Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia2222222222

kochalam sie z nim a teraz cisza

Polecane posty

Gość kasia2222222222

poznalam chlopaka tydzien temu. kochalismy sie cala noc i jeszcze rano. mowil ze mam boskie cialo. bardzo chcial moj numer telefonu ale zepsul mi sie wiec podalam mu nazwisko i powiedzialam ze ma mnie zaprosic na naszej klasie. zrobil to odrazu po moim wyjezdzie od niego z domu ale od tamtej pory nie napisal nic do mnie. co mam zrobic bo bardzo mi na nim zalezy:? czemu on nie pisze? czy napsisac do niego?

Gość olololo
znalazl sobie jakas latwa do przeruchania, a teraz pewnie ma cie w du.pie :) swoja droga nie wiem jak można puścić się po tygodniu znajomosci z chlopakiem

Gość kasia2222222222
nie znalam go tydzien tylko pare godzin i zawsze puszczam sie na pierwszym spotkaniu bo jestem nimfomanka i mi z tym dobrze

Gość heheey
no, niezbyt madre zachownaie:/ zgadzam sie z moimi poprzednikami

Gość kasia2222222222
napisac do niego? czy sa male szanse ze mi odpisze:(?

dziolszka dej se siana, on chcial tylko pobzykac. Jakby mu zalezalo pewnie by sie odezwal odrazu, wiec nauczka na przyszlosc- rob sex ale sie nie angazuj :)

Gość ha ha ha hahihi
a teraz bedzie ani adresu ani okresu hihi

Gość kasia2222222222
ale czemu mu tak zalezalo na moim numerze? mam do niego napisac czy sie osmiesze?:(

Gość fgggggggdgfd
naprawde taka tepa jestes? moze myslal sobie, ze jeszcze porucha ciebie, a tak pewnie znalazl sobie jakas inna latwa i z pewnoscia ladniejsza; tak to jest z latwymi, kazdy lubi jezdzic, a nikt nie chce z taka byc

". kochalismy sie cala noc i jeszcze rano. mowil ze mam boskie cialo. bardzo chcial moj numer telefonu a" :D pewnie się odezwie jak go znowu najdzie ochota bo niby po co innego miały by się z tobą zadawać jak śpisz z obcymi :D