Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkawzw

poroniłam...

Polecane posty

Gość julkawzw

Jesteśmy z mężem już dwa lata po ślubie nie planowaliśmy jeszcze dzieci bo narazie studiuje,ale stało sie....nie chciałam tego dziecka ale stwierdziłam że skoro już jestem w ciąży to nic na to nie poradzę.Cała rodzina bardzo się cieszyła z tego faktu,ale ja nie byłam zbyt zadowolona i w 4tyg poroniłam a teraz wszyscy twierdzą że to moja wina,nawet mój mąż.....

Gość masz pojebanego męza
:o może pomyśl o rozstaniu skoro nawet on Cie obwinia?

Gość sama.9
a dlaczego twierdza ze to Twoja wina?

Gość literoweczkaaaa
masz czego chcialas i czego jeszcze chcesz??

Gość kaskadka
przykro mi ze poronilas, ale w pewnym sensie sama tego chcialas

Gość dasadsasd
masz co chcialas,problem sie sam rozwiazal wiec co Ci przeszkadza? nie chcialas tego dziecka to go nie masz. Proste jak konstrukcja cepa

Gość asdfghju
nie chciałaś miec dziecka więc Bozia je zabrała :(

julkawzw sam fakt, że nie chciałaś tego dziecka, nie był powodem poronienia. Przyczyn mogło być wiele. Wejdź na www.poronienie.pl, szczególnie na forum. I jestem ciekawa, która z kobiet mających dziecko z wpadki, nawet będąc żoną, przez pierwszą chwilę, nie pomyślała o tym, że nie chce tego dziecka... Jak łatwo jest osądzać. Bardzo Ci współczuję...

Gość julkawzw
to że nie chciałam miec dziecka nie znaczy ze go zabiłam a oni mnie o to podejrzewają chyba

Gość julkawzw
kiedy braliśmy ślub z mężem nigdy nie przypuszczałam że będzie mógł obrócić się przeciwko mnie:(

Gość julkawzw
w domu już nie mam w nikim oparcia nie miałam na to żadnego wpływu nawet lekarz powiedział mężowi że to w żadnym stopniu nie była moja wina a on nadal mnie obwinia

Gość 31 t.c.
Współczuję Ci bardzo. CZasem tak się dzieje, że dochodzi do poronienia. Choć to przykre natura jest mądra i wie kiedy dziecko powinno przetrwać. Ale w tym ciężkim doświadczeniu rodzina powinna Cię wspierać. Porozmawiaj z nimi otwarcie i szczerze. Powiedz, że cierpisz i czego od nich oczekujesz, w szczególności od swojego męża.

Gość julkawzw
oczywiście próbowałam z nim rozmawiac ale on nie dość że w ogóle się do mnie nie odzywa to jeszcze nie śpi ze mną tylko w pokoju gościnnym,myślę że on mnie znienawidził...

Gość bez siana w glowie
Ja sie zastanawiam co w głowie mają wszyscy ci, którzy mówią, że sama tego chciałaś więc jesteś winna. Siano to i tak zbyt dużo. Nie daj sobie wmówić, że to twoja wina. To jest kompletna bzdura. Mąż może też być w szoku co jednak go w żaden sposób nie tłumaczy. Bądź twarda i konsekwentnie mów, że sobie nie życzysz takich bzdurnych uwag.

Wytłumacz mu, żeby nie robił z siebie ofiary, bo wygląda na to, że on chce żebyś go jeszcze za to przepraszała, czy co? Do jasnej cholery, dziecko ma nie tylko ojca, ale i matkę. Julkawzw dużo sił na najbliższy czas...

Niestety poronienia zdarzają się coraz częściej. Nie ma w tym żadnej twojej winy. Poroniłam 3 razy i nie obwiniam się. Natomiast powinnaś zastanowic się nad mężem - jeżeli on cię obwinia to nie jest to dobry zwiazek.