Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamuśka3245325324

Imię dla dziecka

Polecane posty

no chcialabym byc mama Anielki masz racje jest to mile imie :) tak jak moja babcia ❤️

Gość narajania
koorwa nie krzywdź dziecka to koorewskie imię,a wszystkie Andzia to koorwy

a tam ja na wsi nie mieszkam :P wiec nikt nie bedzie mylil z krowa:D:D:D mi sie takie podobaja : Aniela ,Karolina a dla chlopca tylko jedno mi do glowy przychodzi seweryn ale kazdy ma swoj gust :D ale najlepsze jest to ze jak jedna da liczmy Aniela na imie to nim sie czlowiek obejrzy a w ciagu roku pojawi siez 15 we wsi/miescie:P:P

mnie sie podoba Agnieszka, Iza, Klaudia, Anna, Ewa, Agata, Natalia czy nawet Wanessa ale nienawidze takich jak Monika, paulina, marta, Magda, patrycja, alicja, asia, gosia, sylwia, grazyna, zosia, żaneta, katarzyna!!!!! dla mnie te są paskudne (bez obrazy dla nikogo) - takie powszednie, wyblakłe, albo gorzkie w wydźwięku... Ale kazdy ma swój własny rozum i inne typy...

Gość jacobs
Uważam,że ludzie nadając dziecku dziwne imię leczą jakieś swoje kompleksy.W popegeerowskim bloku ,gdzie mieszkają damy po zawodowkach i na bezrobociu aż roi się od Alankow,Natankow.Stivenow,Vaness,Zanetek ,Andżelik i innych p[odobnych

a wypisze jakie mi sie nie podobaja a raczej za duzo tego : oliwia, oliwer,kewin, kacper ,nadia , emilia, igor,wiktor,natasze angeliki .:D:D:D:D:D:D ile tego jeszcze bedzie?

Gość lolekkk
alan jest akurat fajne, chociaż aaron fajniejsze

zapomnialam jeszcze o Ameli chociaz ladne ale chyba juz z 5 takich bobaskow znam:O

Amelia* nie wydziwiajcie z jakimis aaron :O dajcie jeszcze johwe albo nie wiem jakie:O:O:O:O ciekawe jestem co na to dzieci w przyszlosci powiedza:O:O

Gość ollinka135
Aniela nie, ale Anielka fajnie :) słodko

Gość jukka30
moja córeczka ma na imię Alisha, ale to dlatego, ze mój mąż jest obcokrajowcem i mamy tez obco brzmiące nazwisko, więc zdecydowalismy sie na zagraniczne imię. Osobiście uważam, że najładniejsze są imiona Zosia i Marysia, a dla chłopca Staś i Franek.

Zosia jakos zle mi sie kojarzy :D Franziska (czyt.Franciska:D)mi sie podoba odmienione a Franciszka juz troche mniej:P

Gość dont_try_to_fix_me
Mi się bardzo podoba imię Kalina

Gość bguivyhj
znam arona, któremu bardzo podoba sie wlasne imie :)

Gość moje wnuki
urodziły się w Południowej Ameryce.. Imiona zostały wybrane takie, aby zawsze pasowały...David, Thomas. Marianna i Isasbel

Gość w Polsce pretensjonalne

Gość jakie to sczczęście
że mieszkasz na wsi... tam pasuje... W środowisku miejskim takie imię jest jak wrzód na dupie.... Ale wybór nalezy do Ciebie... Angelika, Andżelika... Merkel...Super!!! :D

Gość a może by tak
Lolobrygida....

Gość lucynaa26
Mnie sie bardzo podoba męskie Franciszek ale nie Franek. A na moja ciocię Franciszkę zdrobniale mówili Francka :) , Patrycja jest ładnie i Milena

Gość lucynaa26
I bardzo podobaja mi się łączone np. Anna Maria albo Maria Magdalena , dla chłopca Piotruś też ładnie.

Gość gfwhgds
Angelika nie jest patologiczna ;] tak samo moge powiedziec ze Anastazja Aniela Monika Amanda itp ;/ to koorewskie imiona zalatujace patalogią ;]

Gość ohghggg
heh a ja mam na imie Angelika czyt.Andzelika i zawsze wydawało mi sie ze to norlmalne imie,nie jest bardzo popularne ale znam troche Andzelik,to bardo ładne imie.

Gość blala
Angelika to imię na prawdę pachnące meliną. Albo jakąś biedą, która chciałaby się wybić. I tylko takie Angeliki znam.

Gość do ktorej grupy
oklepane ale ladne :)

Gość Blue c
a moja córka będzie lila :)