Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuśka3245325324

Imię dla dziecka

Polecane posty

Gość Mamuśka3245325324

Co sądzicie o imieniu Angelika dla dziecka ?

Gość ja stuudiuje juz
WULGARNE! to imie dla kurwy nie dziewczynki. proponuje Ola, Ula, Ala, Amelia, Ela

Gość Mamuśka3245325324
Wulgarne ? Nie sądze , chcociaz te co podałeś podałaś też ładne

Gość a w zyciu bym nie skrzywdziła
dziecka takim imieniem.

Gość poli26
może być... ula,ela,ala straszne :o..jak dla starej baby

Gość Mamuśka3245325324
Nie rozumiem was ... przeciez to imię wcale nie jest takie brzydkie , są gorosze np jakaś Amanda Jessica ...

Gość ameba2009
Mnie Angelika też się nie podoba, ale Urszula i Elżbieta też nie. Aleksandra i Alicja (nie Alina) są OK.

Gość ameba2009
Nie no Jessica - fatalne! Jeszcze pisane Dżesika to już w ogóle!

Gość ameba2009
Amanda też fuj fuj!

Wybacz ale w ostatnim czasie mam wrażenie, że imiona typu Angelika itp. dają rodziny patologiczne. Imiona które osobiście mi się podobają to -Anastazja -Olga -Alicja -Oksana (nie Roskana)

Gość genoweffa
co wy macie do dżesiki? ja wiem tyle, że dziewczyny zazdroszczą tego imienia, a amel.ka to najobrzydliwsze imie jakie istnieje

Gość przede wszystkim to
nie jest w dobrym guście :) tzn imiona obcobrzmiące, zapożyczone, udziwnione. Najlepsze moim zdaniem są imiona typowo polskie, ponadczasowe. Mnie na przykład podoba się Ala, Hanka, Marysia, Antosia, Zofia, Magdalena, Matylda, Milena, Marcelina, Lena, Michalina, Franciszka, Gabrysia czy coś w tym style :P

ja jeszcze nie ma dziecka i jak na razie nie planuje ale rozmawiałam z chłopakiem i jak by juz miała być to Anitka Maja RObert Artur (chcemy trójke ale to sie jeszcze zobaczy z dziećmimi imionami)

Gość genoweffa
ja tam wole zagraniczne, polskie jakies takie nudne i starodawne

Gość ufffo
emilka mi sie podoba

Gość arramandda
Hmmm ja miałam mieć na imię Angelika... Według mnie całkiem ładne, zawsze mozna użyć spolszczonej wersji tego imienia Andżelika

Gość .J
Elena, Majka, Weronika, Natalia, Małgorzata, Paulina, Martyna? Jest tyle ładnych imion. Angelika mi się też nie podoba. Jakoś źle mi się kojarzy.

Gość jaworowa panna
Mnie się nie podoba też. Jakoś tak się złozylo, że wszystkie Angeliki jakie znam pochodzą , może nie patologicznych ale \" dziwnych \'rodzin\", gdzie rodzice aspirują na bardzo obytych i \' swiatowych\' a słoma im z butów wystaje... Może to przypadek tylko, nie wiem. Mnie podobają się imiona: Lena Ola

Gość malinka1891
Malwina, Julka, Weronika

Moim zdaniem Angelika (przez g oczywiście) to fajne imię. Uważam, że pasuje zarówno do dziewczynki jak i potem do kobiety :)

Gość anty - Angelika
Nie krzywdź dziecka. Angelika pachnie patologią, tak jak wymienione wyżej Dżesiki i Wanessy... :) Pierwsza żona mojego przyszłego (drugiego) męża ma na imię Angelika, co mnie zawsze wprawia w niekontrolowane wybuchy radości.

mi sie to imie nie podoba jak bede miec dzieci : dla dziewczynki Karolinka albo Aniela po babci a dla chlopca Seweryn :) te imiona mi sie podobaja:D

Gość anty - Angelika
Anielka - bardzo ładnie. Co ciekawe, patologiczna Angelika to właśnie nasza polska (ładna) Aniela. Pozdrawiam mamę Anielki :)

nie jestem jeszcze mama Anielki :D ale Aniela jest ladniejsze i normalne niz A ngelika :)

Gość anty - Angelika
...ale może będziesz :) Aniela jest takie miłe, miękkie i eleganckie, w przeciwieństwie do Angeliki.

Gość firankaa
patologią to mi pachną raczej jakiś staromodne imiona np. heniek, stasia, a te zagraniczne typu: dżesika czy wanessa to raczej kojarzą mi sie z nowoczesnymi i bogatymi rodzicami dziecka ;p

prawda jest taka, ze kazdy ma inny gust, każdemu co innego sie podoba i kazdy ma inne uprzedzenia. piszecie tu że to ladne a tamto obrzydliwe. komuś sie podoboa tu Alicja i mogłabym pisać i pisac jakie to jest okropne imie, ale po co? ja mam uprzedzenie do tego imienia, bo mam szwagierkie o tym imieniu i jest straszną fancą, egoistyczna i zapatrzona w siebie, dbająca tylko o własny tyłek i chamką nawet dla bliskich z rodziny. Ale po co mam sie wyzywać tutaj obrazając wszystkie Alicje. Nie przesadzajcie też że Agelika to patologia, bo nie można tak uogólniać. Skoro ktoś sie spotkał ze zjawiskiem dziecka o takim imieniu w rodzinie patologicznej, to przeciez nie znaczy, ze każda Angelika na globie wywodzi sie z rodziny z problemami! Osobiścier znam 18 letnią dzieqwcznyę o takim imieniu i jest swietną osobą, co więcej ma normalną rodzine. Imion jest duzo, do kazdego tak na prawde można sie doczepić jak sie tylko zechce.

Gość Ankaaaaaaaaa
mnie się podobają Anastazja i Natasza i tak właśnie mają na imię moje córki :)

Gość ollinka135
Znam kilka dziewczyn o imieniu Angelika i żadna z nich nie pochodzi z patologicznej rodziny... Przesadzacie. Aniela, bez obrazy, ale byłam kiedyś na wsi i słyszałam, tak wołają na prawie każdą krówkę :D