jak Cie matka wychowała

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy wejść na stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i się zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany . a na start dostajesz 6 zł