Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia23nimfomankka

ocencie pierwsza strone mojej ksiazki-pamietnika

Polecane posty

Gość kasia23nimfomankka

Jestem nimfomanka. Łatwo jest to napisac na bialej kartce, nie zastanawiając się nad sensem tego zdania. To tylko pare liter postawionych kolo siebie. Nie wypowiem tego na glos. Nie pomysle o tym patrzac w lustro. Wstydze się tego. A jednak to zdanie tak duzo o mnie mowi. Mam wrazenie, ze wszystko. Mogłabym do każdego zdania opisującego mnie dopisac: bo jestem nimfomanka. Ubieram się tak, bo jestem nimfomanka. Rozmawiam z toba w ten sposób bo jestem nimfomanka. Zawsze depiluje krocze, bo jestem nimfomanka. Wydaje mi się, ze nawet oddycham inaczej niż normalne kobiety. no wlasnie, normalne. Bo ja normalna nie jestem. Moim jedynym celem w zyciu jest seks. Przedstawiłabym się bo tak wypada ale nie przepadam zbytnio za swoim imieniem. jest za bardzo popularne i takie proste. Poza tym większość i tak mowi do mnie „dziwko”. ci natomiast którzy nie maja pojecia o moim drugim zyciu bądź po prostu mnie lubia wolaja na mnie misia. Chciałabym się komus wyżalić ale nie mogę. Nie mam przyjaciółki, nie ufam ludzia. Nie jestem w stanie nikomu swobodnie powiedziec „słuchaj, mam problem pieprze się w nadmiarze”. to jedyny sposób jaki znam by ulżyć sobie. Postaram się przelac tu wszystko. Zaczne może od początku. Zanim zaczełam uprawiać tradycyjny seks miałam spore doświadczenie jeśli chodzi o dotykanie i seks oralny. w wieku piętnastu lat myślałam, że urodą osiągnę wiecej niż nauką. Napisałam na pewnym forum do pierwszego lepszego fotografa, który w swoim poscie umieścił informacje na temat tego, że poszukuje młodej ładnej dziewczyny, którą wypromuje jako fotomodelkę całkowicie za darmo. Byłam naiwna, bardziej niż teraz, wysłalam mu swoje zdjęcia, pojechałam do niego. Spotkanie odbyło się w hotelu co było dla mnie całkowicie normalne, dopuszczalne.za zamkniętymi drzwiami pozwalał sobie na wiele a ja myślałam, że tak trzeba, że każda fotomodelka miała taki start. Dotykał mnie między nogami bo podniecona buzia wygląda ponętniej. Rozmawiał przy tym dużo mówił, że jego to zbytnio nie kręci, on nie patrzy, on to robi bo musi. Wspominał o pewnej reklamie czekolady w której chłopak po skosztowaniu kostki uśmiecha się w sposób bardzo rozkoszny i o tym, ze on nie robi tego bez powodu i nie bez powodu jest pokazany tylko od pasa w górę. „to znany sposób na piękny wygląd, mała”. Mimo, ze wymiotowałam po tym w domu, mimo, że czułam ogromny wstręt do niego, poczucie, że mogę być znana, rozchwytywana było silniejsze. Pojechałam po raz drugi. Tym razem paradowałam z kulką metalu w odbycie, bo to najlepszy sposób na to by sutki stały cały czas. „sławne modelki chyba się z tym nie rozstają.” Wspominał i śmiał się przy tym obleśnie. Nie wiem czy mu wierzyłam. Nie wiem jak mogłam być taka głupia. Obracał mnie jak marionetke, dotykał w każdym możliwym miejscu, jak nikt przed nim. Kazał brać do buzi banana i symulować stosunek oralny. Tak trzeba, to jest normalne. Mówił, że prywatni kolekcjonerzy biją się o moje zdjęcia z poprzedniej sesji, że już w krótce zobacze pieniadze. Duze pieniadze. Oczywiście nic nie zobaczyłam poza jego ogromnym stojacym penisem. To była ta chwila w której klapki spadly mi z oczu. Nic w zyciu bardziej mnie nie przerazilo niż to. Płakałam i nie mogłam wydobyc słowa. Odwiózł mnie na autobus i wtedy widziałam go po raz ostatni. Tak zeszmacona nie czulam się nigdy wczesniej ani pozniej. Nawet z buzia pelna spermy i poszarpanymi włosami. Sama nie wiem czy można nazwać to molestowaniem, bo przecież ani razu nie powiedziałam nie. Ani razu nie odepchnęłam jego ręki. ani razu nie wykrzyknęłam mu, że jest głupim kutasem. Powinnam to zrobić, powinnam mieć wiecej rozumu. Nie wiem jak duży wpływ na moje obecne zachowanie seksualne miało to wydarzenie, ale na pewno jakiś miało. W niedługim czasie po tym zaczelam pozwalac chłopca na wiecej. dotykali mnie i lizali, nawet ci których poznalam godzinę wczesniej. Przy czym ja wiele z siebie na dawalam. Czasem dotykałam ale ogolnie brzydzilo mnie to. O braniu do buzi nie było nawet mowy. Nie wiem ilu ich było, nie chce wiedziec. nie dawalam się przelecieć bo balam się opini środowiska. Ale i przez to przeskoczyłam pewnego dnia. Mój pierwszy raz nie był ani troche romantyczny, ale w przeciwieństwie do wszystkich następujących po nim bylam zakochana. Pierwszy i ostatni raz w zyciu. Jak to się mowi „zrobiłabym dla niego wszystko” i zrobiłam. Wszystko o co poprosil. Traktowal mnie jak dziwke, zreszta nie zasługiwałam na nic lepszego. Jak można inaczej traktowac dziewczyne, która mowi, ze jest zakochana a caluje się z połową twoich kumpli? i to zaraz po tobie? Nie pamiętam tego dobrze, mialam 17 lat i pilam alkohol. Pilam fontanny alkoholu. Poznalam go przez koleżankę. Podobal jej się ale nic mnie to nie obchodzilo. Pozwoliłam mu się mna bawic. Pozwoliłam mu położyć reke na moim staniku. Pozwoliłam mu zabrac wszystko co mialo do zaoferowania moje w jakieś części niewinne cialo. powiedział, ze musi mnie odprowadzic,. Szliśmy za reke rozjaśniało się, ptaki zbudzone wydawaly jedyny dźwięk, jaki można było usłyszeć na tej pustej ulicy. Wiem, ze to chore bo chodzilo mu tylko o jedno ale przez te pare chwil bylam szczesliwa. Na prawde. Zaczal mnie dotykac. Nie protestowałam. Nigdy nie prostestowalam. Nie bylam ani troche asertywna. Ale wtedy akurat powod był inny: chciałam tego. Zatrzymalismy się na jakis schodach. Schodach zimnych i brudnych, prowadzacych do początku mojego konca. Widziałam stamtąd moja klatke i myślałam o mojej mamie. Pewnie nie mogla spac martwiac się gdzie jestem, była już przeciez czwarta czy piata nad ranem. Nigdy jej nie mówiłam gdzie ide, nigdy nie pytałam czy mogę. Czulam się wolna. Nie było mi jej specjalnie zal, po prostu pamiętam, ze przyszla mi na mysl. Położył mnie i zapytal czy tego chce. Nie chciałam żeby mnie o to pytal. Nie chciałam potwierdzac. Zostalam wychowana w domu w którym seks był tematem nie do przyjecia. Seks był brudny. Zrob to – powiedziałam i momentalnie również bylam brudna. Pozwoliłam mu. Nie czulam ani bolu ani przyjemnosci. Mimo wszystko było to dla mnie w jakims dziwnym sensie fajne. Był we mnie. W moim srodku. Czulam go tam i czulam jak się rusza. Byliśmy stopieni, byliśmy jednym cialem i nie wazne było jutro. Bo jutro zawsze oznacza koniec. w podartych rajtuzach i z majtkami w ręce wróciłam do domu. Bolało mnie, że na drugi dzień napisał tylko czy to powtórzymy. Bez tej całej ładnej otoczki. Bez pytania o kino i kolację. Bez zdrobnien typu skarbie i kochanie. Napisal prosto i jasno nie dajac mi zadnej nadziei.

Gość ale jestes slodka to prawda
jest?

Gość malamimalamimalami
bardzo fajna ta ksiazka bedzie, daj znac jak wydasz kupie egzemplarz :)

Gość alaballa
czytałam lepsze opowiastki.

Gość kasia23nimfomankka
tak prawda, dzieki za wszystkie opinie

Gość miroslawpiannista
jest b dobrze ale wymaga drobnych poprawek, nic wielkiego. tak trzymaj

nie jest najgorsze, choć lubię całkiem inny styl literacki i nie przepadam za tematyką erotyczną, ale lubię książki na faktach i biorąc pod uwagę, że książka, którą piszesz będzie na faktach... można ewentualnie przeczytać. Poza tym... brak znaków disktrycznych... i po drugie... powinno być napisane \"nie ufam ludziom\", nie zaś ludzią!!! \"Nie ufam ludziom, kobietom, mężczyznom ale np. jestem kobietą, mężczyzną, itp\". Czujesz różnice? Powodzenia w pisaniu :)

Gość kasia23nimfomankka
wiem, ze jest duzo bledow. jestem dyslektyczka pisalam z wordem ale widocznie nie uchwycil wszystkiego

Gość super kobieto
mnie sie bardzo podoba :) pozdrawiam i wrzucaj nowe strony :)

Gość wow bravo dziecwczyno
:)

Gość hahahahahaha
hahaha fajne :))

Gość lol ale akcja hehehe
aaaa

Gość Szejna
Musisz popracować nad stylistyką. Błędy oczywiście. Od strony mertyorycznej... zbyt banalne, nie powinno się pisać tak bezpośrednio, wprost np. "Tym razem paradowałam z kulką metalu w odbycie, bo to najlepszy sposób na to by sutki stały cały czas." no dziewczyno, uważasz, że ktoś to wyda? :D Radziłabym napisać 2 wersję, bo to tanie opowiadanie erotyczne :D Swoją drogą popularna tematyka.

Gość zaciekawionyyyy
fajnie sie czyta

Gość kasia23nimfomankka
szejna nie jestem pewna czy chce ja gdzies wysylac na razie pisze dla siebie i to sa moje przezycia nie umiem pisac o niczym innym wiec nie interesuje mnie ze ta tematyka jest popularna. co do tego ze jest zbyt bezposrednio, coz pisze to na zasadzie pamietnika - to moje mysli nie umiem ubrac ich w ladniejsze slowa bo wszystko w moim zyciu jest zbyt wulgarne i nawet nie wiem jak mialabym to ladniej okreslic. nie napisalam przeciez w dupie. nad bledami to wiem ze musze popracowac juz pisalam wyzej ze jestem dyslektykiem ;) ale i tak dziekuje ci za opinie

Gość fajnie nawet
czyta się miło, ino przeredagować trochę by wypadało :-)

Gość MAŁRYCY
Bedzie zajebista ksiazka. Aha, i tez nie ufam LUDZIĄ... Ja pierdole, co za tepa szmata.

Gość kasia23nimfomankka
malrycy po raz setny powtarzam na tym forum ze robie bledy nie z mojej winy a co do tresci to nie pisze tego z zamiarem wydania, nie mam tego w ogole w planach, moze kiedys bede miala, umiescilam pierwsza strone bo jestem ciekawa po prostu, nie obrazaj mnie bo tepa nie jestem

czytając to nie wiem czy mam się śmiać czy wziąć sobie to do serca, początek prosty i trywialny zresztą cała reszta niewyszukana. wiem, że trudno jest wymyślić coś jeśli nie jest się zbyt kreatywnym dlatego robią to tylko nieliczni, bo tylko nieliczni potrafią ciekawie pisać. nie podoba mi się. może dlatego, że nie czytam książek wypełnionych erotyzmem a te z niewielu, które przeczytałam były interesujące. tutaj nie widzę niczego niebanalnego. książki bym na pewno nie kupiła. no chyba, że rozwinęłabyś jakoś dalszą część historii, w co wątpię.

Gość sassssssssssssssssssssss
fajne :) chetnie przeczytalabym dalsze strony. moze załóż bloga?