Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda8080

Odebrałam bete-załamka

Polecane posty

mam wyniki , jestem lekko podłamana podam wam normy i moj wynik moj wynik 24 Miu/ml a normy: kobiety nieciezarne ponizej 1.0 3-4 tydzien ciązy 5.8-71.2 4-5 tydzien 9.5-750 niby mam wytluszczone te wlasnie wyniki ze podchodza do mnei ale czy to nie jest za malo?moze to laboratorium ma inne normy?bo zawsze sie spotykalam z tym ze nieciezarne ponizej 5 a tu jest ponizej 1.Pomożcie

Gość gratulacje bobasaaaa
gratulacje

czytam i czytam na internecie i malo komu sie ciąża utrzymała przy takeij becie.Siedzę i płaczę.

Nie martw sie innymi tylko narazie dbaj o siebie i o dziusiusia jak najlepiej. Trzymam kciuki ze sie uda ;) i pamietaj ze szczesliwa mama to szczesliwy dzisius wiec nie placz tylko glowa do gory!!

1. Wynik odczytujesz korzystając z norm twojego laboratorium. Jesli u ciebie jest 24 mIU przy normie 1,0 to u innej u której norma jest 5,0 powinnaś przemnożyć swój wynik razy 5, na logikę.2. Co to znaczy \"mało której się ciąża przy takiej becie utrzymała\"? Chyba zdajesz sobie sprawę, że beta rośnie od dziesiętnych jednostki, więc kiedyś musi wynieść te 24?! To przecież jasne jak słońce

Gość wścibskie babsko ...
Kochana nie martw się na zapas ... mi w 3 tyg ciąży beta w ogóle nie wykazała ciąży ... a jak powtórzyłam badanie po 2 tyg to wyszło że jestem już w 5 t.c. i teraz jestem mamą ponad 2-letniej dziewczynki :)

Madzia nie martw sie, juz Ci mowilam oni maja inne normy. Na pewno jest wszystko OK. Moze idz gdzies indziej. Prosze juz sie tak nie denerwuj. Ja mialam pierwsza 225, ale norma to bylo 5!!!

wróciłam z bety , babka w laboratorium powiedziała żeby się nie martwić bo to jest początek i dlatego taka niska i żeby poczekac na popołudniowe wyniki.Ja juz nie wierez że będzie dobrze.

Magda Ty nie siedz i nie czytaj nic na forum bo sobie nawkrecasz. Idz z wynikami do lekarza!!! Bo sobei wmowisz rozne rzeczy. Moze to na poczatku tak masz idz na konsultajcje bo na forum niestety nie ma lekarzy a dziewczyny z tym ci nie pomoga.

zgadzam się z panią powyżej :) tutaj tylko się nakręcasz, a od lekarza pewnie usłyszysz że wszystko jest ok. nie doszukuj się złych wyników na zapas

Gość garfieldowa
Opanuj się kobieto, bo najbardziej to dziecku stres szkodzi! Jesteś w normie dla wczesnej ciąży. Póki co wszystko gra. Co, będziesz teraz siedzieć i czekać na poronienie?:-o Weź się w garść, Twoja dzidzia łapie niepotrzebną dawkę stresu teraz.

Noo:) jest super jestes w ciazy...witaminki folik i zero stresu:) Idz do gina i pogadaj o prowadzeniu ciazy, zrob USG i sie nie zadreczaj

Gość nooo nooo noooo
no i jaki wynik z popołudnia?