Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna z Kalisza

zarabiam 7 tys,złotych miesiecznie i ledwo wiąże koniec z końcem...

Polecane posty

Gość Zuzanna z Kalisza

tak,wiem ze to niewiele....jak wiekszosc polaków zarabiam 7 tysiecy zł.miesiecznie,mam męża-on zarabia tylko 4,5 tys zł...nie mamy dzieci,ledwo wiazemy koniec z koncem...narazie dajemy rade ale jest ciezko:(...zywnosc ,media,auto to wydatek 4 tys miesiecznie ...zostaje 7,5 tys na zycie,jest ciezko...odmawiamy sobie powszechnych przyjemnosci typu wczasy tropikalne itp...wspomagam moja rodzine kwota 150 zł miesiecznie...mysle ze sa z tej pomocy szczesliwi...boje sie co bedzie jutro...zyjemy z dnia na dzien...:(

Gość asdfghfj
marna prowokacja :o

Gość buziaczekkk
ojej...a nie pomyslalas, aby isc po jakas pomoc...np,do MOPSu...

Podaj nr konta, podeślemy ci co nieco, zebys z głodu nie umarła :o

Gość manikaaa
nie martw się, może warto pomyśleć o zmianie pracy, bo za takie pieniądze to normalny wyzysk w biały dzień :O trzymam kciuki ;)

Gość Zuzanna z Kalisza
zielono mi w głowie -950 zł. fajne prowo

Gość frgrdg
ja pierdole .... zalosne

Ja również prześlę Ci coś na konto. Powodzenia i trzymam kciuki. Byliście już w MOPS-ie?

Gość wstyd
tyle kasy zarabiasz i ci mało, to co ty robisz z tyloma pieniędzmi

racja do mopsu idzcie,tam na pewno was uratuja.tam pomagaja wszystkim biednym.powodzenia życze.daj znac potem co i jak,bo martwie sie o ciebie słonko:(

prześlijcie mi te 7 + 4,5 tysia a ja wam pomnoże tę kasę Gwarantuje 1000% zwrotu z inwestycji BZ I O/Opole 11201359-3548-132-3000

Żal mi ludzie zarabiają tysiąc mają dzieci i dają sobie rade.

Albo jak chcecie zyski w złotówkach to prześlijcie mi na konto Bank PKO BP S.A. 70 1020 1013 0000 0102 0002 6526 te swoje 11,5 tys a ja pomnoże wam na giełdzie Najkorzystniejszy plan inwestycyjny gorąco polecam

Gość Magd_us_1983o2.pl
prowokacja ci sie nie udala ludzie maja po dwa tysiace ,oplacaja rachunki utrzymuja dzieci i jeszcze zaoszczedza na wakacje a jesli by to byla prawda to jestescie strasznie rozrzutni napewno jadacie obiadki w restałracjach i kąpiecie sie w szampanie :0

Gość Marta grzechu warta...........
Jasne....7 000 tysiaków i NĘDZA - pomożemy Ci - może jakieś ubranka czy coś ?

Prześlijcie mi te kasę której wam brakuje prześlijcie mi na konto Bank PKO BP S.A. 70 1020 1013 0000 0102 0002 6526 ja je dobrze wydam i zarobię na tym będziecie bbaaaardzo zadowoleni

Gość Magd_us_1983o2.pl
kwa na co idzie wydac 7tys miesiecznie na rachunki daja 4ipol a zostaje 7ipol tysiaca ,to co ona kupuje codziennie majtki z triumfa bo jej sie prac nie chce ale sie wk...łam

Gość asia88-84a
powinno by ci bylo wstyd pisac tyle kasy bez dzieci rodzina wam pomaga!!!!!!!a nie smiej sie z Z zielono mi w głowie -950 zł. bo ludzie tak zarabiaja nie wiem w jakim swiecie zyjesz my w trojke zyjemy za 1200

Gość zadłużony
Proszę o pomoc.. Z przyczyn ode mnie niezależnych zadłużyłem się na nie dużą kwotę około 20 tys. zł.. straciłem prace i teraz STOP w spłacie kredytu.. proszę o przesłanie nawet kilku złotych na moje konto PKO BP 02102051700000180200744615 ... Właśnie teraz wiem że człowiek nie powinien być taki naiwny a mianowicie żyrowałem rodzinie pod kredyt i teraz wszystko zwaliło się na mnie... Moja wina ale teraz się tego nie odkręci.. Wiem że nie tylko ja jestem w takiej sytuacji.. BARDZO PROSZĘ O POMOC.. Dziękuję i pozdrawiam....

Gość Kaitana
Niektórzy mają razem 3000 na miesiąc z trójką dzieci i nie narzekają na biedę. Więc to jakieś marne prowo