Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruuuudaaaaaaaaaaa

czemu rude dziewczyny mają tak ciezko??????????????

Polecane posty

Gość rudzik już dojrzały
zastanawiacie się dlaczego rudym jest trudniej? m. in. dlatego,że wiekszość posiadając taki kolor włosów ma również nijaki, rozmyty wyraz twarzy, ponieważ oprawa oczu jest niewyrazista, co niestety bardzo działa na niekorzyść. Są rude kobiety, które mają trochę ciemniejsze brwi i rzęsy, ale są też takie ,które mają oprawę oczu zlewającą się z jasną karnacją, co w sumie wypada baaardzo niedobrze:( Można oczywiście przyciemniać ,ale trzeba dojść do dużej wprawy w tym względzie,żeby wyglądało to nie groteskowo, tylko podkreślało urodę, żeby nie było zbyt dużego kontrastu. Co innego jest jest z rudzielcami farbowanymi - one mają o niebo lepiej - bo i całkiem inną karnację i naturalnie ciemniejszą oprawę oczu. Hmmm.... a jeszcze sprawa kontaktów intymnych....co z tego ,że można ostatecznie się przefarbować na głowie, a co zrobić z drugą fryzurką:) podczas konfrontacji nie da się uniknąć pytania o NATURALNY kolor włosów. Niekiedy to jest duuuuże zaskoczenie. Wiem coś o tym, jestem już dojrzałą dziewczynką:) To nie jest takie proste, podoba sie ale, i właśnie przez to "ale" rudzielce mają trochę "przechlapane". Pozdrówka

Gość gfhfhgfhf
ja chetnie poznam ruda

Gość ruda102222
jestem ruda i NIGDY nie narzekalam na powodzenie. teraz tez nie ;-) wychodze za maz niedlugo. najdluzej sama bylam 3 miesiace przez ostatnie 7 lat i to dlatego ze ja nikogo nie chcialam a nie mnie nie chcieli. wiec cos innego jest z toba nie tak

Gość dfghsdfghsdfgh
Może i jestem ruda ,ale jeżeli chodzi o włosy na cipce są ciemne nie rude nie wiem skąd takie przekonanie

Ja może nie mam marchewkowych włosów, takie bardziej kasztanowe, teraz przyciemniam, nawet myślałam kiedyś żeby wrócić do rudego ale jednak w ciemniejszych czuje sie lepiej i nikt nie krzyczy za mną rudaaaa!:P:P

Gość Landrynki owocowe
Z natury jestem ruda. Do czasu,kiedy rudy kolor nie zaczął być w modzie miałam trochę prze****ne :/ Bo rude to fałszywe itd. teraz mam czarne i tęsknie za tamtym kolorkiem :,(

Gość miszcz99
Kochana, to jest bardzo proste. Jesteś tępa i pusta, a ćwoki, które takie lubią, spodziewają się tego po blondynkach (nie oceniam, czy słusznie). Dlatego, jako farbowana blondyna, mogłaś znaleźć jakiegoś tępego misia. Natomiast po rudych ludzie spodziewają się rozumu (też nie wiem, czemu, ale tak jest), ty go nie masz, więc jako ruda nie jesteś atrakcyjna ani dla misiów, ani dla istot rozumnych.

Gość ewella2
Podobają mi się tylko farbowane rude. Naturalne zazwyczaj sa bladoróżowej karnacji z mnóstwem pomarańczowych piegów na całym ciele i często też z rudymi brwiami i rzęsami, cóż w tym ładnego? Przefarbować się i zrobić hennę oprawy oczu a nie biadolić.

Gość ktos kto cos niecos wie
bo sterotyp podaja nam media jak ma wygladac i duzo osob sie tym kieruje

Gość rudzielec:)
nie liczy się kolor włosów... najseksowniejsza jest pewność siebie ... jeśli facet widzi że akceptujesz siebie chodzisz z podniesioną głowa uśmiechasz się zakocha się w Tobie bez znaczenia jaki masz kolor włosów :) zawsze miałam taki nijaki kolor ale mase piegów na nosie i mój facet powiedział że powinnam przefarbować się na rudo bo pasuje to do mojego charakteru:) i faktycznie nie mogę się opędzić od facetów (a mój się trochę wkurza:P

Gość ruudzia
ja tam mam rude włosy i je kocham . : D < 3

Gość koko.,
ja kocham rude ,ale jakos wszystkie zajete sa mam pecha chcialbym zeby moja kobieta byla naturalnie ruda moze s8ie skusisz .. mcslevin@wp.pl

Gość Rudaaaa :DDDDDD
Ja jestem ruda , mam niebieskie oczy i piegi na nosie. Szczerze ? Nie mogę opędzić się od adoratorów . Każdy jeden chłopak pisze ,że mam oryginalną urodę i jak przystało na rudą - niezły charakterek;DD RUDY TO NIE KOLOR TO CHARAKTER ! ;DD A apropo temperamentu .. To prawda ; )

Gość trygon
Nie wiem ale mi rude dziewczyny się podobają a kolor włosów jest mi obojętny.

Gość słodkilu
Boże czemu taki temat to tak mnie boli ponieważ mój były aniołeczek miał rude włoski i przy tym wyglądała uroczo:(:(

Gość Lenka_5
Dnia 22.07.2009 o 15:30, Gość dgyasf napisał:

Ruda dziewczyna to jeszcze nie tragedia, ale rudy chlopak to dopiero ma przejebane.

Dokładnie tak jest. W moim bloku mieszkalnym ruda dziewczynka, ale ma tak śliczną buźkę, że jakoś nikomu nie przeszkadzają jej rude włosy. Gdyby była brzydka to pewnie by jej dokuczali, ale że ma czarne oczka, zadarty nosek i gładką cerę z dołeczkami to jest uważana za piękną dziewczynkę. No niestety, ładna twarz załatwia wszystko.

Gość Gość

Ruda dziewczyna NIGDY  nie bedxie miała czarnych oczu, wiec nie kręc. Genetyka.

Gość Klaudia

Ja z natury jestem ruda miałam mega pwoodzenie,jak rozjaśniłam włosy na blond to się skończyło dużo osob mowilo mi że w rudych bylo mi lepiej.