Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rapedr

Sluchajcie czy w takim wypadku moge zawiesc mame na pogotowie?

Polecane posty

Gość Rapedr

Moja mama ma bole watroby od trzech dni. Boli ja bardzo, ale nie zwija sie z bolu. Czy w takim przypadku moge jechac z nia na pogotowie? U lekarza zwyklego byla to dal jej skierowanie na usg ale koejki takie ze dopiero za 2 tygodnie bedzie je miala. Moga mnie opierniczyc na izbie przyjec ze przyjechalam z mama jak ten bol nie jest taki silny zeby umierala?

Gość no ileeeeeeeeeeee
przejmujesz się tym ,że cię ktoś opierniczy , jedź i się nie zastanwaiaj

Nie przyjmą tylko będą kazali jeszcze raz udać się do lekarza rejonowego. Pogotowie przyjmuje tylko po godz 18 i w dni wolne jeśli nie ma zagrożenia życia

Gość i cio
jeśli pojedziesz na ostry dyżur to bedziecie musialy spedzic w kolejce nawet kilka godzin. opieprzyc nie opieprza ale moga poprosty wypisac hepatil i dac skierowanie na usg. no chyba ze mama posymuluje troch ze boli albo bolalo jak cholera i dlatego przyjechala.

Gość najlepiej wezwij pogotowie
niech troche poudaje, ze ja bardzo boli... tak zeby ja zabrali do szpitala. Wtedy nie bedzie musiala czekac w kolejce, bo ci z karetki maja pierwszenstwo wszedzie. Ale na ostry dyzur jak najbardziej. Tylko nie mow, ze to od 3 dni boli, a od niedawna ;)