Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbfhgfcgh

czy ktos z was robil orala z partnerem w pozycji 69???

Polecane posty

a co do moherow to ty chyba sama jestes: wczesniej myslałam ze jak ludzie moga takie obrzydliwe zboczenia robic \" smiac sie czy plakac???

Gość gbfhgfcgh
kmicic - nooo juz wczesniej zajarzyłam ze to facet :D mialam powód zeby sie do niego zwracac jak do baby :) tacy niedomyslni ludzie mnie przerazają, dobrze ze takich jest niewielu.... ps. babinicz nie rób z siebie idioty, myslisz ze jak podszyjesz sie pod kmicica to nikt nie zauwazy ze to jeden i ten sam moher ? 🖐️

te, babinicz - Tobie naprawde sie wydaje, ze po tym nazwisku mozna rozpoznac plec??? czy se jaja robisz? to jestes facet czy kobieta? to nazwisko jest wedlug Ciebie meskie czy zenskie? i jakby brzmialo dla przeciwnej plci ?? :)

heh....a co tu sie meczyc,nie ma z kim..... jak trzeba nisko upasc i miec zryty beret zeby na kafe sie chwalic sexsem w postaci 69???? wstaw jeszcze fote swojej cipy...... pozdrawiam srodkowym palcem....

:) mnie sie cos wydaje ze bylby Pan A. Babinicz a jego zona to Pani A. Babinicz i cholera zdurnialam troche jak ktos twierdzi, ze moze byc inaczej, zatem wniskuje, ze se jaja robisz sporsze :) wszystko fajnie fajnie, tylko po co Wy sie tak tutaj obrazacie he?

Gość gbfhgfcgh
kmicic czy ja wiem czy trzeba nisko upadac aby virtualnie gadac o takich rzeczach?? bynajmniej nie nizej niz Ty 🖐️

Gość gbfhgfcgh
babinicz najpierw sie trzepnal ze nie odrozniam plci po nazwisku.................................. a potem szybko w formie obrony przypomnial o sienkiewiczu..... totalnie nasrane we łbie 🖐️

figofago.....nie ma to jak namieszac z waszego rana a u mnie o polnocy :P:P:P milego dnia zycze,ja ide zalegnac bo juz klawiatury nie widze:P ps.wiecej nas tutaj takich bylo ale sie wykruszyli....:( gdchdfh......wrzuc fote to sie posmiejemy:)

Gość gbfhgfcgh
to najpierw mi ja wyslij to wrzuce :) dobrze ze was mniej jest... na kafe juz nikt by wtedy nie chciał wchodzic

Gość prondu
buahahah

Gość Women In Kitchen
Ale wy pier.dolicie z tymi nazwiskami :D Ale zgadzam się w 100% z autorką co do tego że w ponad połowie przypadków nie można rozpoznać płci po nazwisku :D

Gość gbfhgfcgh
babinicz niedoczekanie :D to byl moj pierwszy i ostatni post tego typu moherku :) idz lepiej juz spac moze jak sie wyspisz to nie bedziesz tutaj takich glupot pisal :D 🖐️

napiszesz jeszcze,napiszesz.......a my skomentujemy.....:P 1 szy lodzik,polyk,glebokie gardlo......zawsze jest ten 1 szy raz...... potem fota tzytzkow,post o duzych wargach.....ale to dopiero jak dobijesz do 50 tki......buahahahahah.....:P

Gość Women In Kitchen
Tee Babinicz, moher a ma takie zbereźne myśli?? ;-P

Gość Women In Kitchen
No bez przesady moher, bo sie podniecisz za bardzo :P

Gość gbfhgfcgh
no bo babinicz mierzy innych ludzi swoja miara :) siedzi cały czas na erotyku (nigdy go nie widziałam na ogólnym) i trzepie starego konia do tego zdjecia na pol twarzy dziewczyny na logo kafe :)

Gość Women In Kitchen
Właśnie Babinicz, kręcą cię te ponętne usta, co? :P

wow....ale blysnelas intelygencja teraz!!!! widze ze troszke podkoorwiona jestes ze tak dalas sie nabrac,ale nie martw sie,nie 1 szy i nie ostatni raz:P buahahahaha ps.wez jeszcze napisz ze jestem ksiedzem:P oj durna ty,durna:(

Gość gbfhgfcgh
napewno... i fantazjuje ze te usta sa prawdziwe i prosto w nie wystrzeliwuje :classic_cool:

Gość Women In Kitchen
Babinicz, widzę że u ciebie kiepsko z poczuciem humoru. :P

Gość gbfhgfcgh
nie czuje sie nabrana :D idz juz!!!!!!!!!!!!!!!! miales spac... a podkoorwiony to chyba ty jestes :D te twoje zbulwersowane posciki :D

Gość gbfhgfcgh
aaa to nie bylo do mnie :P no ale co moher.... nie tlumacz sie juz :classic_cool:

Gość Women In Kitchen
No właśnie, to mnie on, hmm, uraził :D