Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratimmaa

czy na basenie bierzecie prysznic nago???

Polecane posty

Gość ratimmaa

czy w kostiumie???

Gość jak jesteś piękna
to nago - jak potwór to w kożuchu

Gość ratimmaa
ktoś normalny:)

Gość to przecież proste
ja nawet gdy prysznice nie są pojedyncze ściągam kostium. nie wyobrażam sobie takiego pół-mycia. nie mam zamiaru udawać prudki i przez pół dnia potem śmierdzieć chlorem i drapać się gdzie popadnie. nikt jeszcze nie zwrócił mi uwagi :P (sama uważam to za stuprocentowo normalne), sama też nie zwracam uwagi na współużytkowników. jestem kobietą, lat 20 ;]

Gość miałam podobnie
temat już był, nie powtarzaj się zbokolu :P

Gość firankaa
no chyba cie pogielo, zbytnio szanuje swoja nagosc

Gość fgdfgdg
Bywałam na różnych basenach i nie widziałam żadnej kobiety nago! Co innego twierdzą o basenach tylko zboczeńcy podszywający się pod kobiety, sądząc że nas podpuszczą. Umyć się a przy okazji wstępnie uprać kostium, można bez trudu mając go na sobie i normalna kobieta o tym wie. Może wreszcie skończmy na tym te powtarzające się dyskusje, odświeżane przez podglądaczy.

No fakt że co jakiś czas pewnie ten sam zbok zakłada nowy temat o tym samym.

Gość to przecież proste
Taaak, świetnie myje się zwłaszcza w jednoczęściowym. Błahahaha.

ja na basenie pod prysznicem w stroju a wracam do domu to ide się jeszcze wykąpać to chyba normalne ze po basenie w domu ąpiel...

Gość rUżOfffa kArOlaJna
ja sie kOmpIe w sTudNi to mniE ten ProbLem nie DoTyczY, WlaTam do SrOdkA i siE myJem

Gość a co cię to obchodzii
u mnie w mieście prysznice są na 10-12 osób, to po prostu 10 -12 słuchawek prysznicowych w ścianie, bez żadnej przegrody czy coś + wychodzą na te drzwi,którymi się wchodzi na basen i czasami można zobaczyć jak ktoś się myje, więc raczej nikt z kobiet nie myje się nago

Gość to przecież proste
Nie lubię pływać w dwuczęściowym stroju. Te sportowe jednoczęściowe wzbudzają większe zaufanie ;-) Chciałam też zauważyć, że nie wszyscy mają możliwość wrócenia od razu po basenie do domu i wzięcia kąpieli we własnej łazience. Ja na przykład 3 razy w tygodniu pływam przed zajęciami i nie mam zamiaru martwić się, że ktoś zobaczy kawałek mojego tyłka i rezygnować z kąpieli, by później czuć się niekomfortowo przez cały dzień.

Gość lolekkk
wolę smierdziec niż swiecic gola du.pa

Gość Varnonn5
Na basenie na który ją chodzę, prysznice nie są niczym oddzielone, więc ja myję się pod nimi w kąpielówkach, uchylając ja tu i tam. Dodam że zawsze myje się przy pomocy żelu i zawsze staram się robić to dokładne. A dlaczego nie zdejmuję kąpielówek ? Bo nie chcę? Bo się wstydzę? Nic z tych rzeczy. Chciałbym i nie wstydzę się. Ale problem leży w tym, że gdy jestem nago przed innymi, mój penis dostaje drobnej erekcji... i ludzie się gapą.

Gość gość
Całkiem nago nigdy. Czasem topless, ale odwracam się do ściany. Mycie się, szczególnie miejsc intymnych, uważam za osobistą czynność tak samo jak korzystanie z wc. Dlatego nie zamierzam tego robić na oczach innych babek, ani nie chcę widzieć innych w tej sytuacji :O Naprawdę, żałośnie to wygląda jak jakaś próbuje się "porządnie" umyć i splukac w kroku, pod prysznicem z którego woda leci z góry :D