Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byc kobietą byc kobietą

Echh taka mam ochote na minetke...a jestem w pracy

Polecane posty

Gość jessicaCathienneGlaryy
mam taki kolczyk od 4 lat i to prawda e trzeba dbać więcej o takie miejsce ale dla czystej kobiety to nie problem prawda bo ja nie wyobrazam sobie brac prysznica raz dziennie,pytam dlatego bo chodze z fajnym prawnikiem od jakis kilkunastu miesiecy i nie wiem czy przed tym pierwszym naszym seksem zdjac ten kolczyk czy nie w Angli nie mialam z tym problemu ale Polska a raczej mezszyzni z Polski nie raz mnie zaskoczyli wiec nie chce jakiejs wtopy;)

Nie widział Cię nigdy nago ? Hmmm... może po prostu porozmawiaj z Nim ? Poza tym - było nie było - pociąga Cię osoba, a nie kolczyk - lub jego brak, czyż nie ?

;( wstyd mi bo nie widzial a raczej nie mial na to czasu

Gość Parker
ach ci prawnicy .... tylko pracą żyją i nie wiedzą co tracą

3 razy w tyg wspołna kawa kino ewentualnie zakupy i co niedziela obiad u jego rodziców kilkunastu tzn rok i miesiac

Gość Parker
Dziewczyno ile ty masz lat? Ja osobiście bym nie wytrzymał tyle... ale jestem pełen podziwu dla poświęcenia...

słuchajcie nie śmiejcie sie ze mnie mam 27 lat,wiem ze to co napisze to zenada ale my jestesmy zareczeni to zle ze jeszcze sie nie kochalismy?

czy jestem wytrwala czasem mi ciezko bo z checia bym sie na niego rzucial ale gdzie w sadzie kinie czy u jego rodzicow na stole podczas obiadu

Może to dziwnie zabrzmi, ale się z Ciebie nie śmieję, to rzeczywiście godne podziwu - jak najbardziej Ciebie (a w zasadzie - Was, tym bardziej, że facetowi ponoć trudniej wytrzymać) szanuję za to - i życzę, coby stało się to w momencie, kiedy będziecie oboje tego chcieli :) Pozdrawiam ciepło :)

wiesz co on byl pierwszym facetam jakiego poznalam tu w Polsce kilka razy sie spotkalismy potem wszystko jakos ucichlo ja mialam nauke on prace a potem znow jakos sie spotkalismy i tak juz zostalo to ja nie bylam na poczotku gotowa na seks rozmawialismy o tym i powiedzial ze bedzie czekal chocby 10 lat a teraz jestem ale zwyczajnie brak nam na to czasu bo po stosunku ktory jest w pospiechu albo ktos nam przeszkodzi

I słusznie, nic na szybko, nic na siłę :) W końcu to pierwsze zbliżenie odciska się na związku, więc dobrze zadbać, żeby było ... miło :) Powodzenia !!