Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexxxxx

Czy to może być oznaka ciąży czy przesadzam?

Polecane posty

Gość Alexxxxx

Właściwie to chyba panikuję ale chciałam się dowiedzieć czy ktoś też tak miał. Biorę tabl antykonc. i mam okres bardzo regularnie. Zawsze, powtarzam zawsze towarzyszą temu typowe objawy,tzn ból piersi, brzucha itp. A tym razem nic. Co prawda okres powinnam dostać dopiero w czwartek a dzis jest wtorek, ale nie mam żadnych objawów jak zwykle. Czy to może byc to??

Gość bonzi
nie panikuj. zamartwianiem sie nic nie zrobisz. bedzie dziecko to wychowasz. poczekaj jeszcze a potem zacznij sie zastanawiac

Gość spokojnie spokojnie
faktycznie zaczekaj jeszcze

Gość roznie to bywa
u mnie na przyklad wszystkie objawy przedokresowe (ktore okazaly sie byc ciazowymi) byly nasilone (bol piersi, skurcze macicy, nudnosci), ale podobno zdarza sie, ze objawem ciazy jest... brak objawow :) W dniu spodziewanej miesiaczki zrob test, powinien jz wykazac, czy jestes w ciazy, czy nie.

Gość roznie to bywa
nie doczytalam, ze bierzesz tabletki antykoncepcyjne. W tej sytuacji to raczej watpliwe, ze jestes w ciazy.

Gość asia88-84a
biore novynette regularnie pol roku przyjelam cale 21 tabletek podczas 7 dniowej przerwy kochalalm sie z mezem w drugim dniu tej przerwy nie mialam wtedy okresu. tabletke przyjelam 8 dnia,a dzisiaj mam nudnosci,zimnocieplo na raz bol zoladka mam nadzieje ze to nie ciaza