Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjbjbjbj

i co tu zrobic

Polecane posty

Gość bjbjbjbj

a mianowicie.. w niedziele zerwałam z chłopakiem, bo ten zwiazek był troche dziwny, on sie nie angazował wiec postanowiłam to zakonczyc bo już strasznie mnie meczyło..Ale cały czas czuje do niego to samo. Zerwalismy tak jak by w zgodzie , znaczy ja mu powiedziałam ze lepiej by tak było i że wyszło jak wyszło bo chyba to wszystko sie za szybko rozkreciło i powiedziałam ze kiedys mozemy spróbowac jak bedzie chciał ..na co on powiedział ze ze mna zawsze bedzie chciał ... Noi tak sobie piszemy na gg,ale widze ze on jest załamany ;/ ja go zaczełam traktowac bardziej jak kumpla ,lubie go bardzo i nie chce tracic z nim kontaktu,powiedziałam mu ze sie mozemy spotykać..pośmiać i wogole.On jest zawiedziony chyba na mnie noi niewiem czy powinnam dac mu spokój i sie nie odzywac wcale ? ale ja nie chce go tracic całkiem :(

Gość krawiecbvb
ty to pierwsze się zdecyduj czego chcesz...ale moim zdaniem skoro się nie angażował to szkoda na niego tracic czasu takie typy bardzo żadko się zmieniaja

Gość bjbjbjbj
nie chce mu dawac d.... tylko chce sie spotykac i gadac normalnie jak kolega z kolezanka. ale chyba tak sie nie da ;/

Gość bjbjbjbj
odpusc człowieku bo żałosny jestes

Ja mam tak samo. Mój związek to koszmar. Ale gdy starałam się zerwać z facetem to niestety okazywało się że nie potrafimy żyć bez siebie. Najpierw były niby przyjacielskie spotkania ale koniec końców - zawsze do siebie wracalismy. Trudno jest w taki sposób zyc. Musisz zdecydować czego chcesz. Ja po tylu rozstaniach i powrotach bardzo żałuje że dawałam nam drugą szansę. Bo za każdym razem takie rozstania odejmowały coś z tego związku. A teraz...jest inaczej, jeszcze gorzej niż wcześniej. Lepiej podejmij ostateczną decyzję. Jeżeli cos ci nie pasuje w tym związku - skończ go...bez przyjacielskich spotkań, kawek we dwoje i pogadanek o wszystkim.