Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HellatoJA

dziewczyna TIRowca

Polecane posty

Gość myk84
do blondi: uogólniasz koleżanko, sprowadzając wszystkich do jednego "garnka" . Faktem jest ,ze taki kierowca potrafi być zadbany bardziej niż nie jedna kobieta .

Gość blady BOB
blondiiii to ty jesteś brudasem i miło ci? a życie w trasie jest zaje**ste, codzień gdzie indziej.

Gość tuptuś1111
szukam chłopaka TIROWCA sa boscy !!! aha przedział wiekowy od 23-30 ;)

Gość mamadawida
witam wszystkich. ja tez chcialam sie podzielic z wami moim bolem i smutkiem. tez mam meza tirowca. zanim pojawilo sie dziecko tez tesknilam bardzo i sie martwilam, a teraz maly nasz ma pol roczku a ja wylewam lzy. ja moj maz wyjedzie to jest niedziela, a jak wraca - piatek. a ja caly czas jestem sama z malym 24/dobe. i juz mam tego wszystkiego dosc. dechciewa mi sie zyc i nawet nie ciesze sie macierzynstwem. strasznie trudno jest mi byc samej i brac na siebie calej tej odpowiedzialnosci za dziecko:((((

Gość Ewelina523
Witam ja tez mam chlopaka tirowca od trzech lat. I panicznie sie o niego boje bo teraz tak duz sie slyszy o napadach na tiry. Jestem z nim szczesliwa ale dobija mnie to rozstawanie sie o widzenie w co drugi weekend a czasem sie zdaza lo co 3:(

Gość a ja sama
wspolczuje tych tirowek i wszystkich mozliwych chorobsk

Gość MocnyFULL
blondiii sama jestes brudas szmato do podlogi