Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Danabanana

Boję się powiedziec że byłam molestowana

Polecane posty

Gość Danabanana

Mineło już 12 lat a nie powiedziałam nikomu że byłam molestowana przez mojego brata ciotecznego jak miałam 7 lat pamiętam jak dziś, on miał wtedy może 16,17 lat byłam z rodzicami u nich w gościach, on zaprowadził mnie do swojego pokoju żeby niby mnie czymś zając a on mnie zaczął rozbierac,ja nie wiedziałam o co chodzi,ssunął mi majtki i dotykał w intymne miejsca, a potem pokazał swojego penisa:(. Puzniej jak on przyjechał w gości do mojego domu, i za szopą mi pokazywał penisa pamiętam jak dziś. Miałam jeszcze jedno przeżycie mniej więcej 2 lata pózniej ale to już z rówieśnikami, mieliśmy po 9 lat i w sumię we wsi byłam ich najbliższą koleżanką a było ich dwuch, raz byłam u nich i poszliśmy do szopy jak to dzieciaki bawiliśmy się wszędzie:) oni zaczeli się rozbierac i powiedzieli żebym ja też i tak zrobiłam najpierw jeden położył się na mnie i dotykał mnie w intymne miejsca i mnie całował, nie wiem gdzie smarkacz widział takie coś, ale nie wkładali mi penisów bo nie pamiętam żeby mnie coś bolało, potem drugi też się na mnie położył i robił to samo a potem pamiętam że musiałam dotykac jednemu penisa ale nie chciałam. Nie pamiętam wszystkiego ale jakoś wróciłam do domu i pamiętam że się trzęsłam. Mineło 12 lat a ja wciąż to pamiętam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować