Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iloverock

powrot na stale z Anglii do Polski co porabiacie?

Polecane posty

Gość iloverock

Gość btw 26 btw
Dlaczego chcecie wracac? Mysle, ze w Polsce podobna sytuacja do sytuacji w Polsce. Nigdzie nie jest latwo znalezc prace Napisala to ta, ktora jest w Anglii od miesiaca, nie ma pracy, ale chce tu zostac (chyba, ze nie wytrzymam z tesknoty i wroce)

Gość na walizach
Ja wrocilam w grudniu na 4 miesiace dodam iz nie cierpie Angli ale w Pl nasilal sie kryzys jedyna praca ktora znalazlam po miesiacu poszukiwan to kebab bar za 800 zl wrocilam do UK

Gość strzała2009
jestem ponad 3 lat w Irlandii i szczerze mowiac przez ostatnie dwa lata nawet mi do glowy nie przyszlo wracac do tego marazmu choc to moja ojczyzna...dymac w pocie czola za jakies 1200 pln i nie spac po nocach kombinujac jak przezyc miesiac i jak zwiazac koniec z koncem??? za stara juz jestem na takie zycie... ;-) i przyzwyczailam sie do normalnego (nie mylic z bogatym!!!-pracuje tylko ja-moj chlopak stracil prace w grudniu i jakos dajemy rade) stylu zycia

Gość Tez w Uk
Moja mama chce zebym wracala, ale ani mnie ani mojemu mezowi (Polakowi) nie nie chce. Tak jak ktos napisal zyje sie na luzie, bez stresu ze nie starczy. Mamy dom pod hipotelke , dziecko w drodzei jest luz

Gość Witajcie W naszej Bajce
1200? W moim niewielkim miescie dostawalam 600 w sklepie za caly etat!! jeszcze jakies 6 lat temu pracowalam w zakladzie krawciekim za 500zł ! Co to za wyzysk ludzi!!!!!!!!

Gość gr..............
...tyle wypowiedzi ani jednej odpowiedzi na pytanie... tylko wyrazanie swojego zdania, krytyka i wylewanie swoich zali i frustracji... rece opadaja :-O

Gość gr..............
no moze oprocz "na walizach"... ;-)

Gość moja kolezanka wrocila
pracuje w stolicy w ksiegowosci za 2tys na reke. Gdyby nie to, ze jej facet ma mieszkanie, nie przezylabym za ta kase.

Gość Lucjusz26
Idz sie czepiac na inne forum... Jesli ktos mial ochote opisac swoja sytuacje to jego sprawa ... po to jest forum a wypowiedzi po czesci sa na temat... Ja znam kilka osob , ktore probowaly wrocic do Polski ale po jakims czasie znow emigrowaly... Ja osobiscie nie wyobrazam sobie powrotu do Polski... no moze na emeryture... :-)

Gość the streets
Autorze,ja chetnie napisze,jak juz wroce.Poki co znosze jeszcze zycie w tym smiesznym kraju,zwanym Krolestwem:-D

Gość KarolciaUk
na emerytke do Polski? A po co ???:) Ja juz mam nadzieje,ze jak dotrwam tu do emerytury,to chociac wynagrodze to sobie np Francja na starosc :))))))))