Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyhhhhyyyyy

Poklocilam sie z facetem na poczatku znajomosci, ciekawe co z tego bedzie

Polecane posty

Gość yyhhhhyyyyy

On sam nie odzywal sie do mnie od jakiegos czasu, a gdy sie odezwal przez smsa, zrobil mi wyrzuty ze pisze mu strasznie krotkie smsy! Zrobilo mi sie przykro, bo juz nie chcialam mu mowic ze on sam nie raczy sie odezwac przez tydzien a jak juz to z takimi nerwami, wiec powiedzialam zeby mi nie psul humoru, on cos dodal od siebie, i tak zakonczylismy wymiane nieprzyjemnych smsow. Pozniej zadzwonil i znow to samo. Przykro mi bo byl to poczatek znajomosci i jakos tak mi sie podobal, a znajac go troszke wiem ze jest honorowy, i to raczej jest koniec naszej znajomosci, ciekawe jak to bedzie

Gość 00000000
jak ci zalezy to daj mu troche czasu i zacznij pisac smski.zapomnij o tym ze sie połociliscie..

ciekawe jak to bedzie" no jak? normalnie ... za dzien, góra 2 ... pękniesz i wyślesz esa składajacego sie z 890 znaków i bedzie po sprawie :)

Gość yyhhhhyyyyy
He he byc moze, chociaz nie jestesmy jeszcze na takim milosnym etapie;) troche mi smutno bo to nie z mojej winy, ale glupio sie czuje, korci mnie zeby teraz cos mu napisac, a jeszcze dosadnie mu pozniej napisalam ze mogl sie wogole nie odzywac bo totalnie mi zepsul dzien:/