Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość B_z_Albatrosa

PORZUCONE DZIEWICE I MALTRETOWANE PRZEZ MATKI

Polecane posty

Gość B_z_Albatrosa

Ja i moja kolezanka jestemy dziewicami. mamy po 18 lat. i takie cisnienie mamy, ze szok. naprawde niezle z nas dupy, i ladne i madre... niby mamy powodzenie u chlopow ale po paru tyg krecenia z nimi zawsze musi sie cos spieprzyc. i to nic nawet nie zrobiac... poprtostu to jest norma. nie wiemy jak sobie znalezc fajnego chlopaka. z brzydkim, z ladnym, z ghlupim czy madrym.. no z zadnym nam nie wychodzi. na dodatek mamy matki suki ktore ciagle sie nad nami znecaja psychicznie. w kazdej dziedzinie zycia nam sie nie uklada. chcwilami myslimy o samobosjtwie czy to jest mozliwe ze mamy jakas klatwe na sobie? jak ją zdjąć? bo ja tu tak b.ogolnie napisalam ale kazdy kto nas osobiscie zna sam nie moze uwierzyc, ze mozna miec takiego pecha w zyciu... a jednak.

Gość B_z_Albatrosa
no pomozta no.

Gość Szejna
Jasne, niezłe dupy z was muszą być :D I nie jesteście mądre, uwierz mi, ale jak chcecie to ja z was zdejmę klątwę. "czary mary" od jutra wszystko zacznie wam wychodzić... bokiem

Gość B_z_Albatrosa
a wyslac tobie nasze zdjecia? no o jeny mówię serio ;( ogladlama w romowach w toku , ze jest cos takiego jak klątwa iii osoby z nią mają zajebistego pecha, wszystko im sie pieprzy. dochodze do wniosku ze i nad nami musi jakas byc. jak ją zdjąć?

Gość Szejna
Poza fote panna to ja ci powiem w czym wasz problem tkwi.

Gość B_z_Albatrosa
a Ty chlop czy baba?

Gość Szejna
Kobieta.

Gość B_z_Albatrosa
Nie, bo będziesz zazdrosna. a po drugie pewnie jakas matka z ciebie .

Gość Szejna
Hehe no czyli nie ejsteście takie dupy :D A do matki mi daleko, mam 20 lat :D I nie będę zazdrosna bo jestem najpiękniejszą kobietą na świecie :D

Gość B_z_Albatrosa
a weź ssij. nie mam czasu na twoje głupoty. ja ci sie pomądrze jak Ty chcesz. dawno ci chyba nikt do dupy nie zaglądał.

Gość tartarararra
pokazcie zdjecia.... ocenimy sczerze :)

Gość tartarararra
ta jasne, a moze was rzucaja bo macie nie wyparzone geby...heheh nikt nie chce miec takich suk kolo sieie

Gość Szejna
Małe brzydule jednak sie nie pokarzą :D

Gość B_z_Albatrosa
Ty srejna to juz zamknij dupke, ja juz tobie podziekowalam. mamy nie wyparzone gęby jak ktoś nas wkurzy.. głównie panny. dla chlopow jestemy zajebiste. zaazwyczaj chlopy nas zostawiaja nas dla gorszy suk... taki ktore sa na codzienn chamskie i nawet taki wyraz twarzy maja. a my jestemy naprawde normalne, zwyczajne dziewczyny , ktore spokojnie mozna przedstawic mamusi.

Gość imhiding
Nie róbcie tego z pierwszym lepszym. Lepiej już poczekać na ta właściwą osobę. Ja jestem prawiczkiem :P chociaż okazji było wiele...Szczególnie jak jest tak jak mówicie (ładne+mądre) jak ktoś ja bym się dowiedział ,że taka dziewczyna jest gdzieś w pobliżu zamiast tych dzi*#k z którymi przeważnie mam do czynienia oszalał bym z radości :P

Gość Szejna
"a my jestemy naprawde normalne, zwyczajne dziewczyny , ktore spokojnie mozna przedstawic mamusi" No to jesteście w chuj nudne koteczki wy moje :D Też bym was olała na miejscu kolesia! Cipki na zatrzaski a podupczyć by się chciało.

Gość B_z_Albatrosa
no ale mówię... z naszym szczęściem to i tak by się coś zwaliło. poważnie... ;((

Gość Mercilonka
Troche photoshopa i każdy może byc ładny :P

Gość B_z_Albatrosa
Srejna to uwazasz ze normalne dziewczyny maja cipki na zatrzaski? o lol, jebłaś teraz. to seks jest tylko dla dziwek? hah;p sie nie udzielaj bo cie nikt juz o zdanie nie pyta.

Gość Szejna
O ludzie, ależ mała jesteś durna. Czytaj ze zrozumieniem. Choć nie, nie trzeba tego od ciebie wymagać mała pizdencjo.

Gość imhiding
Nie ma żadnej klątwy/pecha czy czegoś takiego po prostu pewnie źle trafiacie.

Gość Szejna
A ja myślę, że tylko Aida Kosojan-Przybysz im pomorze :D

temat nieadekwatny do tresci. Jakie porzucone? macie po 18 lat czyli cale zycie przed soba! moze oni was nie chca nie z powodu "klątwy" tylko z innych... ?:) zreszta maltretowane to Wy chyba nie jestescie - matki was bija, zamykaja w piwnicy, nie daja pieniedzy na jedzenie? Chyba wam sie dzieci po prostu nudzi. A wasze słownictwo swiadczy tylko o tym, ze naprawde macie problem - z wychowaniem. A fotek widze ze nie wyslecie za zadne skarby, bo takie z was "dupeczki" ze wam pewnie wstyd :D

Gość Szejna
B_z_Albatrosa będę was sodomizować małe dziewicze dziwki!