Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bo oni

podjąłem decyzję ze popełnie samobósjtwo

Polecane posty

Gość nie bo oni
Niedawno gdy szukałem mieszkania to wynajmująca powiedziałą mi ze jestem dziwny bo interesuj się geografią.

Gość Szejna
Zaruchaj się na śmierć.

Gość hono hono
moge sie do Ciebie przylaczyc??? (do autora topiku)

Gość komiczne ma rację
podpal się,podpal cos się będzie działo,napiszą o tym w zyciu warszawy

Gość noc_bez_ksiezyca
to chodź się zabijemy razem, bo ja się boję sama...

Gość hono hono
razem lepiej:):):)

Gość nie bo oni
zginę sam zawsze starałem się być uczciwy,nikogo nie obgadywać przepuszczać kobiety w dzrwiach i głupi byłem.

wiesz mysle ze gdybys chcial naprawde sie zabic to nie wypisywal bys tego na forum, bo cie jeszcze przypadkiem uratuja...albo wlasnie liczysz na ten ratunek, bo tylko chcesz zrobic sensacje...podajesz date, godzine i mniejsce...bezsens!wez sie w garsc chlopie! zamniast zakladac taki popieprzony topic wejdz na czata i laski zartywaj co za zycia jeszcze bzykniesz!

Gość ciekawi mnei czy się utopi
:)

Gość noc_bez_ksiezyca
mnie trzyma przy żuciu tylko strach przed śmiercią...

kurde nie głupi tylko dobrze wychowany a jak ktoś Cię gnoił na kazdym kroku to sam na to pozwoliłeś bo się nie postawiłeś i dałeś po sobie jeździć i już, nie daj sie deptać życiu a dopiero je docenisz! Każdy ma źle, nikt nie żyje jak Młody Bóg...i nie każdy się poddaje.

Gość nie bo oni
nigdy nie traktowałem internetu jako narzedzia do poznawania ludzi od tego jest real zeby pzonać kogoś,internet jest dla desperatów.

Gość jhjhjhhh
heh, ja myślę, że przed całym zajściem- ale jak już będziesz miał do wody skakać czy co tam zrobisz, powinieneś zadzwonić na policję i powiedzieć im gdzie dokładnie się utopisz itp aby łatwiej było im Cię znaleźć.. może uwiąż sobie ciężki kamień u nogi? to przynajmneij nie będziesz się przemieszczał i łatwiej Cię znajdą aby rodzinka miała co do trumny wkładać 🖐️

Gość nie bo oni
nie mam rodziny i w trumnie lezec nie muszę,jestem facetem godnym pogardy.

Gość yolek79
Nikt, mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, wezmę łyżeczke i sie zakopie... Jesli faktycznie masz problem to szukaj pomocy,ale nie na forum, tylko fachowej pomocy ! A potem wez sie w garsc, bo zycie jest naprawde piekne, tylko trzeba to piekno umiec odnaleźć :) pozdrawiam

Gość Zabij sie świrze
świat będzie lepszy bez ciebie serio:)

Gość jhjhjhhh
hmm to po cholerę czekać do tego 11 sierpnia ?? skoro i tak nikt Cię nie lubi, nie masz rodziny, znajomych itp? nie pamiętam czy podawałeś powód czekania jak tak to przypomnij mi :P

Gość nie bo oni
życie jest piękne nie mam żadnych vliskich,nigdy nei załozę rodziny,nie mam pracy,wróciłem z UK i nie wiedziałem że tak trudno znaleźć pracę w Polsce,nawet w warszawie

Gość nie bo oni
mam swój taki termin

Gość jhjhjhhh
jak to prowokacja to :D jeśli nie to wybrałeś najgorsze miejsce na pocieszanie :D tu naprawdę niewiele osób ma ochotę na wyciąganie z dołków innych, albo skończ ze sobą albo do lekarza po skierowanie do psychiatry/psychologa :) innej rady nie ma, nie licz ze jak podasz coraz wiecej powodw twojej tragedii to ze ktos sie zyciu na pocieszanie :D:D

Gość jak podjales decyzhje to co
ci za roznica , jakie kto ma wyksztalcenie? ( twoj inny topik). Nie mieszaj ludziom , bo jak ktos naprawde bedzie potrzebowal pomocy, wszyscy pomyslą, ze to jaja. Trzeba miec wyczucie.

Gość jhjhjhhh
aha, tylko nie upij się zbyt mocno żebyś miał siłę wchodzić do tej rzeki... i radzilabym ci jednak zawiadomic przed policje ze to zrobisz.. po co ma jakies male dziecko npktore cie potem znajdzie cierpiec cale zycie ze trupa zovbaczylo w rzece ;| bo mozliwe ze cie rzeka 'wyrzuci' na 'wierch' :P ? chociaz ja sie nie znam ale na filmach tak sie dzieje ;d

Gość temat- duperelnyyyyyyyyy
autorze- idź się LECZ a nie pisz tych pierdołów tutaj,,,,żenada, żenada, ziemia jest przeludniona więc, jak odpadniesz, to jej ulży,,,,,,,,,,,,,,,,

samobójcy są nudni jak flaki z olejem... rocznie na swiecie tysiące ludzie popelniaja samobojstwo, na przestrzeni wieków to miliony a Ty nas tu próbujesz zainteresować swoim przypadkiem? nudny jestes

Gość nie bo oni
ale ja nie szukam pocieszenia dzisiaj jest wszedzie taka znieczulica że mozesz leżeć na środku ulicy i nikt nie podejdzie,to normalne wsród ludzi,ktoś katuje dziecko za sciana a sąsiedzi nie słyszą,to normalne.

w momencie gdy ma sie mysli samobojcze trzeba przeczekac, wyjsc do ludzi, nie zamykac sie na smutek i zlosc tylko zwrocic o pomoc.dobrze zebys znalazl fachowa pomoc-po lekach ich nie ma, a po pewnym czasie wszystko sie uklada. wazne zeby walczyc. i chciec zyc. bo to najwiekszy dar jaki dostalismy w swoim zyciu;) pozdrawiam Cie i zycze sily w codziennosci.

Gość zabij się zabij
głupku robimy jakies zakłady ktoś powienien to nagrać,

Gość noc_bez_ksiezyca
ciekawe jak wyjść do ludzi, jak się nie ma pracy, nie ma znajomych, przyjaciół itd? do psychiatry chodziłam, leki biorę i jedno wielkie gówno i tak :(

Gość nie bo oni
na Wołyniu Ukraińcy w 1943 wycięli tylko 11 lipca 10 tys Polaków po mnie dziury nie będzie,jak zresztą po kazdym

Gość różąjestem
przestańcie...po co mu gadacie w kólko, że ma się zabić? Taką to wam przyjemność sprawia? Autor mówi, że nie szuka tu pocieszenia...ale może akurat czyjeś słowa by go powstrzymały