Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca mama szymonka

mata edukacujna - doradzcie mi prosze

Polecane posty

prosze doradzcie mi jaka mate edukacyjna mam kupic? synek dostal na chcest pieniadze od dziadkow z zastrzerzeniem ze mam za nie kupic mate edukacyjna. Mam dylemat czy kupic cos drozszego czy nie koniecznie. Moze wy mi cos polecicie?

Gość Kaaarrraaammbbaaa
co za bzdura!! Zeby mata byla dla dzieci gorzej sie rozwijajacych??? Mata jest bardzo przydatna, kupisz ją za ok 120 zl, przez internet lub w sklepie z artykulami dla dzieci

up

szczerze to ja bym maty nie kupiła. u nas kompletnie się nie sprawdziła. synek leżał na niej max 3 minuty i szybko się nudził. lepszym pomyslem jest kupno krzesełka do karmienia, jakiejś fajnej zabawki edukacyjnej czy czegoś w tym rodzaju. wiem ze są dzieci które uwielbiają matę ale jeśli twój synek do nich nie należy to będą to pieniądze wyrzucone w błoto.

moja corcia tez na macie lezec nie chciala...teraz sie czasem nia zainteresuje ale juz siedzi i reczkuje :)

u mnie tez sie mata nie sparwdzila :/ mielismy z canpola owieczke

nie polecam zakupu maty,bo szkoda na nią kasy... lepiej tak jak ktoś droadził kup fotelik do karmienia,jakiś fajny :) bo ta mata to na krótko a zresztą i tak jest nie potrebna:O

Gość ....nie kumam....
moja uciekala z maty i szla na dywan ;/ wyrzucona kasa, co to znaczy "dali kase z ZASTRZEZENEM ze tylko na mate"? mogli ja sami kupic. A teraz ty bmasz dylemat. mata to wyrzucona kasa, kup cos innego.

Gość agamata
ja mam fisher price tą dżunglę. synek z niej zachwycony jest. bardzo mi się przydała.

Mój synek bardzo lubił taką matę, a ja lubiłam patrzeć jak się na niej bawi. Za to nie usiedział w żadnych kojcach itp. Ale na macie - jak najbardziej. Myślę, że to świetna sprawa, a teraz są pewnie jeszcze fajniejsze niż 3 lata temu.

Gość uihhnjk
u nas była dość intensywnie użytkowana ale przez ok 3 mies teraz jest schowana, a kupiłam b drogą, mogłam kupić tańsza i za reszte cos innego

Gość moja cora ma
moja cora uwielbiala swoja mate bedac niemowlakiem teraz jej mata jest rzyczepiona do jej lozeczka a ma juz 3 lata:) tak i tak dzieco kladziesz na brzuszku plecach zeby sobie pobaraszkowalo wiec albo dasz mu zabawki albo polozysz na macie szelesci dzwoni jest lustreko-kt sprawia dzieckaom radosc nie przeplacaj tylko-mata to mata- dla znajomych kupilismy dla ich cory mate z palakiem-ok 130 zl w smyku poszukaj hurtowni z zabawkami dla zieci-o wiele taniej

Gość deli26
u nas mata się sprawdziła, już chyba od 2 - 3 mies. Mamy z Tiny Love. Polecam mate tej firmy. My kupiliśmy używaną, więc za mniejsze pieniądze.