Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Need for Speed

Dziś odebrałam prawko!

Polecane posty

Gość ja też mam cykora
chyba się zdecyduję,bo już mnie to wkurza jaka jestem głupia.Jeszcze żebym wiedziała co mnie tak naprawdę powstrzymuje. Ja z Olsztyna

Gość cudowna_wenus1111
ja'' ide'' od kwietnia.. chciałam wyrobić się przed zima z pierwszym (miejmy nadzieje ze ostatnim) egzaminem praktycznym. teraz już za póżno. Tylko mój M. dzień w dzień powtarza o tym prawku.. powiedziałam że pójde jak 3dni nie bedzie o tym mówił : i jeszcze takich 3 dni nie było.. Ale na nikogo nie moge patrzec sama musze sie zebrać i chyba to zrobie .. zapisze w kalendarzu 19 sierpnia że idę sie zapisac I pójde !:)

Gość ja też mam cykora
A Ty skąd jesteś? Mój też ciągle powtarza mi,że napewno dam radę,ale mnie to nie przekonuje.Co za cholerstwo mnie powstrzymuje???

Gość cudowna_wenus1111
pewnie to samo co mnie i setki innych ludzi.. a potem " kochanie podwiez mnie" albo autobusiki :) Juz zapisałam, musze pokonac mój słomiany zapał. Sosnowiec.. :)

Gość ja też mam cykora
Pewnie masz rację.Chyba muszę się zmobilizować i zrobić to samo co Ty :)

Gość cudowna_wenus1111
no więc powodzenia i wytrwałości :) Musiałam chociaż chwile porozmawiac z osoba która ma tak samo jak ja i nabrałam jakiejś pewności:D musi sie udać. aa ja jeszcze miałam stracha przed ośrodkami.. nie wiedziałam, kótry wybrać.. ale już wiem:) daleko, ale dobry.(tam gdzie siostra mojego) lece do spania:) dzieki.

Gość ja też mam cykora
No to cześć.Dzięki,mnie też przydała sie ta rozmowa.