Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga pl

Jak mam się ubierać skoro mam nadwage

Polecane posty

Gość Kinga pl

nie jestem straszne gruba ale troche ciała mam. chciałabym zatuszować uda tyłek i brzuch. lubie chodzić w tunikach i spódniacach. pomózcie mi dobrać jakies fajne ubrania. jest lato a a ja kompletnie nie wiem co mam nosić. jestem młoda osobą

Gość Kinga pl
znacie moze jakies kroje zwory które optycznie wyszczuplają. bede bardzo wdzieczna za linki do zdjec z fajnymi ubraniami które moge nosic

Gość no tuniki są na pewno
ok :)

Gość Kinga pl
kroje i wzory miało yc:D

Gość hdkjfhskdjfhdsaff
trzeba było nie wpierdalac tyle hamburgerow i batonikow a teraz sie skomlec grubasie , zacznij od diety MŻ mniej żrec

Gość frtatralatatapa
tutaj maja sporo podpowiedzi jak poszczegolne sylwetki moga sie ubierac albo jesli masz wiekszy brzuszek, czy chude nogi, itd-jak dobierac stroj: http://www.trinnyandsusannah.com/

Gość a czy masz talię w ogóle
bo ja mam nadwagę, ale mam talię i podkreślam ją, dzięki czemu wyglądam kobieco podkreślaj to co masz ładne: może nogi? biust? telię? włosy?

Gość Kinga pl
podpowiedzcie coś jeszcze. jakie spodnie. chodze w rurkach do tego zakładam tunike i buty na obcasie i wyglądam dobrze bo jak juz mówiłam nie mam strasznej nadwagi, ale nie jestem szczuplutka.

Gość Kinga pl
nie zakląm obcisłych bluzek bo mam wystającwe boczki. lubie bluzki z dekoltem jakies poszerzane na dole, mogą byc do bioder. ale jak ide do sklepu to nic fajnego nie moge znalezc co by mi pasowało. no nie wiem

Gość Kinga pl
mam ładne długie kręcone włosy, na twarz nie narzekam, ładny biust.

Gość Kinga pl
ja nie znam się na modzie i zupełnie nie potrafie dopasować sobie ubrań. zazwyczaj kupuje byle co a pozniej i tak nie nosze bo a to brzuch opina a to nogi grubo wyglądają

Gość chcę być piegowata
przede wszystkim podstawa to jakieś dobre dżinsy - ciemne, jednolite, o prostym klasycznym kroju, nie jakieś superobcisłe, ale też nie mocno rozszerzane, bo to dodaje kilogramów i przytłacza sylwetkę. Tuniki OK, fajne są, ale nie dobrze Ci będzie w takich a'la worek, lepiej jakieś odcinane pod biustem, bez marszczeń i zakładek. Dekolt w kształcie V, bo wydłuża i wyszczupla szyję. Kolory raczej ciepłe, neutralne, brudne róże, szarości, beże, do tego jakieś wyraziste dodatki - np, cięższa biżuteria. Buty na masywnym, grubym słupku, bo te na cienkiej szpilce nie wyglądają dobrze u kobiet z nadprogramowymi kilogramami. Poza tym dobre będą ubrania jednolite, bez żadnym wielkich aplikacji i geometrycznych wzorów, bo te - koncentrują uwagę na dodatkowych kilogramach, przyciągają automatycznie wzrok :) Sukienki w kolano lub trochę za kolano, dłuższe - zamiast maskować, niepotrzebnie skrócą nogi :)

Gość Kinga pl
tak wiem ze czarne są ok. ale teraz jest lato nie moge się parzyć w carnych gługich spodniach. w sumie wole się ubierać w zime wtedy zawsze cos fajnego znajde, na lato nie mam pomysłu

Gość a czy masz talię w ogóle
Ale czy masz talię? czy jesteś prosta?

Gość chcę być piegowata
niedobrze miało być kurczę, spacja mi sie wcisnęła niepotrzebnie :)

Gość Mamanna
Zacznijmy od tego ze to co chude nie jest ladne. Ciesz sie ze masz troche cialka- faceci to lubia i zapewniam cie ze nie lubia chudych lasek. Lubia jak dziewczyna ma tyleczek.

Gość Szejna
Idź na zakupy z facetem. Nie radź się koleżanek.

mysle, ze na lato spodnice rozszerzana mnie wyszczupla tylko musisz znalezc taki model w ktorym bedzie naprawde szczuplo wygladala i nie koniecznie musi miec ciemny kolor