Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samasama25

Mgr pielegniarstwa czy mgr ekonomii?? Który zawód jest lepszy??

Polecane posty

Gość samasama25

Piszcie szczerze

Gość Piękna ekonomistka
Ekonomii 100 razy lepszy.

Gość samasama25
ale ekonomistów jest od groma i bedzie jeszcze wiecej... a siedzenie za biurkiem to jest okropnie nudna praca

Gość pielegniarki zawsze beda
potrzebne i nigdy ich za duzo - masz prace na na calym swiecie, a ekonomia w Polsce jest bardziej hermetyczna. Doradzam pielegniarstwo, nawet przy kiepskich pensjach mozesz uruchomic wlasna firme, albo pracowac w jakiejs dobrej.

Gość pewnie że EKONOMIA
wiesz...bycie pielegniarka to zadna ambicja. wycierac dupy starych schorowanych dziadow hhahha

Gość Piękna bez bestii
Jeżeli chces zmarnować życie to idź na pielengniarkę. A jeżeli nie to wiesz na co masz iść. Wybór należy do Ciebie.

Gość malutenkawmiescie
na czym polega praca po socjologi i gdzie mozna po tym kierunku pracowac?

Gość pewnie że EKONOMIA
moja kumpela ostatnio mi sie chwalila że dostala sie nie pielegniarstwo na dzienne a ja mowie ze nie ma sie czym chwalic raczej wstydzic ze bedzie wycierac stare dupy i wynosic kaczki hhhaa no ale to przeciez dzienne, oczywiscie poszla ma to bo bylo latwo sie dostac (wystarczyla matura podstawowa z biologi) ,zeby byc pielegniarka wystraczy srudium dwuletnie zrobic a tana dzienne bo jest leń do roboty, woli siedziec przez 5 lat na utrzymaniu rodzicow

Gość samasama25
do pewnie ze ekonomia_- dobrze ze twojego tyłka nie trzeba jeszcze podcierac bo jeszcze nie jestes w takiej sytuacji

Gość samasama25
taa a moja kolezanka skonczyla ekonomie i w sklepie pracuje to dopiero jest fascynujaca praca...

Gość samasama25
pielegniarki zawsze beda- o jakich firmach mówisz?? przybliz mi ten temat

To, że uważasz, że pielęgniarstwo polega tylko na \"wycieraniu dup\" świadczy tylko o Tobie. Nawet doktorat z ekonomii Ci nie pomoże

hahahaha PEWNIE ZE EKONONMIA pokaz mi chociaz jedno dwuletnie studium pielegniarstwa:D jesli nie wiesz na czym polega praca pielegniarki to sie nie wypowiadaj. Widze ze o tych studiach jak i pracy nie masz zielonego pojecia

Gość groza groza
za to po ekonmii będzie w sklepie obuwniczym babom i dziadom buty przymierzać jak Al Bundy

Gość samasama25
teraz juz nie ma liceów pielegniarskich wiec pilegniarka mozna byc jedynie po studiach... i nie uwazam zeby to był jakis hańbiący zawod... Mam nadzieje ze zarobki tylko sie poprawia

zarobki pielegniarek powinny sie poprawic. Ich praca jest ciezka zarowno fizycznie jak i psychicznie, co zalezy oczywiscie od tego na jakim oddziale pracuje. A studia wcale nie sa latwe. Mysle ze nauki jest na pewno wiecej niz na ekonomii

Gość do samasama25
To ty juz masz licencjata z pielegniarstwa ?

Gość samasama25
nie wiem czemu ekonomiste uwazaja niektorzy za taki dobry zawód:/

Gość samasama25
nie mam, w przyszlym roku mam mature i chce isc na pielegniarstwo

Gość hahaha zaraz się okaże
ze pielęgniarstwo jest cięższe od medycyny, w dupach się wam poprzewracało. Nie wiem jak jest teraz, ale jeszcze nie tak dawno wystarczyło 2-letnie studium , a teraz nagle z tego wielce ciezkie studia się zrobiły, śmiech na sali. No ale z drugiej strony skoro można studiować jakieś zdrowie publiczne, czy kosmetologię , to czemu by nie pielęgniarstwo

Gość hahaha zaraz się okaże
pain-nikt nie wie jak ciezko jest skończyć pielęgniartswo-no jak sie jest debilem to nawet pielęgniarstwo ciezko skończyć

Gość samasama25
ale jest to dosc ciezki zawod i powienien byc dobrze opłacany

Gość samasama25
hahah zaraz sie okaze- a co Ci tak studia pielegniarskie przeszkadzaja to chyba dobrze ze w razie czego uratuje Ci dupe ktos dobrze wyszkolony wiec nie sadź tu dyrdymałów

pewnie że EKONOMIA ty też będziesz kiedyś starym, schorowanym dziadem/babką ze starą dupą🖐️ ciekawe czy wtedy będziesz pluć na pielęgniarstwo:classic_cool:🖐️

Gość samasama25
to moze psychologia lepsza?

Gość taaahdhdhdhdf
pedagogika lepsza

Gość barbanova
tylko prostak z lasu ze słomą w butach może powiedzieć że zawód pielęgniarki polega na wycieraniu doopy starym babom kurfa prymitywie a co ma powiedzieć lekarz proktolog ? On zagląda ludziom w odbyty i grzebie tam -- i czy to świadczy że ma głupie wykształcenie ? małolaty 15 letnie albo niedorozwoje umysłowe !

Gość pewnie że EKONOMIA
widze ze same zakompleksione pielegniarki za 900zl miesiecznie tu siedza hahahah pozdro dla kogos tam kto napisal ze nie widzieliscie statystyki