Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Need for Speed

Dziś odebrałam prawko!

Polecane posty

Gość cudowna_wenus1111
ja byym na twoimmmiejscu pocwiczyla jeszcze z doswiadczonym driverem:) po ulicach

Gość zmoto od zawsze
Jedź, ale nie sugeruj się własnym nickiem. :)

Gość cudowna_wenus1111
No więc, właśnie.. lepiej jeszcze poćwiczyć:) teżbym chciala jezdzic.. ale zapisje sie i zapisuje juz 4miesiace...

Gość nikoletta54544
sram na ciebie rzadkim gownem i amma nadzieje ze sie nim zadlawiasz ni chcialas na moj temat odpowiedziec a ja czejkalam na was czekalam na odpowiedzi a tu gowno a teraz masz zaa swoje cipo

Gość cudowna_wenus1111
ktos ma problem ze soba;d

mąż mówi że sama muszę wiedziec czy dam rade jechac czy nie. Jak mam narobic głupot to lepiej żebym nie jechała a jak się czuję na siłach to mam jechac.

Gość cudowna_wenus1111
a ty jak czujesz?

Gość bcdgciu
... a ja odebrałam prawko niecały miesiąc temu i jeździłam tylko raz -ot tak męża autem-ale mi nie pasiło -za duża moc dla początkującej, a teraz-kilka dni temu kupiłam sobie swoje i od razu "go to work" :D Ty też dasz radę- trening czyni mistrza ;):D Ps. Może nie jestem Kubicą, ale trzeba od czegoś zacząć :D

no to witaj w naszym gronie kierowców:) na początek może lepiej niech ktoś Cię "wspomaga";) ale nie za długo,bo nie nabierzesz pewności za kółkiem i będziesz się bałą sama jeździć

Gość cudowna_wenus1111
ja sie uczylam jezdzic wlasnie na mitsubishi mojego fanatyka, i wystraszyłam się ruszaniem.. sprzegło i gaz taakie tam czułę.. + to samo z siebie od razu "rwie " do jady a potem uno,.. to zaciekawiona byłam łatwością ruszania itd.. jednak dalej się boje i boje.. i nie zapisuje się.. jeeezu:D za którym razem zdałyście?:)

Gość bcdgciu
Za pierwszym :classic_cool:

Gość cudowna_wenus1111
to gratulacje:)

za pierwszym. Umówiłam się z mężem że pojadzie jutro ze mną do pracy jako pasażer. Jak będzie ok to w czwartek śmigam sama. Tak się nie umiałam doczekac a teraz jednak trochę strachu jest :D

Gość ja też mam cykora
cudowna_wenus1111-tak jak Ty nie mogę się zdecydować,bo bardzo się boję,mimo,że cholernie chcę jeździć. Uczę się jeździć oplem mojego małżonka.

Gość bcdgciu
Dzięki :D Za kilka dni wyruszam w długą trasę swoim autem z dzieckiem-trzymajcie kciuki :D Jakoś nie mam stracha- chyba... ;)

Gość ja też mam cykora
bcdgciu-trzymam.Dasz radę :) Szerokiej drogi!

Gość bcdgciu
Pozdrawiam, dobranoc

ja odbierałam prawko razem z moim facetem, wsiedliśmy do jego autka, on prowadził, sobie wesoło gadaliśmy, on zjechał na stację benzynową, po czym wysiadł i... odmówił dalszej jazdy :D i kazał mi siadać za kółkiem... na moje protesty zareagował oparciem się o ścianę budynku i znaczącym spojrzeniem :P w końcu chcąc nie chcąc siadłam za kierownicą i jeździło mi się super :D tylko pod koniec dnia trochę go zszokowałam szybkością zjazdu na pobocze, ale powściekał się tylko chwilkę i dosłownie zamknął mi usta :P zatem to bardzo miłe wspomnienie pierwszej jazdy z prawkiem w kieszeni :D

Gość cudowna_wenus1111
ja też mam cykora - i umiesz jezdzic? ja no umiem.. tak mysle.. ale nie dojde zeby sie zapisać.. jakas blokada;) ale damy rade po wyjezdzie w polowie sierpnia się zbiore i zapisze. i Tobie też tego życze ;) :D

Gość ja też mam cykora
tojest pewną metodą,kiedy ja mówię,ze czegoś tam nie zrobię to on mówi poprostu"zrobisz",no i robię.

Gość ja też mam cykora
cudowna_wenus1111-mnie się wydaje,że tak.Kocham jeżdzić i wierzę,że w koncu sie przemogę.Mam chyba tak jak Ty jakąś blokadę.Może naprawdę damy radę?

ja jak odebralam prawko to jeszcze jezdzilam ok miesiaca z kims doswaidczonym.. zawsze to inaczej i juz nie masz tej L i nikt Ci nie pomoze w razie potrzeby :)

Gość cudowna_wenus1111
a tu jeszcze zdamy za 1 razem:) moze sie boimy ze coś nam nie wyjdzie? boimy sie upokorzenia ? nie mam pojecia, to co zbieramy sie i w sierpniu prawko?

Gość cudowna_wenus1111
ja też mam cykora skad jestes?