Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domiśkaRuda09

co zrobic z tymi włosami?

Polecane posty

Gość domiśkaRuda09

cześć wszystkim. Mam takie pytanko co zrobić z tymi włosami mianowicie mam włosy krecone ale je prostuje ;) i po kazdym prostowaniu podwijaja mi sie koncówki. Co ja mam zrobic zeby sie tak nie kreciły... wklepac im gume do wlosow czy żel? ma ktoraś z was tak?

Gość domiśkaRuda09
up up

Gość heheey
zostaw kreceone oczywiscie, nie bedziesz miala zniszczonych a krecone sa o wiele ladniejsze jak sa zadbane. postopnij je jakosladnie lekko zapiankuj po umyciu i chodz w kreconych:))

Gość domiśkaRuda09
szczerze ja sie lepiej czuje w prostych;P i bardziej mi to odpowiada gdyz nie musze codziennie wlosow myc. A zabardzo moge rady nie dac w czasie szkoly ;/ bede musiala tak wczesnie wstawac :/ a jak umyje wieczorem to w nocy to wszystko oklapnie :(

Gość domiśkaRuda09
eeeee

też tak mam. moze masz zniszczone koncowki albo slaba prostownice. ostatnio wywalilam troche kasy na prostownice . i jest jeszcze cos, jesli masz wlosy siegajace do ramion, to one sie beda podwijac na karku.. ale jak wyszlam od fryzjera mialam prosciutkie. i tak przez jakies 2 tyg nie mialam problemu ze wlosy mi sie podkrecaly po prostowaniu. nienawidze swoich wlosow. sa straszne. nie raz myslalam o czyms tak krotkim zeby nie mialy mozliwosci sie krecic.

Gość a jak masz dlugosc wlosow
moze z tego wzgledu sie podwijaja? wlasnie przy takie j dlygosci kolo ramio podwijaja sie.... ale tez polecam zostawic je krecone....a prsotowac tylko od czasu do czasu...

w sumie ja chyba tez polecam krecone, mimo ze sobie siebie nie wyobrazam jakbym miala choc raz wyjsc z domu w kreconych. prostuje codziennie nawet po pare razy jesli sie podkreca. potrzebowalabym zapuscic je troche zeby sie nie podkrecaly, ale one tak wolno juz rosna.. moze nie wygladalabym tragicznie w krotkiej fryzurce.. moim problemem sa jeszcze bardzo geste wlosy.

Gość domiśkaRuda09
ja w kreconych nawt nawet wyglądam moge wam zdj poslać. Ale w prostych sie lepiej czuje ;) włosy mam do ramion ;))tył dłuższy ;]