Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1234studentka

nie wiem co studiować pomóżcie

Polecane posty

Studiuje pedagogikę, będę już na 3 roku więc skończę te studia. Ale nie wiem czy warto iść dalej na pedagogikę . jakoś nie widzę siebie w tym zawodzie. Nie wiem na jakie inne studia bym mogła iść, problem w tym, że nie mam jakiś szczególnych zainteresowań, raczej wszystko po trochu, w liceum ogólnokształcącym miałam oceny bdb i db, lubię czytaćksiążki, jestem raczej mało rozmowna, wolę słuchać niż mówić, pewniej sie czuje wśród ludzi których dobrze znam, lubię się uczyć konkretnych rzeczy, dużo na pamięć, jestem raczej teoretykiem, z matematyką, biologią, chemią, nie miałam problemów ale liceum skończyłam 3 lata temu więc mało pamiętam. Poradźcie co warto studiować :-)

Gość Duża różowa kartka
Ekonomię ;)

Gość Duża różowa kartka
Ekonomistów potrzebują, nawet w czasie kryzysu. Jeżeli lubisz przedmioty ścisłe to polecam. Szczególnie UW I UMSC, ale nie SGGW. Jak rozglądałam się za ofertami pracy to jest sporo. I nie patrz na takie niby podobme kierunki np. Administracja, Finanse i bankowość, bo w tych branżach po ekonomii można studiować, a po tych kierunkach na stanowiska ekonomiczne już nie.

Gość Duża różowa kartka
Rachunkowośc może być, ale jednak nadal skłaniam się ku ekonomii, póxniej wybierasz sobie różne specjalizacje. Na prawdę ciekawy kierunek o pracę nie trudno.