Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

imbirowa

kwiaty we włosach a bukiet

Polecane posty

witajcie :) wymyśliłam, że we włosy wepnę storczyka i z tych samych kwiatów zrobię bukiet, jednak okazuje się że sorczyki są baardzo drogie.. Jak myślicie, czy dobrze to będzie wyglądało jeśli bukiet będę miała zrobiony z innych kwiatów i we włosach inne??

Gość fitullll
mam ten sam problem, Bukiet chce ze slonecznikow a nie wiem czy slonecznik pasowalby do frzzurki ( nie chce welonu, diademu itp ) czy kwiaty w bukiecie a kwaty we wlosach moga sie roznic??

Gość nie sypiam z komiczne
moga

Gość bumtralalalabum
piekny bukiet ze storczykow + kwiat we wlosy + butonierka, 170zl na targowisku :) piekne i swieze.. znam babki, ktore placily wiecej za bukiet slubny z roz itp.. bo byl slubny i z katalogu ;) :P mozna pojsc ze zdjeciem i popytac - nigdy nie zaszkodzi :P

Gość bumtralalalabum
a co do bukietu i innych kwiatach we wlosach..to moze jak chcesz zaoszczedzic, tyo zrob sobie bukeit ze storczykow + roz - a we wlosy stroczyk - zeby wspolgralo ;)

Gość bbbbbbbbbb
Właśnie, kwiaty możesz przemieszać powtarzając ten, który chcesz wpiąć we włosy. Poza tym możesz poszukać ofert jakiś małych kwiaciarni, zawsze mają taniej.

dziękuję wam za rady :) to rzeczywiście dobry pomysł z tym połączeniem kwiatów :)