Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alinkaaaaaaaaa

tylko prosze nie obrazajcie mnie za to co napisze

Polecane posty

Gość Alinkaaaaaaaaa

Jak skonczylam 3 latka zawsze chcialam miec mlodsze rodzenstwo, do 11 lat iwielbialam mojego mlodszego kuzynka Pawelek urodzil sie jak mialam 11 lat, zawsze bylam jedyna wnuczka ulubionej babci wiec kiedy zainteresowanie nim roslo moja nianawisc do dzieci z dnia na dzien rowniez rosla, ja mam teraz 15 lat a on 4 od tych czterech lat nie boge na dzieci patzrec wszytskie moje mysli bzrmia jka ja nienawidze takich malych gnojkow jak ja ich nie cierpie do teraz odczuwam jak on zabiera mi uwage bo zawsze to kolo mnie sie wszytsko krecilo a teraz wokol Pawła tak mnie to denerwuje poradzcie co robic z moja roznaca nienawiscia? p.s mam 15 lat

Gość literoweczkaaaa
kup sobie koło u walnij się w czoło debilko i spadaj stąd!!

Gość idż sięlecz
puknij się w głowę to najlepszy sposób,jesteś rozpuszczona i tyle

Gość krawiec
dziywce kto cie strzygł?jestes egoistką

Gość kup sobie klucz
i po głowie się tłucz.

Gość sdnddj
pierdolnij sie w ten glupi leb gowniaro pierdolona

Gość Alinkaaaaaaaaa
wiedzialam ze na kafterii nie ma co liczyc na zyczliwe osoby i czytajcie uwaznie pisalam ze maie mnie nie obrazac gdybym chiala wyzwiska to bym poszla sie klocic wiec niezyczliwi niech spierdalaja

Gość asdfghju
zrób se dziecko to pokochasz dzieciaki :D:D:D:D

Gość literoweczkaaaa
tu jest forum a nie koncert zyczen idiotko, wiec zyczyc to sobie mozesz gdzies indziej

Gość MłodaŻona
Nie ma to jak inteligentne odpowiedzi... Próbowałaś o swoich uczuciach porozmawiać z babcią? Może warto, wyjaśnij jej dokładnie, myslę że zrozumie. A szczera rozmowa i uzewnętrznienie emocji może pomóc tobie rozładować pokłady złych mysli.

Gość Alinkaaaaaaaaa
widze ze tutaj sa same debilki takie jak te osoby ktore sie wypowiedzialy o mnie nagatywnie ludzie to wy powinniscie sie leczyc z tej nienawisci do swita ai ludzi

Gość literoweczkaaaa
ty sie lecz z nienawisci do dzieci , napierw patrz na siebie a potem udzielaj rad chora debilko

Gość do autorkiii
pewnie powinnas zasygnalizować rodzicom że czujesz się zepchnięta na drugi plan. popatrz na swojego brata jak na bezbronne dziecko które bardzo potrzebuje starszej siostry. Pomyśl jak coś by mu groziło napewno stanęła byś w jego obronie. I nie wiń się za swoje uczucia, bo to co czujesz jest zupełnie normalne. :) A gratuluję "dorosłym" mamom komantarzy.

Gość Alinkaaaaaaaaa
to nie moj brat tylko kuzyn zle pani zrozumiala ja pisze ze odkad urodzil mi sie kuzyn nie cierpie malych dzieci pzrez rodzicow jestem traktowana normalnie przez babcie i dziadka tez tylko te wszytskie ciotki i wujkowie i dalsi krewni sa zapatrzeni w kuzyna a zawsze byli we mnie

Gość do autorkiii
a sorki nie doczytałam :) w takim razie nie bardzo chyba wiem jak Ci pomóc :)

JEEEEEEEEEEEJU Dziewczyna ma problem a Wy Ją od debilek/idiotek itd. A jakże ma nie być egoistką, skoro do urodzin Kuzyna była "oczkiem w głowie" całej rodziny?????// przecież TO NIE JEJ WINA! Alinko. Nie pozostaje Ci nic innego jak pogodzić się z sytuacją. Taka smutna prawda. Myślę, że powinnaś przestać wściekać się na młodszego Kuzyna, w końcu to jeszcze maluch, a Ty..........już prawie dorosła Kobietka. Jak to mi mówiono za dziecka (a mam młodszego Braciszka) - jesteś starsza, mądrzejsza - ustąp. Ponad to..........myślę, że gdybyś "zdbyła" uwielbienie Pawełka byłabyś na pewno bardziej dostrzegana przez Rodzinkę:) Wiesz ............ tak to już dziwnie jest poukładane, że młodsze zawsze zwraca większą uwagę niż starsze, bo właśnie jest młodsze - takie bezbronne, niewinne, słodkie itd. Trza się z tym pogodzić Kochana i starać się "wpasować" w "system" A szczera nienawiść do Maluszków Ci przejdzie z wiekiem:) Wiem coś niecoś w temacie. Weź się w garść - bo cóż ten Twój malutki Kuzynek winien, że pojawił się na świecie???? Trzymaj się dzielnie Słonko:)

Gość Wiesz bylby problem
gdyby to Twoi rodzice Cie ignorowali, skupiali swoja uwage na kuzynie, ale tak nie jest. To tylko Twoje ciocie, poza tym zawsze tak jest, ze mlodsze dziecko skupia na sobie wieksza uwage rodziny, niz starsze. Nie jestes pepkiem swiata i dobrze, ze ktos Ci to w koncu uswiadomil, moze przejrzysz na oczy i zrozumiesz, ze w zyciu nie zawsze stoi sie na piedestale. Zazdrosc to zle uczucie, ucz sie nad nim panowac, bo bedzie ci to tylko w zyciu przeszkadzac.

Gość nie martw sie autorko
wg mnie to najzupelniej normalny objaw ;) Mialam identycznie ;) Przeszlo mi dopiero gdzies po 15 latach ;) A teraz kocham mojego brata ;) Tobie tez ta nienawisc minie ;) Ale masz racje, zle zrobilas zakladajac tu taki topik. Bo to co napisalas nie bylo "poprawne politycznie" ;) Bedzie dobrze, nie martw sie ;) Co to sa 4 lata, teraz to dopiero da Ci w kosc, bedzie niszczyc wszystko, skarzyc, drzec sie itp :P Ale to sie zmieni ;) Nie za rok, nie za dwa ale moze juz za 5 lat, a jak nie to za 10 ;) Dobrze bedzie ;)

Gość nie martw sie autorko
ups... tez zrozumialam ze to Twoj brat... Jakos tak dziwnie to napisalas :P A kuzynem to juz w ogole nie musisz sie przejmowac, przeciez chyba nie widzisz go na codzien ;)

Gość dghth
otruj skurwysyna albo do beczki wsadz