Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość all455

MOJA BABCIA MA 85 LAT I NIGDY NIE BYŁA U GINEKOLOGA!!!!SZOK !!!!!!!!

Polecane posty

Gość all455

a swoje dzieci rodzila sama w domu mówi ja pierdziele co za masakra mówila ze nawet nie wiedziala kiedy urodzila moja mame bo nawet nie miala żadnego bólu tylko mama wyleciałą a zniej tak poprostu ..jestem w szoku babcia zdrowa ginekologicznie jest itd..jak to mozliwe do kurwy nędzy ?

Gość all455
ba! nawet nigdy penisa nie widziała bo akurat jak robili z dziadkiem moją mame to zgasła świeczka

Gość józio
wtedy jeszcze bylo tak: ludzie ucikajta bo doktury jadą!

babcia ma 85 lat i slaba pamiec,a bolec ja na pewno bolalo.moja cisnie kit,ze wyszla moja ciotka,a tu ginekolog patrzy,a tu nie koniec,bo drugie dziecko idzie..ttaaaa....od poczatku wiedziala,ze beda blizniaki :P

przecież rodzenie dzieci w domu było praktykowane od zawsze... później była max jakaś położna rejonowa :P a ginekolodzy to też wynalazek w miarę współczesnej medycyny bo po lekarzy z 1750 to bym się sporo nie spodziewał :P i jakoś ludzie żyli i nawet mieli więcej dzieci :P

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wystarczy wejść na stronę www.polski-bux.pl/?r=nowamary i się zalogować. codziennie 25 reklam do klikania. zarobek gwarantowany . a na start dostajesz 6 zł

BNB-----> "... jakoś ludzie żyli i nawet mieli więcej dzieci " Tak, ale śmiertelkość okołoporodowa kobiet i noworodków byla nieporownywalnie większa! Nie należy lekceważyć postępów medycyny.

moja tez nigdy nie była, 4 synów urodziła w domu i lekarz oglądał jedynie te dzieci po porodzie a nie ją

Gość Dulce
Moja też nie..ostatnio opowiadała,.ze nawet jak była w ciąży ni zazywałą tabletek,nie była na zadnym badaniu i rodziła w domuu...bo nie lubi szpitali :D

Gość 1234567....
to były dawne czasy a dostęp do lekarza mieli zazwyczaj większy ludzie w mieście na wsiach rzadko kto chodził do lekarza bo i świadomość była inna pewnie że można podjąć temat kiedyś kobiety nie chodził a rodziły ...tylko ile było śmiertelnych przypadków kobiet po porodzie czy niemowląt itd....ale w końcu mamy XXI wiek i dlaczego nie korzystać z tego dobrodziejstwa kiedyś miałam taką koleżankę w pracy teraz już jest na emeryturze ....ja chodziłam średnio raz na pół roku do ginekologa bo tak mi kazał przychodzić a ona ciągle się ze mnie śmiała że latam do tego lekarza jak poparzona i po co jak ciągle mam wszytko ok spytałam kiedy ona była i jak odpowiedziała aż mi oczy z orbit wyszły ....powiedziała że jak jej najmłodszy syn miał z 2-3 lata a chłopak już 19 letni .....stwierdziła że po co ma iść jak nic jej nie jest ale tak ją molestowałam sama załatwiłam jej wizytę u mojego lekarza aż w końcu poszła ....i co się okazało ze jeszcze rok i rodzina odprowadziłaby ją na cmentarz .....wycieli jej wszystkie narządy rodne na szczęście okazało się że wszytko ok i kobieta żyje do dziś i cieszy się dobrym zdrowiem...jej mąż do dziś powtarza jak mnie widzi że uratowałam jej życie więc moje drogie dbajmy o siebie nawet jeśli nie mamy żadnych objawów trzeba robić badania itd....w końcu żyje się tylko raz i oby jak najdłużej a jak długo zależy od nas w dużej mierze :)