Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HellatoJA

dziewczyna TIRowca

Polecane posty

Gość HellatoJA

mój chłopak jeździ dużymi autkami, bardzo sie o niego boję, bo to niebezpieczny zawód, ale jestem z niego dumna. A jak Wy kochane , które są zwiążane z zawodowymi kierowcami macie sposoby na stres gdyukochany wyjeżdza w trase ?

Gość ghjkl
masz konkurencje w tirówkach

Gość HellatoJA
no i tu jest kwestia zaufania, ja swojemu ufam :)

Gość 345a
zrób prawko i jeździ z nim bedziesz w 100% pewna

Gość Ufaj mu. Ufaj
Polecam test na HIV za jakiś czas... ... to będzie jedyna POZYTYWNA rzecz w waszym związku :classic_cool:

Gość Magd_us_1983o2.pl
Nareszcie topik dla mnie JA JESTEM ŻONA KIEROWCY

Gość Magd_us_1983o2.pl
CO PIEPRZYCIE O TESCIE NA HIV JAK SIE JEST Z KIMS I SIE MU SLUBUJE MILOSC I WIERNOSC TO ZNACZY ZE MU SIE UFA

A co w tym zawodzie jest neibezpiecznego ? Fakt, że może dojść do wypadku ? Czy fakt zarażenia się czymś ? Zdrada ?

Gość spokojnie przecież tu
sami frustraci siedzą, majacy problem z samymi sobą.:P

Gość Magd_us_1983o2.pl
mOJ PRACUJE DRUGI ROK WIDUJEMY SIE TYLKO W WEEKENDY ALE ZAWSZE WRACA SPRAGNIONY, dO HELLATOjA TO JEST NORMALNE JA ZAWSZE MAM STRACHA KIEDY MOJ WYJEZDRZA A POWINNAM SIE JUZ PRZYZWYCZAIC MOJ MAZ JEST DOBRYM KIEROWCA ALE NIGDZIE NIE MA BEZPIECZNIE

Gość z wukanizatornii
ja jestem wlasnie w trasi z meżem, jestesmy 3 tyg po slubie i pojechLAM PIERWSZY RAZ, i nie uwazam zeby byl to bardzo niebezpieczny zawód, a jezeli chodzi o zdrade to ciezka sprawa, owszem sa pokusy ale jadąc z polski do hiszpanii widzialam tylko kilka dziwek na trasie i to wlasnie w hiszpanii i kilka w małym miasteczku na parkingu dosyc duzym...ale jezei facet sie chciaz troche ceni to uwierzcie mi, nie bedzie pieprzył takiej trzody jaka tam stoi

Gość z wukanizatornii
tylko desperaci dymają takie ścierwo;/;/;/

Gość Magd_us_1983o2.pl
jA WIEM ZE MOJ MAZ MNIE NIE ZDRADZI BO NIE MA NA TO KASY A DZIWKI KOSZTUJA (JA CZYMAM GOTOWKE I KARTY W DOMU A ON DOSTAJE JEDZENIE I KIESZONKOWE NA PIWKO Z KOLEGAMI NA PARKINGU I TO JEST SPOSOB NO CHEBA ZEBY MU BABA DALA ZADARMO W CO WATPIE PO TAKIEJ TRASIE SMIERDZI MU Z BUZI A O STOPACH NIE WSPOMNE MUSZE WIETRZYC MIESZKANIE CALY DZIEN PODOBNO NIE MAJA WARUNKOW DO KAPIELI ALE JA MU TO WYBACZAM WOLE GO SMIERDZACEGO NIZ CHOREGO :)

Gość z wukanizatornii
racja hehehehhe, wali z każdej strony hehehe z buzi z dupy ze stóp heheheh a i to kosztuje niestety, nawet takie ścierwa, chyba ze na rosje jeżdzą to tam za konserwy sie dają bo bieda na obrzeżach moskwy

Gość Magd_us_1983o2.pl
mOJ NA SZCZESCIE NIE JEZDZI DO ROSJI

Gość myk84
no proszę topik dla mnie, mój ojciec jest zawodowym kierowcą, jeździ ponad 20 lat i zawsze się o niego martwie ale jak by było mi tego mało to poznałam miłość swojego życia i co... okazal się być kierowcą TIRA ! jesteśmy razem prawie dwa lata i jest cudownie...widzimy sie moze z dwa , trzy razy w miesiącu(wekeendy) ale jak on wraca to jest dopiero \"ogień na tłoki\' choć trwa to zazwyczaj pięć minutek ;)

Gość bondo ppp
"ogień na tłoki\" dobre, dobre :D

Gość z wukanizatornii
ja jestem z nim w trasie i wraz 5 minut heheheheheheh, ostatnio powiezialam mu ze jak "doleci teraz" to go zabije ;/;/;/ no i doleciał...juz taki mój los

Gość myk84
do magda_us : chyba nigdy się do tego nie przywyczaisz..można to jedynie zaakceptować. Mój chłopak powiedzial mi,że jestem pierwszą dziewczyną która rozumie jego pracę.

Gość myk84
do z wukanizatornii : mam pytanie pisałaś ze byłaś z nim w hiszpani, ile czasu i jakie są warunki dla kobiety , tzn prysznice po trasie itp, bo ja sie jeszcze nie odważyłam z moim na wyjazd do Esp ;)

Gość myk84
no widać taki nasz los, jesteśmy skazane na to 5 minutek ;))

Gość myk84
poprawka: tylko 5 minutek !

Gość HellatoJA
ja nie moge jechać ze swoim, bo jeździ w podwójnej

dlaczego kierowca tira musi od razu korzystać z usług! znowu uogólniacie! ale tu duzo niesprawiedliwych, sfrustrowanych ludzi na kafe siedzi he he he kierowca tira to też zawód, z resztą często dobrze płatny (szczególnie jesli miedzynarodowy) i wsród takich osób sa rózni ludzie, tak jak w każdym innym środowisku. z reszta jesli ktos kiedys jechał z CB radiem to mógł sobie posłuchac jak różni ludzie jeżdżą tymi wielkimi maszynami. Owszem sa i kretyni, o ilorazie inteligencji poniżej przeciętnej - nie wiem jak im sie udało zdac prawko na naczepe... ale są też bardzo kulturalni mężczyźni, mówiący z sensem ładnym językiem, którzy jestem pewna wiodą szczęśliwe życie nie potzrebując takich rozrywek jak korzystanie z usług przydrożnych niezbyt urodziwych zazwyczaj pań. nie uogólniajcie bo to jest często krzywdzące dla innych osób. Jesli macie cos do powiedzenie, to niech to będzie przemyslane i sensowne. Nie sztuką jest wyżyc sie na kafeterii :D

Gość z wukanizatornii
do myk84 :) słuchaj mozna codziennie brac prysznic na stacjach no a jak jakas dzika stacja to grzejesz wode kochana i sie myjesz, jestem juz 10 dzien w trasie a jutr bede w domu juz, czyli 11 dni sie zeszło, a z higiena nie ma problemu jak dziewczyna dba o sbie,,prysznice są za darmo albo po 2 euro, przynajmiej ja sie tak spotkałam

Gość myk84
dzieki -z wukanizatornii - wiesz co chyba się wybiorę, bo kusi mnie ta hiszpania to takie bite 2 tygodnie, mój chłopak mówil mi,ze będe miała gdzie wziąć prysznic , ale ja jakoś mu miewierzyłam bo wiesz jak to facet umyje sie byle gdzie, a jak już jest ten prysznic to warunki opłakane, ale skoro dałaś rade i nie jest źle z tym to czemu by nie jechać;)

Gość sdafasdfas
akurat znam "paru" kierowców i wszystkich żony (+ narzeczona) są o nich chorobliwie zazdrosne. zbieg okoliczności czy reguła?

Gość blondiiiiii
a ja raz byłam ze znajomym w trasie tylko dwa dni po kraju i wiecie co...nienawidzę tego jak rano sie obudziłam i musialam iśc na stacje sie umyć ! wstyd jak cholera i jeszcze inni Cie mają za dziwe bo ty przecie z tira wyszłaś koszmar dla mnie już nigdy więcej i niechaciala bym mieć chłopaka ani męza tirowca bo to brudasy !!!!

Gość myk84
ja swojemu ufam, i bardziej zaarza sie mi być o niego zazdrosna na imprezach niż jak wyjezdza w drogę ;p