Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie bo oni

podjąłem decyzję ze popełnie samobósjtwo

Polecane posty

Gość jak się zabijesz to pokazesz
że jesteś gość zrób to:)

Gość jhjhjhhh
cholerka no :) to kołek jakis z Ciebie jest :P Twoimzdaniem jest taka znieczulica wsrod ludzi ze nikt nie pomoze lezacemu na ulicy? tak? a wydaje ci sie ze rzuca sie na pomoc komus kto w internecie wypisuje takie bzdury jak ty ? troche logiki. jestes o wiele mniej interesujacy niz ten ktos kto lezal by na ulicy ;| a zagladam u jeszcze bo jestem ciekawa co ci inni Kafeterianie piszą :D oni maja nie raz fajne teksty :P

Gość jak się zabijesz to pokazesz
podpal się na jakiejś ulicy w Warszawie to sie wszyscy dowiemy:)

Gość jhjhjhhh
jesli nie szuka pocieszenia TO PO CO TUTAJ PISZE ?????? ja mam gdzies to czy on sie zabije czy nie :D interesuja mnie jedynie komenatrze ;p

Gość Agata maturzystka
zabij sie to udowodnisz ze jestes meżczyzna to Twój jedyny sposób

Gość jhjhjhhh
tylko ta ulica nie moze byc zbyt ruchliwa bo by go jeszcze ktos ugasil :classic_cool: :D:D:D

Gość Agata maturzystka
zresztą spójrz na siebie masz 26 lat i inigdy nie miałes laski to co z Ciebie za facet jesteś pierdołą,nie masz pracy,bliskich,nikt cie nie kocha bo zasłużyleś na to śmieciu,dobrze że umrzesz

Gość klamkowy_wisielec
Ja tez niedlugo odchodze z tego swiata. To sa ostatnie dni. Z tym ze ja mam zamiar sie powiesic- podobno utopienie to bardzo bolesna smierc. Dni przed smiercia chce przezyc pelnia zycia- jade na urlop nad jezioro, bede czytac ksiazki i odpoczywac- po raz pierwszy od tylu lat. Spedze czas z rodzina i przyjaciolmi. Potem moge odejsc bez zalu.

noc_ tez bylam bez pracy i walczylam o sile zeby wstac nastepnego dnia, ale wazne zeby miec nadzieje ze lepsze jutro jednak przyjdzie.wydawalo mi sie juz ze jestem w beznadziuejnej sytuacji, ale okazalo sie ze zmienilo sie. oczywiscie pomalutku, po kroczku. wychodzenie do ludzi to nie zostawanie w domu samemu, w czterech scianach, to jezscze bardziej dołuje, wyjsc na spacer, do sklepu-czasem usmiech kogos na ulicy juz pomaga. znam sszarpanie sie z codziennoscia, z brakiem pieniedzy, pracy. ale trzeba czekac. noc_ jesli leki nie pomagaja to znaczy ze sa zle ustawione. powiedz o tym lekarzowi ze nadal nie dzialaja.

Gość jhjhjhhh
jak juz tu ktos wspominal ktos kto naprawde chce sie zabic nie bedzie pisal o rtym na forach ;| szukajac jakiejs no nie wiem.. sprobaty moze? czy powstrzymywanie ?? ;|;|

Gość masz rację.....
podpal się śmieciu, na marszałkowskiej przed moim biurem ja i moje koleżanki będziemy miały ubaw widząc żywą pochodnię:)

przeciez to nie zadni samobojcy - to jakies pojeby ktore chca, zeby ktos okazał im zainteresowanie

Gość Agata maturzystka
nigdy nie widziałam żywej pochodni i tez bym chciała ją zobaczyć, nigdy nie widziałam, człowieka w płomieniach

Gość noc_bez_ksiezyca
od tylu lat nic się nie zmienia, że to tylko puste słowa, że to, co złe przeminie, że malutkimi kroczkami coś się zmieni. nieprawda! nic się zmienia na lepsze, tylko ciągle na gorsze...

Gość jhjhjhhh
ehh znoudzilo mi sie czytanie uzalania sie nad soba kolejnych pseudo samobojcow, spadam stad 🖐️

Gość afraaa
pojebancy tak jak wszysyc samobójcy gardze samobójcami,jeśli jakis mój znajomy by to zrobił to nawet nie przyszłąbym na jego pogrzeb a Ty autorze zabij się,bedzie smiesznie

Gość afraaa
lubię tak pojeżdzic po jakichś nieszczęsliwych ludzach sprawia mi to przyjemność.

Gość noc_bez_ksiezyca
to spadajcie, nikt nie będzie tęsknił za głupimi wpisami...

Gość życzliwa duszyczkaa
autorze jak się podpalisz to jak będe przyjeżdzała to nagram to na komórke:)

Topielec okropnie wygląda. Poza tym okropne uczucie topić się. Lepiej już chyba wykrwawić się.

Gość tak to wielka zaleta
zabij się autorze zabij się pośmiejemy sie na forum jak ja lubię takie tematy

Gość życzliwa duszyczkaa
autorze jako mężczyzna i człowiek jesteś smieciem nikt po Tobie płakał nie będzie:)

Gość nie bo oni
zrobię to:) zaby udowodnic że jestem facetem zeby ludzie zaczęli mnie trakować powaznie:)

hehe.. dajcie spokój.. nie odpisujcie temu idiocie na topik... niech się walnie i tyle... poza tym... jak nie ma pracy to jak chciał wynająć mieszkanie??? wcześniej pisał o chemii..teraz że niby sie geografią interesuje... śmieszny baran...a nie samobójca... jakby chciał się zabić to by to zrobił a nie zakładał topik o tym jaki jestem nieszczęsłiwy i nikt mnie nie lubi... niech się utopi, powiesi a potem podpali...

Gość qaq
jesteście przerażający

Gość nie bo oni
naprawdę się interesuje chemia mam rozległe zainteresowania,niektórzy ludzie tak mają,

Gość agnesa 31........
urosłaś w moich oczach:)

Gość agnesa 31........
takich ludzi jak autor topiku trzeba glebić czym wieciej ludzi popełni samobósjtwo to będzie dla nas wiecej miejsc pracy

Gość kalooli
Idżcie do Kościoła się wyspowiadać, pomódlcie się, jesteście wrażliwymi ludźmi, i często cwaniacy takich wykorzystują, i nie dajecie sobie wtedy rady, że niesprawiedliwie ktoś ich wyśmiał czy potaktował naprawde nie tak jak zasługłujecie. Ktoś was dołuje, obniża wszą wartość, wpędza w kompleksy a to cwaniacy są ścierwami i wierzcie że naprawde ponosza kiedyś za to kare