Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amaj8

Prezent dla narzeczonego

Polecane posty

Witam. Co kupujecie chłopakom/narzeczonym/meżom na imieniny/urodziny? Mam problem. Co dla 30-latka?

Gość 1234567....
to Ty musisz wiedzieć czym Twój facet się interesuje itd.... możliwości jest bardzo dużo od ubrania poprzez kosmetyki książki płyty jakieś gadżety itd.........

Gość 1234567....
acha no i rzecz decydująca jaką kasą dysponujesz ....wiesz jakbyś miała gest to i pewnie nowym samochodem by nie pogardził :)

Do stówki. szulam czegoś innego. Koszule, płyty i kosmetyki ma. Co wy kupujecie?

Ja kupiłam ostatnio dla męza kierownicę, z pedałami gazu i hamulcami i zminą biegów do gry na play station.Firma Manta.Kosztowało 120 zł. Może też łańcuszek srebrny z krzyżykiem jak wierzący.Bransoletka. Albo właśnie kosmetyki np woda toaetowa str 66

coś do autka by mu sie przydało. A może jakiś karnet na masaż czy coś? czy to dobre dla faceta?

Mój mąż mówi, że karnet na masaż fajna sprawa.A jak go będzie masowała jakaś fajna laska??

To będzie miał z tego przyjemność:-) Ja jej nie chcę ogladać.

Świetnie. U mnie nie wchodzi to w grę ale jak facet lubi psinki to OK (my psa mamy). A ajkaś przejażdżka supersamochodem lub szybowcem? Co o tym myślicie?

A co myśłicie o książeczce przyjemnośći? tzn. każda kartka to jeden kupon nna przyjemność typu kino, coasto, spacer, masaż wykonany przeze mnie, życzenie do spełnienia itp.????

No cóż. Dzięki za pomysły! Już wiem co kupić.