Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edessa

EVRA tania apteka

Polecane posty

Jak w temacie, wpisujecie dziewczyny gdzie kupujecie i za ile evre, a raczej gdzie jest najtaniej ja dzis obeszłam pól Dąbrowy Górniczej i wszedzie ceny 45 zl w góre :| ale na Kasprzaku koło osrodka zdrowia 42zl w centrum obok mandaryna dawnego 41 zl z groszami

Gość ella11111
to prawda pomaranczowe apteki dozu,w myslowicach Towarowa sa najtansze 39,99:)

Gość magda334
Osobiście chadzam do Apteki Zdrowit - w Dąbrowie Górniczej ich adres to Ludowa 19a. Naprawdę dobra apteka, ciężko się do czegokolwiek doczepić. Wszystko nowoczesne, fachowe, niezłe ceny leków, ja tam polecam.

Gość janek_k
Bardzo dużo ciekawych promocji ma apteka Zdrowit w Mysłowicach. Chodzę od czasu do czasu do nich. Nigdy nie miałam problemy z dostępem do leków. Dobrze wyposażona, tanio. Sporo rzeczy dla sportowców, np. suplementy, witaminy, itp. Praktycznie wszystkie najpopularniejsze marki dostępne. Apteka jest pod adresem ul. Wielka Skotnica 29.

Gość tygaaaa
W Gliwicach siedem aptek ma Zdrowit, więc znajdziesz ich bez problemu. Osobiście chadzam do jednej apteki - na Marksa 6 i powiem szczerze, że jest naprawdę bardzo profesjonalnie i niedrogo.

Gość kosowskitomasz
Niskie ceny ma apteka 4 pory roku, czasami robię tam zakupy, znajdziecie ją na Adamieckiego 11 w Dąbrowie. Farmaceuci potrafią doradzić, mają duży wybór leków.