Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrwrwrwr315432524

podnoszenie glowki u niemowlaka

Polecane posty

Gość wrwrwrwr315432524

od kiedy??? od kiedy moge klasc go na brzuszek zeby mogl glowke podnosic??? ❤️ 🌼 ❤️

Gość oczywiscie ze mozna
od urodzenia - ale ja bym sie wstrzymala jak odpadnie ten kikut pepowinowy

Gość wrwrwrwr315432524
wiec, mam go klasc na brzuszek, na jak dlugo ? A co z raczkami mam je klasc mu pod spod tak jakby robil pompki.??? Moje malenstwo ma miesiac ❤️

nie trzeba czekac- trzeba tylko dobrze ulozyc na podkulonych nozkach.moj maly tak wlasnie sie uspakajal w inkubatorze.kladlam go na brzuchu od pierwszych dni i do dzis bardzo to lubi.kolezanka czekala az podrosnie a teraz mlody nawet nie bierze sie za raczkowanie bo histerii dostaje.nie wiem czy to takie typy, zbieg okolicznosci czy mialo to jakis wplyw.ale jak sie boisz to nie rob nic na sile

a to juz duzy dzieciak:)racczki czybaq sam sobie wyciagal( moj syn).nie pamietam zebym je jakos specjalnie ukladala

Gość wrwrwrwr315432524
dzieki alonuszka ❤️ Aha i jeszcze jedno pytanie , jak dlugo ma byc "na brzuszku"

tyle ile ma ochote. jak zacznie sie bardzo awanturowac to nie ma sensu go meczyc. tylko niech raczej nie spi na brzuszku- tzn bez nadzoru. no i niech te nozki beda podkurczone- bo wyprostowane to niezdrowo na biodra

mój ma 5 tygodni skończonych wczoraj położyłam go pierwszy raz na brzuszku i leżał jak kłoda za to jak kładę go u mnie na piersi albo na klacie taty to szaleje głowy ie połozy dopiero ja padnie i zaśnie a tak to świat ogląda więc sie nie martwię widać ten typ tak ma