Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ero-Graf

ołówkowo-pędzelkowe życie erotyczne

Polecane posty

Gość O Rany..
Chyba byłam na tej liście Zanim... :p :P :P

Gość O Rany..
..ale Wam tu czule.. Hi, hi.. To nie przeszkadzam.. :) Sama się chyba Pomaluję.. :( Bo ten ostatni akt to mi Nie wyszedł... :P ..może zacząć Męskie...? Jak myślisz Graf? ..Tylko: skąd wziąć Modela..? Skoro nie wysyłam, jak Ty... :)

Gość Prześliczna
..Autorze..Za czym/Kim Tęsknisz.. rysując... ?

Gość Prześliczna
"rysowanie daje wolność. umożliwia nie tylko dystans, ale daje także radość zabawy z ogniem bez ryzyka przypalenia sobie palców. pozwala na flirt z zakazanym bez groźby kary dla mnie jest swoistego rodzaju fetyszem " ..Nic , co Piękne, nie może być Karalne.... :)

ja kiedyś malowałam obrazy olejne (teraz brak miejsca), malowałam w sumie wszystko, co mi do głowy wpadło. Kiedyś namalowałam diabła kopulującego z kobietą i powiesiłam obraz w przedpokoju... no i jakiś czas później, chodził ksiądz po kolędzie, wpuściłam księdza... a tu centralnie przy wejściu diabeł kopulujący z kobietą na obrazie :D musielibyście zobaczyć minę księdza, jak zobaczył obraz :D śmieję się z tego do dziś :D tego się nie da opisać ale tak głupkowatej miny nie widziałam jeszcze u żadnego człowieka :D

Ero-Graf, chętnie pokazałabym ci ten obraz, jednak obraz pozostał w mieszkaniu mojego byłego, heh...nie mam zwyczaju odwiedzać byłych, tak nie wybieram się z wizytą do niego, więc i nie odzyskam obrazu raczej :o Ale czasem sobie szkicuję, w przypływie czasu mogę zrobić szkic tego obrazu, wtedy będę mogła przesłać ci chociaż szkic :)