Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luisindaa

czy to normalne

Polecane posty

Gość luisindaa

jestem z facetem od 4 lat mamy 2 letnie dziecko to moj pierwszy facet -jest dla mnie kochany cudown ,tylko ze jest odemnie starszy o 7 lat i kochamy sie 3 razy w tygodniu dla mnie za malo...coraz czesciej mam fantazje z innymi facetami ,ochote na zdrade -poki co nie posune sie do zdrady bo nie mam okazji ?! nie ma chetnego?! i wogole ale nie wiem czy jakby mi sie przytrafil jakis przystojny adorator i naciska naciskal ...az bym ulegla ...ale uwazam ze na sile nie bede szukac -co ma byc to bedzie moze polepszy nam sie w lozku a moze kiedys znajde faceta ktory bedzie latal ze mna z wywieszonum jezorem i zaciagnie mnie do lozka

Gość asfrew
poflirtujemy na gg

Gość luisindaa
podpucha?

Gość asfrew
nie

Gość luisindaa
Mr brrr tak myslisz? wstyd mi przed sama soba ze mam takie mysli

Gość _Misiek_
Przeciez możesz swobodnie rozmawaić ze swoim facetem o tym że przydalo by sie wiecej sexu albo w jakiś sposób dac mu to do zrozumienia, a nie żeby od razu imaginowac o księciu z bajki który jak tu napisałaś tylko do sexu będzie ci potrzebny.

Gość luisindaa
Misiek nie tylko do sexu ..ja potrzebuje uwagi czuje sie malo atrakcyjna ,za malo dowartosciowana? - rozmawiama nzim o tym a on sam wiesz jak jest ...choci mi o ta cala atmosfere kladziemy sie do lozka i waodomo co sie zdarzy ,kazde jego ruch jest przewidywany -zero zaskoczenia... to tez juz nie jest zbyt ciekawe ..

tak mysle...ale lepiej przemysl to, chwila przyjemnosci....a potem moze byc duzo klopotow w razie gdyby sie wydalo.

Gość luisindaa
MR brrr tak wiem ,ja poprostu pierwsza w zyciu sie do tego nie posune musialy by byc takie okolicznosci jak :ciagle klotnie zero sexu ,braku zrozumienia ....no i ten ktos ,kocham go bo jest dla czuly...opieknuczy ale w lozku sie nie sprawdza

Gość luisindaa
najlepsze jest to wymaluje sie ladnie ubiore wypachnuje i jak sie go spytam jak wygladam a on mi na to DOBRZE no mnie to rozwala poprostu aj ka sie go nie spytam to w ogole nic nie powie

Gość luisindaa
Mrrr szkoda bo czasem chcialabym sie poczuc doeceniania ,atrakcyjna ...przynajmiej dla niego a tak musze sie dowartosciowac w oczach innych facetow ktorzy sie na mnie patrza

sorry, ale nie ktorzy faceci tacy są, nie umia lub nie potrafia takich gestów czynic, jak go przycisniesz..to sie zdobedzie na to...ale tylko na te chwile...niestety

Gość luisindaa
do********** dzis kazdemu na początku to :(pierwszy rok naszej znajomosci): nosil mnie na rekach doslownie -co spotkanie przywozil mi kwiaty albo bombonierki -wzoil mnei wszedzie gdzie popadnie -jak sie na niego o co obrazilam dzownil po 50 razy jak nie odbieralam przyjezdzal do mnie z bukietem kwatow i perfumami!!! -zabieral mnie wdzeie gdzie chcial -50sms na dzien jak to mnie kocha ale ja juz wiem ze tak juz nigdy nie bedzie jest dziecko i nie mozna tak szalec i poswiecac sobie tyle czasu ...ale byl inny zdecydowanie on uwaza ze nie musi mi ciagle powtarzac jaka jestem dla niego piekna bo to wiadome... tyle ze kocham cie mowi po zakonczeniu kazdej rozmowy telefonicznej to jedyne sie nie zmienilo

Gość luisindaa
on uwaza ze juz sie nie musi starac jestesmy juz tyle ze soba ze zadna ze stron nie musi zabiegac o siebie...:/

Gość luisindaa
juz nawet starzylam go zdrada ,spotakniami z kolegami iczym kolwiek a on domnie :kotku ja wiem ze mnie kochasz i ci ufam wiem ze bys mnie nie zdradzila" ta jego pewność...

Gość luisindaa
czy to tak ciezko powiedziec 2-3 razy na dzien jak ty pieknie wygladasz ,jak fajnie sie poruszasz cokolwiek ale do takich slow nie mozna nikogo zmusic skoro tak nie mysli?!

Gość _Misiek_
Za mało atrakcyjna? Gdyby tak było to on nie byl by z Tobą? Niedowartościowana? Kup nowy ciuch, zmień uczesanie, zaplanujcie i pojedźcie na fajny urlop. 4 lata w zwiazku to za szybko na monotonię. W łóżku sie nie sprawdza? To zawsze można poprawić. W moim zwiąku "ciche dni" w przypadku mojej żony zwykle kończą się kupowaniem nowych ciuchów i innych rzeczy.

Gość luisindaa
ale ja bym chciala razem znim ten czas spedzac ....jaka to radosc skupianie sie tylko na sobie? ehhh chcialabym znowu poczuc to wielka milosc ...i co? pozostaje mi zyc w tej monotonni do konca zycia

Gość luisindaa
Misiek do fryzjera chodze co 3 miesiace ,ciuchy kupuje non stop noew ,wymyslne przerozniaste... wszyscy mi mowia ze to moj pierwszy facet i ze to dlatego mam takie ciągotki i ze na pewno go zdradze -a dla mnie sex nie jest najwazniejszy -tylko te poczucie byc dla kogos najwazniejszym... nie wiem czy faceci to zrozumiecie

Gość luisindaa
mam 22 lata on 29 roznica wieku? ,za mloda jestem? nie wiem moze za glupia

młoda jestes, potrzebujesz jeszcze duzo czulosci ktorej ci brakuje, no coz, umow sie ze mna....prztule, kwiaty kupie, milo pogadamy, beda napewno tez komplementy...

Gość luisindaa
Mr brr myslalam ze masz dobre intencje

Gość luisindaa
MR brrr sprawdzasz mnie?;)